אך אתה טועה, אני לא מדבר על שיוויון
אני מדבר על צמצום פערים ובעיקר על צמצום פערי שכר, ואת זה אפשר לעשות רק ע"י חקיקת חוק מקסימום, שאולי תתפלא, אבל בארצות מתקדמות אחרות קיים כזה חוק ולאחרונה התחילו להעלות את הנושא לדיון גם בארה"ב, שודאי תסכים איתי שאין בינה לבין הסוציאליזם שום קשר. אני מדבר על הקלות הבלתי נסבלת שבה אדם אחד יכול לקבל מיליוני דולארים ואדם אחר לא מצליח אפילו לגמור את החודש. בשום חברה מתוקנת אסור שיהיה מצב כזה, רק במדינות עולם שלישי מתחיל להיווצר מצב כזה. ומלבד זאת אם היית צופה הערב בתוכנית
פוליטיקה שאת השידור שלה אפשר לראות לראשונה בארכיון מבט של קול ישראל והערוץ הראשון באינטרנט, היית שומע בעצמך כיצד הדבר הזה פוגע קודם כל במדינה ובאזרחיה, וכיצד פרופסורים באקדמיה מעידים כבר שבגלל זה רבים מהסטודנטים שלהם מוותרים על להיות רופאים, מהנדסים ומורים, ומעדיפים ללמוד מקצועות שבהם נמצא הכסף הגדול, כי הם חושקים להרוויח סכומי עתק כפי שמשתכרים אדון נחמה וחבריו המושחתים. וכך נוצר מצב שאנחנו מקבלים רופאים, מורים ומהנדסים מהדרגה הגרועה ביותר, ולכן גם אין פלא שיש לאחרונה כל כך הרבה פאקים הן בתחום הרפואה, הן בתחום ההוראה והן בתחום הבנייה ובאמת שאין צורך להביא דוגמאות שיוכיחו את זה. כך שלא מדובר כבר כלל בקפיטליזם או סוציאליזם, התופעה המבישה הזאת כבר מזמן לא שייכת לזה בכלל.