שיתוף ושאלה

פרוזה...

מי שמדבר שטויות זה אתה
מוזר לי שאתה רוכב כביש ודוגל בשטות כזו גדולה כמו פוש אפס... במקומך הייתי מתרכזת יותר בכביש, שם החמצן מגיע לאזורים החיוניים. אגב, החיים מלאי הפתעות, אל תהיה בטוח בכלום

פרוזה ק

New member
אני ספקן גדול, אל דאגה.

לגבי הפוש אפס אני בטוח שזה לא מזיק..... מה שבטוח זה מעלה דופק וזה מצויין. אבל שימי לב שכתבה כאן מישהי שבווינגייט מלמדים פוש אפס ולצערי אין תשובה חד משמעית לגבי זה.

Tami661

New member
אגב, גם אני הייתי מכורה לפוש אפס...

עד לניתוח ששינה את תפיסת עולמי. מאז... אני לא סובלת שום סוג של חזיה
תמשיך נשמה תמשיך מר לי ורע לי

אבישג7

New member
לפחות את זה

אין אצלנו.. <חוץ מאיזה מתאמן אחד.. ואי ואי.. הזוי שאין דברים כאלה..
הוא יושב באמצע האולם..ועושה פושאפס..אבל לא סתם פושאפס.. כאלה מהסוג המושקע ביותר..
מכל הלב..
ותאמינו לי שזה נראה הרבה יותר גרוע ממה שזה נשמע!> אני חושבת שספינינג איכותי <לפחות באזורי> נהפך להיות דבר נדיר.

Tami661

New member
נו, טוב... זה ידוע שלא כולם מושלמים ../images/Emo3.gif

וביותר רצינות: גם אלו שעושים פוש-אפס, אקרובטיקה וחפלות על האופניים נהנים... האם זה אומר משהו על רמת הספינינג או על האישיות של המדווש?

מ ס ח ר ר

New member
ברור שלא

אבל בגדול, כל אלו לא קיימים אצלנו במכון, בטח שלא בצורה מכוונת ע"י המדריכים. אני מאמין שתמיד יהיו מתאמנים שיעשו מה שהם רוצים, לא משנה מה המדריך אומר, ככה זה בכל תחום בחיים. (חוץ מזה, אני מאוד קרוב לשלמות
)

לא בדיוק

מתאמנים אינם אמורים לעשות מה שהם רוצים אם המשהו הזה עלול לסכן את בריאותם. מדריך מקצועי לא נותן למתאמנים שלו לבצע מול עיניו פעולה שעלולה להזיק להם, ולגבי שלמות... אפשר לבחון את זה?

מ ס ח ר ר

New member
השאלה מה קורה

כשהמדריך מעיר, ומעיר, ומעיר, והמתאמן עושה מה שבא לו/חוזר לסורו ? אני מאמין שזה מייאש את המדריך בסופו של דבר... וכן, את יכולה להתחיל לבחון אותי, הבאתי דף ועט.

אני לא על תאורטי, אני במעשי...

יש לי כרטיס אורח להולמס רעננה.... מה אתה עושה בראשון רבע לשבע ?

אני לא מתכתשת עם אפחד ../images/Emo250.gif

אם יש לי מה להוכיח הוא יהיה על
בחוץ או בפנים!

למעלה