שלב ההוכחה

בואדי שנוגד גם תקשור לפעמים נוגד תלוי

נניח התקשור של ימימה לא נוגד אבל יש תקשורים שכן. כשאת עושה סמלים אחרים לריפוי וטקסים את כאילו "סוגדת" לאלילים אחרים במקום להסתמך על אלוהים וזו עבודה זרה. כי את "עובדת" דברים אחרים. כשתקשור גורם לעבודה אחרת שסותרת אל האל (כמו התקשור של הגורו הזו ששמת שאמרה שאלוהים הוא חלק מהמועצה), זו עבודת אלילים

גם הקורס מודעות על (למרות

שעשיתי אותו), הוא עבודת אלילים כי בתקשורים הישויות קוראות לעצמן אנו אלוהים וביהדות יש רק אל אחד גם תקשורים שמדברים על אלינוס שמחליף את יהוה הם עבודת אלילים

לסיכום הרבה תקשורים הם עבודה זרה

וסותרים יהדות כדאי לדעת את זה. למרות שאני כן מתכוונת ללמוד שוב מודעות על כי פעם קודמת לא הבנתי כלום ודחפו לנו חומר של שבועות בשישה ימים אז כן אני לא צדיקה

kikona126

New member
כן ולא לכל השיחה כאן...

סמלים קיימים גם בקבלה והקבלה היא המיסטיקה היהודית.
כל סוג של מיסטיקה כזו או אחרת משוייכת לדת/כת/אמונה/זרם...
כך לדוגמא גם בקבלה היו בעבר קלפים, ואלו לא הקלפים שאנו קוראים בהם היום ולכן אומרים שקריאה בקלפים היא אסורה.
גם הקבלה וגם היהדות עוסקים בטיפול ובריפוי. וגם ביהדות יש ׳עבודת אלילים׳ ואני כותבת את זה בצורה שכזו מאחר ולנו בנורמה זה לא ניראה ככה. אבל, כבר קם ויצא רב באוסטרליה שקרה לקהילה שלו שלא ללכת לכותל ולקברי צדיקים והשווה את זה לעבודת אלילים בטוענה שהליכה לכותל גורמת לאדם לקדש את הכותל ולא את האל.
&nbsp
אני מכירה אדם מאוד דתי שהוא מתקשר ועוסק בהילינג. הוא לא היה עוסק בתחום אם זה היה נוגד את הדת.
&nbsp
אז כשאנחנו אומרים שמשהו מסויים נוגד את הדת, זה בגלל מה שמכתיבים לנו בה. לאנשים ששולטים בדת אין רצון שנלמד קבלה ולכן הם שומרים אותה כסוד. לאנשים ששולטים בדת אין רצון שלאישה תהיה גישה לקבלה ולכן הם גם עוצרים אותה, ושימו לב כמה הדת מדירה נשים. ואם ננסה להסתכל קצת על ההסטוריה, אלו הנשים שנחשבות קוראות בקלפים, הנשים שהועלו על המוקד באשמת היותן מכשפות.
אז בקשר לסמלים, מה שאני נוהגת להגיד זה שכל אחד לוקח ממה שהוא לומד את מה שהוא מתחבר אליו. כלומר אם למדתם תחום מסויים אתם לא חייבים להסכים עם הכל, מה שלא משרת אתכם או את האמונה שלכם תשאירו בצד ותפתחו את הידע שלכם בהתאם לאמונה.
בכללי ההמלצה היא ללמוד, לפרק, ורק אז להרכיב מחדש. כלומר למדת רייקי, קיבלת תדרוך מסויים להשתמש בסמלים או תנועות ספציפיות? יופי ומה יקרה אם תרכיבי כאלו משלך? העולם יחרב? הרי בסופו של דבר האנרגיה שלנו לא יוצאת מהסמלים או התנועות אלא מאיתנו, מהמחשבה, מהמילים, מהאותות, מהאנרגיות שאנחנו שולחים.
&nbsp
זהו זזתי לחלום קצת לילה טוב (או אחר צהרים טובים...)

הבסיס של האמונה היהודית היא

שיש אל אחד שיוצר ויצר הכל. כל סטייה לכיוון אחר זו עבודת אלילים יש תקשורים שמדירים את הדת וטוענים שלא תהיה דת יותר כשאת מתחילה להאמין באלינוס את כופרת באמונה באל אחד כי ביהדות יש אל אחד לא שניים לא כזה שמתחלף או שיושב בצד במועצה . בסדר חלומות פז

kikona126

New member
נכון

אבל פה לדעתי יש הבדל תרבותי במה שאנחנו מכנים אלוהים ומה שהם מכנים אלוהים. הם קוראים לו הבורא.

וגם

לא למדתי רייקי אבל ממה שהבנתי כדי להיות מסוגלים להנפיק את האנרגיה צריך לעבור חניכה וטקס עם הסמלים הנ"ל. כלומר האנרגיה לא ממש מגיעה ממך בטבעי ולכן אני כן רואה בזה עבודה עם סמלים ומהבחינה הזו זה כן נוגד יהדות לטעמי

kikona126

New member
אז זה היה הטקס....

