שיתוף ושאלה

פרוזה ק

New member
מה רע במילה "עקיפה"

במקום להגיד בואו נגביר אומרים בואו נצא לעקיפה...... בתור רוכב כביש זה יותר כיף ומדמה... ואני גם בעד פוש אפס :)

Tami661

New member
נכון, בעניין השימוש במילה עקיפה - אני מסכימה

בתנאי שלא משווים את זה לעקיפה על אופנוע... ובעניין הפוש אפס... פרדי מרקורי היה בעד סמים (זכרונו לברכה)

פרוזה ק

New member
חחח שטויות

את כל השירשור הזה עונה בדמגוגיה.... כגון: "במבחן המציאות גם נשק גרעיני וכו' " כלשונך. וגם את כותבת "רוב המדריכים" (עשית סקר? בדקת?) בחיי שהניק שלך לא מתאים לך :) אני לא מאמן ספינינג ולא מתיימר להיות אבל אני בטוח שמ-20 פוש אפס בשיעור לא יקרה לי כלום. עובדה! (גם אני דמגוג)

Tami661

New member
אפילו החתימה שלך היא דמגוגיה... וזה לא משנה

אם המקור שלה הוא סיני, תאילנדי או אמא'שלו יפנית... מה דמגוגיה בהבאת קביעות של מומחים "קצת" יותר גדולים ממך (ואולי... לא בטוח... גם קצת יותר גדולים ממני). כל מי שמצטט את נוסחת האטום אמור לבדוק אותה??? מה הקשר לחוסר התאמה לניק שלה? אולי עדיף שתיקח 4-5 כדורים מהניק שלך לפני שאתה משתלח ביהירות בכאלו שאתה אפילו לא מכיר את הרקע שלהם (אני מנהלת... לא יפה לי להשתמש במילה חריפה כמו טימטום). אבל כמובן זו רק המלצה... עדיף שתתייעץ עם רופא קודם, אולי הוא יעדיף לתת לך משהו יותר חזק

פרוזה ק

New member
תמי, אהבתי את מה שכתבת

האמת גם צחקתי, אין ספק שיש לך חוש הומור אבל זה לא סותר ומעלים את העובדה שהתגובות שלך מלאות בתסכול ומרירות. יום טוב. ותודה לרופא שלי.

../images/Emo6.gif מרירות לא הייתי אומרת אבל ללא ספק תיסכול

והאמת שככל שהשנים עוברות ואנשים לוקחים את הספינינג למקום הכי לא נכון זה הופך מתיסכול למיאוס.

פרוזה ק

New member
אלה האנשים הכי מפחידים.....

אלה שמרגישים שהם צריכים להציל ויש להם שליחות...

לא נכון ../images/Emo70.gif

הכי מפחיד זה לראות את אלה שחושבים שהם יודעים אבל למעשה הם רק גורמים נזק לעצמם וסביבתם

Tami661

New member
מתוך תסכול רב ותחושת מרירות אומר לך תודה ו...

אלך לשאוף גז מזגנים למוות

תמי שמעתי על מועדון מסוים

שאחד החבר'ה, מרוב יאוש מאחד ממדריכי הספינינג, גם רצה לשאוף גז מזגנים למוות. ואז גילה שנגמר הגז ובגלל זה יש שם טמפרטורה של 25 מעלות :)

Tami661

New member
הייתי עונה לך... אבל אני שקועה עד מעל הראש

בלספור כמה דובונים נסטלה שמו הפעם בגומיגם שלי
(תגיד... זה מורגש שעובר עלי משהו?... אהה... ידעתי שלא
)

ברור שמורגש ../images/Emo13.gif

אם את בוחרת בגומיגם במקום לחסל פסק זמן חלבה... עובר עלייך הרבה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין עלייך!!!

חשבתי שאין לך זמן... אחרי המיליון טלפונים

של החברות, המפרסמים והעיתונאים שרודפים אחרייך, מצאת זמן גם להגיב לשטויות פה? i am impressed

למעלה