שלב ההוכחה

kikona126

New member
למה לא... זאת שאלה טובה

כי כשמקבלים מסרים יש מקום של חוב אנרגתי. כי כשמקבלים מסרים מועברים אליך אנרגיות שלא בהכרח טובות (במידה והמתקשר לא יודע לעצור את האנרגיות האלו או לא מודע לקיומן...) או במידה ואת לא יודעת לעצור את אותן האנרגיות...
&nbsp
בקשר לאלינוס, זה לא בולשיט, זה מישהו מכוכב/קבוצת האם שלה. (בדיקה אפשר לעשות ברגע
)
&nbsp

זה בולשיט כי הוא טוען למלוכה בשמיים

כלומר כמחליף האל אבל כמובן שזכותם של אנשים לסגוד לאל שקרי

אני חושבת שאלינוס זו ישות שבאה לבלבל את

האנושות ובמיוחד מי שמאמין באל אחד ולכן היא התחזתה לfalse god מהבחינה הזו זה כבר מרגיש יותר לכיוון כוחות טומאה

kikona126

New member
בקשר לנבואות שקר

אני אחזור אליך בנושר יותר מאוחר, אולי אפילו בפרטי כי זה תקשור שאני לא שיתפתי בו עדיין אף אחד... והוא כתוב לי בבית. אכן יש נבאות שקר. אבל לא הייתי מיחסת אותן למה שאת מתארת... נבואות השקר יבוא יותר על התקופה העתידה לבוא...
&nbsp
תזכירי לי בערב אני אחפש לך את זה... זה נעשה אחרי הפיגועים בפריז.

kikona126

New member
זוהי לא סגידה

ומה שאת, אנחנו פה מבינים כמלוכה בשמיים אין משמעה לאל, או כמחליף לאל (לבורא). הדיבור הוא על קבוצת האם בלבד...
&nbsp
זה בעצם הולך ככה, כולנו פה שונים אחד מהשני, וכל אחד מאיתנו נמשך לקבוצות כאלו ואחרות של אנשים מאחר ושם אנחנו שייכים לקבוצות כוכבים כלומר פה על כדור הארץ אנחנו נמשכים לאלו שהגיעו איתנו לכאן. עם השנים היה ערבוב, ולדעתי הוא מבורך. לכל קבוצת כוכבים יש ישויות שהגיעו לכדור הארץ. (מאיזה סיבה? לדעתי הסיבה היא הגלייה אבל זה כבר עניין אחר) כשהוא מדבר על מלוכה בשמים הוא לא מדבר על משהו שקשור לדת או לכוכב שלנו. הוא מדבר על קבוצת האם שלו.
&nbsp
הבעיה הכי גדולה שלנו בתקשורים זה עצם העובדה שהתרבות שלנו ושלהם שונה, ושלפעמים המילים בהם הם בוחרים מפורשים על ידינו באופן לא נכון.

תחשבי מה שאת רוצה העובדות

מדברות בעד עצמן אחת ממטרות הניו אייג'(שכפי שכתבתי בעבר השטניסטים מאמינים שזה עידן שילטון השטן והם מאמינים גם בדתות אליליות כי זה נוגד את אלוהים והם שונאים את אלוהים), היא להביא לכיליון הדת הקיימת וליצור במקומה דת חדשה ואילוניס מבטא רעיון זה היטב.

לכן אני מנסה לא לדבר

הרבה עם הסביבה על קונספירציות כי כשהעיתונים מפרסמים כתבה שנמצאו תמונות של ילדים מעונים אצל מייקל ג'קסון פתאום ברור לאנשים שהוא אשם ואם אני אגיד שאנשים בתעשיית המוזיקה מענים קבוע ילדים אונסים אותם ואף מקריבים אותם כקורבנות אז פתאום מה פתאום ולכי תוכיחי אבל אם העיתונות המייהסטרימית מפרסמת אז בעיני אנשים זה בטוח נכון. אם העיתונות הייתה מפרסמת הכל להרבה אנשים בהוליווד היה מתגלה שיש קשר להתעללות בילדים.

kikona126

New member
בגלל זה אמרתי ואני אחזור על עצמי

תכתבי בלוג. תוציאי שם דברים. בשביל זה זה נועד...
בהתחלה לא יהיו הרבה קוראים אבל לאט לאט אנשים שיחפשו אינפורמציה בנושא יגיעו אליך. ולעומתי, בנושא שלך יש הרבה אנשים שמתעניינים...
&nbsp
(את גם לא חייבת לציין שם בבלוג... זה לא אתר מקצועי שאת מוכרת בו משהו...)

תודה אבל לא יהיה לי זמן לזה

אני די עסוקה בזמן האחרון נתתי את הדוגמא כי בדיוק אתמול או שלשום ישבתי עם בחורות שדיברו על מייקל ועל התמונות של הילדים הסובלים ולא יכולתי לומר דבר מה אני אגיד להם שחוץ ממיקל 98 אחוז מהוליווד עושה טקסים בהם ילדים עוברים התעללויות? וסביר להניח שהתמונות הגיעו מילדים שהוכרחו להשתתף בטקסים כאילו? כן ממש יאמינו רק אם התקשורת תגיד

למעלה