פספסתי:(
א אייללוש New member 21/5/06 #48 לא יכולתי לראות../images/Emo10.gifמישו הקליט../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 20/5/06 #22 איזה בובההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif איפה זה? זה נראה שהם הולכים לעשות צניחה חופשית תודה רבה על התמונה
איזה בובההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif איפה זה? זה נראה שהם הולכים לעשות צניחה חופשית תודה רבה על התמונה
ש שיר חולה על אגמי New member 20/5/06 #24 וווווווווווווואאאאאאיייי../images/Emo99.gif איזה מדהיייייייייייםםםםםםםםםם!!!!!! מאיפה התמוננננה....??
וווווווווווווואאאאאאיייי../images/Emo99.gif איזה מדהיייייייייייםםםםםםםםםם!!!!!! מאיפה התמוננננה....??
ח חלי 66 New member 20/5/06 #25 זה כשאגם ויני עשו צניחה חופשיתת היא דיברה על זה כשיוני ראיין אותה בראיון של שיר נולד הוא שאל אותה מה הדבר הכי מפחיד שעשית אז היא אמרה האא אניחושבת הצניחה חופשית שעשינו יחד
זה כשאגם ויני עשו צניחה חופשיתת היא דיברה על זה כשיוני ראיין אותה בראיון של שיר נולד הוא שאל אותה מה הדבר הכי מפחיד שעשית אז היא אמרה האא אניחושבת הצניחה חופשית שעשינו יחד
ש שיר חולה על אגמי New member 20/5/06 #26 יאאאאאאא נכוןןןןןןן יפה חלי שאת מקשרתתתת מאיפה אבל התמונההה??
ז זיוו2 New member 20/5/06 #27 אייזהה מושלמתתת../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif יאווו היא כזאתת מושלמתתת תודהההההה רבהההה
י יעלושהממוש New member 20/5/06 #28 ../images/Emo207.gif אגם עכשיו בלא נפסיק לשיר.. אני אישית לא ראיתי תתוכנית
ט טל ועדי1 New member 20/5/06 #34 יוווווווווווווווווואוווווווווו../images/Emo70.gif איזוו מושלמתתתתתת מאיפה הבאת את התמונה ומישהו יודע איפה הם עשו את הצניחה --------------------------------------------------------------- אוףףף... הפסדנו את אגמוש בלא נפסיק לשיר... יש שידור חוזר
יוווווווווווווווווואוווווווווו../images/Emo70.gif איזוו מושלמתתתתתת מאיפה הבאת את התמונה ומישהו יודע איפה הם עשו את הצניחה --------------------------------------------------------------- אוףףף... הפסדנו את אגמוש בלא נפסיק לשיר... יש שידור חוזר
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/5/06 #37 שאביחי יבוא הוא ירצח מישווווו../images/Emo3.gif הוא כל כך חיכה לשידור חוזררר... ובסוף זה היה בשבתתת מסכןן
שאביחי יבוא הוא ירצח מישווווו../images/Emo3.gif הוא כל כך חיכה לשידור חוזררר... ובסוף זה היה בשבתתת מסכןן
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/5/06 #36 ../images/Emo20.gifתודה רבההההההה../images/Emo20.gif ווואייי אגם דיברה על הצניחה הזאת בראיון עם יוני בערוץ של שיר נולדדד באמת רציתי לראות תמונות משםםם תודה רבה:], איזה מהממים הםםםםםםםםםםםםםם
../images/Emo20.gifתודה רבההההההה../images/Emo20.gif ווואייי אגם דיברה על הצניחה הזאת בראיון עם יוני בערוץ של שיר נולדדד באמת רציתי לראות תמונות משםםם תודה רבה:], איזה מהממים הםםםםםםםםםםםםםם
א אייללוש New member 21/5/06 #49 שלמות מאיפה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
ח חולה על אגם בדם New member 18/5/06 #4 ../images/Emo25.gif היייי אגמי זאת חן.. רציתי להגיד לך שאני מתה עלייך ושאני מעריצה מספר 1 שלך אוהבת חן
../images/Emo25.gif היייי אגמי זאת חן.. רציתי להגיד לך שאני מתה עלייך ושאני מעריצה מספר 1 שלך אוהבת חן
פ פוסה New member 18/5/06 #5 ../images/Emo25.gif + אגם אגם אני אוהבת אותך מאוד תמשיכי להיות דוגמנית מ-ו-ש-ל-מ-ת עושר ואושר שמחה שלא יגידו עלייך דברים רעים אפרת
../images/Emo25.gif + אגם אגם אני אוהבת אותך מאוד תמשיכי להיות דוגמנית מ-ו-ש-ל-מ-ת עושר ואושר שמחה שלא יגידו עלייך דברים רעים אפרת