שיתופים על אגם

• פותח הנושא lizx
  • פורסם בתאריך
אם כבר מדברים על עותעותק'ה:]../images/Emo204.gif

מחר לפנות בוקר היא עוזבת אותנו
(לא לנצל את זה לשרשור פרידה
) כל הכבוד בוביקית

yair hazout

New member
דיון בפורום../images/Emo150.gif

אנו קרבים לסוף שנת הלימודים, שבה רובינו לומדים בבתי ספר והם חוסמים לנו את המפגשים עם הפורום/אגם ועוד. מה הייתם רוצים שיהיה שינוי בפורום בקיץ הקרוב? אתם יכולים להתייחס מבחינת, איך הפורום יהיה מסודר, אילו מפגשים נתכן ואיך הם יהיו, לגבי פגישות עם אגם, לגבי פתיחת שרשור עם אגם, וכל הדברים אשר נוגעים לקיץ,לפורום ואליכם
דיעה נרחבת תהיה מועילה להתפחות הפעילות בפורום.

הממ:]]../images/Emo110.gif

מבחינת סידור הכל פסדר רק צריך כאלה שבאים לדאוג שלא יציפו יותר מדיי.. כי יש כאלה ששולחים 5 הודעות אחת אחרי השנייה.. ומפגשים צריך לתכנן מראש... ואפשר לעשות כמה בחופש כי זה המונמון זמן ובטוח נמצא כמה תאריכים שמתאימים לרובינו.. ובמפגש עצמו אני מאמינה שנדע איך להעסיק את עצמנו:]] פגישות עם אגם אני בטוחה שכולם יהיו מאושרים שיהיו
אבל צריך לברר איתה.. למי שיש קשר איתה.. אביחי או יאיר... לגבי תאריכים כי היא בטח ממש ממש עמוסה.. וכנ"ל על שרשור נראלי לא?:]]

אנייייייייייייייי:]]________!../images/Emo204.gif

שינוי בפורום לקיץ הקרובבבב, אמממממממממממממממממממממממממממממממממ נעשה בריכה בפורום
, סתם סתם
אוקיי אז ככה. הפורום יהיה מסודר כרגיל
אבל אני חושבת שנצטרך לעשות פול פעילויות. מפגשים ברוררררררררר שנתכנןןןן סמכו עלי
פגישות עם אגם כולם רוצים, אבל זה לא תלוי בנו אלא באגם ואיך שתקבעו איתה (אתה \אביחי) שרשור עם אגם:]] הלוואיייייייייייייייי:]] זה יהיה ממש נחמד אבל צריך להודיע מראש
אני בעד מפגש בים (בלי קשר למה שאמרתי לפני רגע
, פשוט זה קפץ לי למוח
) אוקיי... עוד כלשהו משוו
אני בעד לעשות כלשהו פרוייקט בפורום, זה יכול להיות שכל אחד יעשה כתבה ונצרף את הכל ויצא עיתון פורוםםםםםםםםםםםם
חחחחחחחח וגםם פטריציה אמורה לעשות דף קשר
(פטרי את זוכרת אותוו
?) אפשר לעשות גם מלא ועידות במסנג'ר ולהיכנס מלאן לצ'אט וכל מיני דברים לגיבושש
אני בטוח ארצה להגיד עוד דברים אבל אמא קוראת לייי
אאז אני אכתוב אח"כ.

חלי 66

New member
אניי

לדעתי עכשיו שמגיע החופש צריך להיות יותר מגובשים אפשר לעשות מפגשים מלא מפגשים ועוד משהו שהוא ממש חשוב זה הקשר עם אגם שהיא תכתוב פה שיהיה מפגשים שהאנשים פה ירגישו שזה פורום של אגם וזהו מבחינתי הכול פה מושלם לא חסר כלוםם

דסיי אל תדאגיי אני זוכרת אבל...

יש כולה איזה 11 ילד בדףף קשר.. אפ'חד לא שלח לי יותר פרטים.. יש גם חדשים אז ככה.. החדשים(אם את\ה רוצה להופיע\ה בדף קשר עלייך) 1.שם פרטי: 2.מספר פלאפון: 3.גיל 4.אימייל 5.כינוי +תמונה
אתם שולחים לי את זה לאימייל שלי שהוא:p[email protected]
אי מחחכהההה

TOUSH

New member
הדס את מלכה../images/Emo47.gif

אהבתי את הרעיון של בריכת שחייה

למעלה