שלב ההוכחה

kikona126

New member

נסכים עם זה שאני אחיה בעולם המשוגע שלי ואתה בעולם הנורמטיבי שלך.
&nbsp
לפני הרבה שנים היתה לי חברה מוזרה, היא סיפרה לי הרבה סיפורים על חלומות, על תקשור. ואני הקשבתי מצד אחד בסקרנות ומצד שני כשהיתה מייעצת לי הייתי אומרת לעצמי ״זאתי משוגעת על כל הראש, איזה שטויות היא מדברת...״
אבל ברגע שהתחלתי להפסיק לזלזל במה שהיא אמרה, לאט לאט גיליתי דברים... ואללה תזהר שזה לא יקרה גם לך, שחס וחלילה לא תצא מהעולם הנורמטיבי שלך...

רותי 11

New member
שלב ההוכחה

כשאנחנו מגיעים לאמת הפנימית שלנו מתחברים לרוחניות על כל גווניה
הסביבה מתחילה לשאול אותנו שאלות ומנסה דרך השאלות לגרום
לנו ל"הוכיח" להםאת אותה אמת, שאכן מה שאנחנו חווים יודעים חשים
זה נכון.
אני שמתי לב שיש הרבה אנשים שמנסים לענות ומנסים להוכיח שזה
נכון ושזאת האמת (שלהם בכל אופן) והרבה פעמים זה לא באמת
מצליח לעבור לאחר, הרבה פעמים זה בעצם סוג של קינטור ולא באמת
בקשה להוכחה.
אני אישית לא מנסה להוכיח כלום אם שואלים אני יכולה לענות את
האני מאמין שלי וזהו אני לא נכנסת לפינות האלה משום שזה ממש מיותר
ולא מקדם אף אחד לשום מקום, ברור שאם אני חשה שזה מולי באמת
רוצה לדעת ולא סתם לקנטר אז בהחלט אני אענה ואפילו בהרחבה אם
צריך.
אני גם יודעת שכל אותם "קולות" של בואי תנסי להוכיח הם באצם
הספקות הפנימיים שלנו וככל שאנחנו בספק כך אנחנו מושכים אלינו
את אותן שאלות ואת אותם ספקנים.
לכן אני חושבת שאנחנו לא צריכים לנסות להוכיח כלום לאף אחד חוץ
מאשר לעצמנו.

kikona126

New member
זהו שיעור אישי שלנו

כי בן אדם שיאמין בעצמו וידע כי מה שהוא מרגיש או חווה זה אמיתי לא ירגיש צורך להוכיח את זה לאחרים גם אם הם יבקשו. וברגע שיש אמונה בעצמי גם לא יבקשו להוכיח...
&nbsp
אין באמת שלב שכזה ׳שלב ההוכחה׳.
&nbsp
אני לאחרונה נמצאת במצב של הוכחה (קצת כושלת) שאני לא מכשפה...
מה לעשות שקוראים לידי דברים מוזרים ויש לי אינסטינקטים טובים

kikona126

New member
כי יש משרד בעבודה שהאנשים בו ממש מפחדים ממני

כל פעם שאני נכנסת אליו קורה שם משהו (בדרך כלל דברים נשברים), והתחילו להאשים אותי בזה... עד כדי כך שלפני כחודש ישבתי במשרד שלי עם אחד האנשים בצוות שעצבן אותי ואז פתאום החלון נפתח, והוא פשוט רץ החוצה מהמשרד...
באמת שזה לא אני! אבל לכי תסבירי את זה לאנשים... (יש דברים שאני רואה אותם קורים שניה לפני שהם קורים...)

רותי 11

New member
אני הייתי לוקחת את זה בהומור

ופחות מתייחסת למה שאנשים חושבים

kikona126

New member
תאמיני לי שזה בהומור

זה תמיד בקטע של ״היא בדרך תשמרו על הדברים שלכם״ ותמיד זה נגמר ביוגורט של מישהו שנופל ... חחחח.... אבל עדיין צריכה להוכיח להם שזה לא קשור אלי
הכל התחיל מזה שאמרתי למישהי שיש לה שרשרת יפה ובאותה השנייה היא נקרעה... ואז התחילו כל ענייני המכשפה... אבל זה יכול להיות כל אנרגיה בחדר... לי התנפצה אבן כשמישהי עם אנרגיות ממש רעות נכנסה לי לדירה...(אבל זה טוב האבן שאבה את כל האנרגיה...)
&nbsp
מי שמכיר אותי יודע שאני יודעת דברים, אם זה כי זה מגיע בחלום (לאחרונה פחות) אם זה כי זה מגיע ביום יום (אני רואה אותם). לפעמים פשוט צריך לדעת שלא להגיד אותם ליד אנשים מסויימים... לא כולם מקבלים את זה טוב...