בטקס הזה הופיע לי הספר... איך שהיא באה לגעת בי... ואז קמתי באמצע שלו...

elar84

New member
תקשור לא נוגד יהדות וגם הילינג לא

אנסה לתת הסבר קצת יותר ברור מחר.

elar84

New member
אגב קיקונה אני ממש מבינה את מה שאת אומרת

גם ההסברים שלך כאלה יפים וחכמים.
יש הטוענים שהסמלים של רייקי הם משום עבודה זרה. שמא בני אדם יאמינו בכוחם של הסמלים ולא בכוח עליון.
אצלנו כול אלה שמאמינים בצדיקים וכו'... זה כי הצדיק הוא צינור.
האל הוא אחד, לצדיק אין כוח של אל.
בגלל שהשם כול כך אוהב אותו, יש סיכוי גדול שהוא יקשיב לתפילותיו.. כי הוא כזה צדיק השם לא יכול להגיד לו לא

אבל בהחלט הכול בא מהבורא.

אגב, המון דתיים ובעיקר חרדים הולכים למתקשרות.
אני איתך, אני גם חושבת שצריך לבדוק כל דבר לעומק. ולא ללכת אמונה עיוורת.
זה לא שמישהו אמר לי שלא וזהו הפסקתי.
נזה לא התאים לי ואז באמת גם זה התחבר לזה שזה לא וגד את היהדות ואני משתדלת לכבד דברים כאלה שמגיעים מהיהדות.
אגב יש גם את הסוגייה של קריאה בקלפים שעליה אכתוב להבא.

זה באמת קצת משונה שאסור לעבוד עבודת אלילים, אז מה הכותל?
אבל כול דבר בדת שלנו בעיניי לפחות מאוד חכם.
לא מה שהאנשים עושים כאן היום ומעוותים את הדברים.
אני ממש לא בעד הדרת נשים, או ממש לא אוהבת את זה שחלק מהדתיים מקיימים תורה ומצוות אבל להיות בן אדם לחברו, בזה אין להם מושג.
ההתנשאות שלהם על מי שלא כמוהם. הפילוג הכה גדול שיש להם בינם לבין עצמם זה לא מה שהבורא שלנו היה רוצה בעיניי.

שבת שלום~

kikona126

New member
אני שמחה לקרוא אותך

זה נותן לי הרגשה שאני לא לבד בדיעות שלי.
מחכה לשמוע את דעתך על הקלפים

elar84

New member
תודה

אני חושבת שקלפים אם אתה רק מקבל מהם מסרים והם עוזרים לך להתקדם רוחנית, אין בהם פגם.
לעומת זאת מי שמנסה לקרוא את העתיד, העתיד הוא עלום ואף אחד אין לו את הכוח לקרוא את העתיד.
מי שמתיימר זאת כבר עבודת אלילים.
אבל יש קלפי מודעות שמאוד עוזרים להבין מצבים, להתקדם זה כמו עצה טובה.
אין בזה כול פסול.

kikona126

New member
מסכימה איתך

אני אתן לך עוד הסתכלות, שהיא בעצם הסיבההשאני הפסקתי לקרוא לאנשים (אחת מהסיבות...)
&nbsp
בהרבה מאוד מהפריסות אנחנו בודקים בחירה בין דרכים. גם בכזו הבודקת דרך אחת ומאשרת אותה או לא... בעצם כשאנחנו פורסים אנחנו מכוונים בן אדם לדרך שניראת בטוחה לפי הקלפים. אבל מי אמר שזאת הדרך שאותה האדם צריך באמת לקחת? אם נדלג על דרך מסויימת ולא נלמד את השיעור שלה היא תחזור אלינו שוב בחיים. כלומר, לפעמים בן אדם צריך ליפול 10 פעמים בדרך שלו כדי להבין שהוא עושה משהו לא נכון ורק אז לעבור לדרך השנייה. אין מה לעשות, בחיים אין קיצורי דרך...

זה לא התקשור זה מה שנאמר בו

למה את חושבת שהרבה מתקשרים מאמינים שאלוהים זה רבים ולא יחיד? זה מה שנאמר להם שם וזו חשיבה אלילית פולותאיסטית הנוגדת את המונותאיזם היהודי.

חוץ מזה למה להתייפייף הרבה מתקשרים מדברים

על אל חדש שמחליף את הכהונה של אדוני. גם רותי מקבלת תקשורים מהאיך שלא קןראים לו נדמה לי אילוניס הזה. אל חדש? אל תגידו לי שזו לא עבודת אלילים !!! הם מדברים על סיום תקופה שעכשיו יכנס אל חדש לשילטון ולכהונה כאילו פאק זה שקוף שזה לא ערכים יהודיים

kikona126

New member
תנסי לקרוא את ספר

בראשית מהסתכלות של האדם שמאמין בחיזרים.
׳המלאך ירד מן השמים׳ הוא עלה השמימה... חלק מהתפקיד של הדת הוא להפחיד אותנו. כל ההסתכלות שלהם עלהתורה היא הסתכלות מפחד, למה לא לקרוא אותה פשוטה כמשמעה?
ואם את לא הכי מאמינה במי שרותי מתקשרת איתו, למה את מבקשת תקשורים/מסרים ממנה? הרי זה מגיע ממנו (וסליחה מראש לרותי על שערבתי אותה פה). וכן, אכן תסתיים תקופה. לצערי כשתקופה מסתיימת לנו לא טוב פה... עם זאת הרבה נשמות הגיעו לפה בשביל לחוות תקופה זו שכבר בעיצומה. (ולא, אני לא מתקשרת את זה, אני יודעת את זה...)

אני מבקשת

מסרים ממנה כי זה בחינם ולמה לא? ומבקשת על עצמי חוץ מזה תמיד לוקחת בערבון מוגבל ויודעת שבתקשורים יש הרבה חצאי אמיתות ולא תמיד אמת שלמה ועל הדברים שלה על אלינוס לא מאמינה ולדעתי זה בולשיט

למעלה