שיתוף- חופשי..../images/Emo16.gif ומישפחתי..../images/Emo213.gif
בזמן האחרון שמתי לב שאני מרבה לעבוד עם ערכים על מנת למקד את עצמי למטרות שלי..... לדוגמה ....הגיע פסח ......ישר עלה לי ערך "חופש".... אם כבר עם שלם ממקד את תשומת הלב שלו ....לנושא "חופש".... למה לא להשתמש באנרגיה ....שכבר במיילה באוויר..... בעצם המרחב כבר קיים....אני רק בוחר להשתמש בו..... אז ישבתי וחשבתי מה הוא חופש בשבילי.... התוצאה בשירשור "לחופש נולדתי".....שם למטה
כשאני עובד עם ערך....ומעמיק אותו.....אני מצליח לגלות על עצמי... כל כך הרבה דברים שלא ראיתי לפני כן....כי פשוט לא התעסקתי בהם... אז עם כבר יש מרחב באוויר.....למה לא לנצל אותו על מנת להעמיק .... כמו ביום הבחירות.....למדתי הרבה מאוד על מה אני בוחר בחיי.... ובכלל לא הצבעתי......
הפעם גיליתי משהו מגניב......ליל הסדר...משפחה בכרמיאל...בצפון.... ישבתי לי בליל הסדר...והרגשתי פתאום ...את הרצון שלי.... להיות במקום אחר.... זה מאוד אפלי אותי ...כי לא ממש היה לי מה לעשות במקום אחר.... ודווקה מאוד נענתי...מהאווירה ומהמשפחה המורחבת.... אז למה .....? טוב מאוחר יותר בלילה שכולם הלכו לישון ישבתי עם עצמי והתחלתי להעמיק על הרצון המשונה הזה.....אולי זה לא ממש הרצון שלי ואני מתבלבל... הצלחתי לראות ...שהרצון הזה להמשיך הלאה...נמצא כל הזמן... והוא לא דווקה קשור ...לארוע הספציפי.... ראיתי איך קיים בתוכי סוג של דחף....משהו שלא נותן לי שקט..... שלא מאפשר לי להיות כל כולי ברגע הזה..... מה הלאה?....מה המטרה הבאה?....מה עוד הפשר לעשות?....איפה החלום?.... ואז בעצם נפל לי ההסימון..."הרצון להיות בעתיד"..... יש בי חלק ....שממשיך לרוץ כל הזמן....והוא מאוד משפיע על המערכת... הוא כל הזמן מצפה מימני להמשיך.... להתפתח....להצליח.....להגשים את עצמי...... מה הוא לא עוצר אף פעם....? אז בעצם ראיתי....שאני לא נותן לעצמי את ה"חופש להיות".... עכשיו ברגע זה ...פה ....עם עצמי...עם משפחתי.... שמחתי לראות את החלק הזה..... ופתאום זה הפסיק..... פתאום הרגשתי שימחה גדולה...להיות כאן עכשיו עם משפחתי..... הרגשתי חופשי...יותר מתמיד....להיות עם האנשים המדהימים האלה.... שאני מכנה אותם משפחתי...והם תמיד נמצאים פה בשבילי.... התאהבתי במשפחתי מחדש..... היום כבר הכל נראה אחרת ....פתאום ראיתי כל אחד בצורה חדשה מסקרנת הרגשתי שאני לא מכיר אותם בכלל ....והשיחות שלנו הפכו להיות עמוקות יותר .....מענינות יותר....מקבלות יותר..... אחחחחח....איזה כייף להיות חופשי בתוך משפחתי.... אוהב רפי
נ.ב נ.ט
בזמן האחרון שמתי לב שאני מרבה לעבוד עם ערכים על מנת למקד את עצמי למטרות שלי..... לדוגמה ....הגיע פסח ......ישר עלה לי ערך "חופש".... אם כבר עם שלם ממקד את תשומת הלב שלו ....לנושא "חופש".... למה לא להשתמש באנרגיה ....שכבר במיילה באוויר..... בעצם המרחב כבר קיים....אני רק בוחר להשתמש בו..... אז ישבתי וחשבתי מה הוא חופש בשבילי.... התוצאה בשירשור "לחופש נולדתי".....שם למטה