רותי 11

New member
זהו שאת לא צריכה להוכיח כלום לאף אחד

סליחה שאני אומרת את זה
תבדקי את האגו שלך מה קורה
לו כשזה קורה למרות שבתוכך
את יודעת אולי שאת לא קשורה
לזה עדיין זה מיוחס אליך.
ואם זה כן בא ממך תבדקי את
הגבולות שלך

kikona126

New member
אין מה להגיד סליחה

אני יודעת שבעבר כן הייתי גורמת למכשירי חשמל לפעול (מנורות, מערכות מוזיקה ומחשבים) זה היה קורה בלילה כל פעם באותם הסוגים של החלומות (חלומות שכללו בתוכם תקשור)
למה זה קורה לי אצלם במשרד? אני לא בטוחה שזה קשור לאגו, כי אני לא בן אדם שפועל מהאגו, ומבחינה מסויימת אחד הדברים הכי טובים שיש לי בעבודה זה שאין פה מלחמות כוחות בין צוותים, אני מגיעה מפה הביתה עם ראש שקט ובלי כל מיני רעשים על יום העבודה. ומהחברה במשרד הספציפי אני לומדת מלא.
מעניין מה שאת אומרת. בחלק מהמקרים אני ממש רואה את הדברים קורים לפני שהם קורים. מה שיכול להגיד שאני במעין מצב של "תקשור" אם אפשר לקרוא לזה כך, והאנרגיה פה צריכה להשלט.
&nbsp
זה מזכיר לי שפעם הלכתי למישהי שהתברר לי שהיא מתקשרת, המנורה בחדר התחילה לזוז פתאום, ומשהו בזה לא מצא חן בעיני, באנרגיה שהיתה שם, וחשבתי על איך אני מוציאה אותה משם. ושניה אחרי זה הרוח כאילו ויצאה מהחדר והחלון (התריסים שלו) נסגר בפתאומיות. עכשיו כשאני חושבת על זה, הרוח והמנורה היתה מאצלה, והסגירה של החלון היתה שלי. כי מבחינה מסויימת רציתי שליטה במצב או בחוסר נוחות שלי.
&nbsp
אני אבדוק את זה תודה!

רותי 11

New member
כשאמרתי אגו התכוונתי

שלפעמים זה משרת את האגו שלנו להיות במקום הזה
ולא גאוותנות, זה משהו מול עצמך
אבל בהחלט זה קשור למקום של גבולות ושליטה

kikona126

New member

יש מצב...
בואי נגיד שיש פעמיים שאני יכולה לראות שזה קרה בגלל משהו בסגנון

&nbsp
תודה
לקחתי לתשומת לבי

kikona126

New member
דרך אגב

אני חושבת שהפעם האחרונה הבהילה כמה אנשים.
כי דיברנו, ומישהו החליט להתווכח איתי. והיה לו יוגורט על השולחן, והוא פשוט עף על הריצפה, לא מובן איך, אף אחד לא נגע בשולחן, או היה באזור כדי שזה יפול... אז הם מאשימים אותי בזה בגלל שהייתי עצבנית על אותו הבן אדם...
מאז לא מתווכחים איתי... אז יש בזה גם טוב.
&nbsp
ורק בשביל הרקורד, הדברים שנופלים נשברים או זזים זה לא אני. למרות שהייתי רוצה לדעת להזיז דברים על ידי כח המחשבה...

elar84

New member

גם לי קורים דברים בסגנון. לא באותה העוצמה כשלך (כשחלום נפתח לבד זה בהחלט עוצמתי), אבל מה שאני אומרת פשוט קורה!
אז תמיד אומרים לי למלא לוטו

kikona126

New member
חחח זה היה קטע מצחיק

כי הוא כל הזמן שומע סיפורים מאחרים עלי. ואז ישבנו שנינו במשרד (ואף פעם לא פתחנו בו את החלון). ועבדנו ודיברנו, ואז פתאום החלון נפתח (וזה לא שיש בחוץ רוח או משהו, חודש יולי!!!)
הוא הסתכל עלי בהלם וברח...
&nbsp
דוגרי יש מצב שהחלון פשוט לא היה סגור טוב, אף פעם לא פתחנו או בדקנו...

elar84

New member
כן, אין לדעת למה זה קרה

אבל שמעתי הרבה פעמים על תופעות שהאור נדלק לבד, וכו'.
אצלי אחריי הלימודיי ריקיי, ובמיוחד בשיעור עצמו, הסוללה של הפלאפון הייתה מתרוקנת לחלוטין.
ועוד תלמידים היו מספרים זאת.

kikona126

New member
למדת רייקי?

שמעתי על זה הרבה, הלכתי פעם ללמוד, זאת היתה סדנא מקוצרת של 3 ימים, אבל ביום הראשון נדלקה לי נורת הזהרה (ראיתי משהו באיזה תרגיל שעשינו) והחלטתי שלא להמשיך עם זה.
&nbsp
*הנורת הזהרה לא היתה בקשר לרייקי, אלא בקשר לאנשים שהעבירו את זה...

elar84

New member
כן, לפני כמה שנים

אבל לא המשכתי אחריי עם טיפולים. הבנתי שזה נוגד את היהדות ולא הייתי שלימה עם כך.

מה שכן, זה עשה לי משהו מבחינה רוחנית, אין ספק.

kikona126

New member
וואלה? נוגד את היהדות?

בתחילת הסדנא היה קטע שראיתי את ספר בשם תהילת השם שנכתב על ידי האר״י בפנים, בדיוק לפני שהמנמה באה לגעת בי.
&nbsp
הסיפור הוא כזה, באותה התקופה היה לי חלום על הספר הזה (שהסתבר בסוף שהוא סידור) הספר הזה הוציא אותי בחלומות מכל מיני מקרים. ולא הבנתי מה זה. ואז באחד הימים מצאתי ספר כזה בבית שמסתבר שקיבלתי יותר מ15 שנה קודם לכן בתלמוד תורה באיטליה. אותו השם. זה היה מדהים!
&nbsp
מה נוגד בזה את היהדות?

elar84

New member
הסמלים שיש ברייקי זאת עבודה זרה

קראתי על זה קצת.

למעלה