שלוםםם אנשים! צהריים טובים ....

עדי ודניאל דיייייייייייי

יופי עדי יורד על דניאל דניאל מחזירה אאאייייייננננננפפפפפפפפפפפפ זה באמת לא מעניין את אף אחד

עדי באמת די

תצחק לבד לא על חשבון אחרים וחוץ מזה שכל הריבים שלך עם דניאל הם יוזמה שלך וזה גם לא כ"כ אכפת לי אם תריבו רק לא בפורום

כשתהיי מנהלת הפורום אז נשאל אותך

בינתיים תוכלי למצוא תיבת מענות,טענות ותלונות עמוק בתוך התחת שלי!

שירן

אויש סתמי! דבר ראשון המקום האחרון שאני יתקרב אליו זה התחת שלך דבר שני זה לא היה מופנה רק אלייך אבל כן גם אליך! דבר שלישי סתמי

אסתר צודק ........./images/Emo124.gif

קודם כל שירן אנחנו שמחים שהיה לך כייף אתמול.אבל אני אני מבקשת להירגע עם העצבים ולהפסיק להכניס אנשים לתחת שלך, היא לא התכוונה להעליב או לפגוע היא פשוט טענה שזה לא מעניין את הקהל הרחב עד כמה היה לך כייף אתמול.

אני בכיף הייתי רוצה להיות בתחת של

ביאנקה...ואסתר והשמנה...וואי עשיתם לי כאב ראש....שתקו למען השם...אני פתחתי את הדיון ואתן לא חייבות להיות נוכחות בו....אזזז...קישטטטהההה....בזזז...החוצה חוצה...

הכוונה שאתם...מי שקורא ת´כינוי

יסע ללפלאנד...אם הייתי רוצה לנסוע ללפלאנד הכינוי שלי היה "אסע אסע ללפאלנד"...יש מבין? יופי...תקעי גרעפס בכוס ותתעלפי...

התכוונתי לביאנקה....הכוונה שירן..

והתכוונתי שהשמנה ואסתר יסתמו...לא התכוונתי שאני רוצה להיות בתחת שלהן....אסתר דברי איתי בגובה העיניים...אסתר? אסתר? איפה את?...

עדי חמוד

בחייך בלי זיוני שכל בפורום באמת שאני למדתי בדרך "הקשה" (ואי זה מצחיק אותי כל פעם מחדש) בכל אופן בוא נגיש שהתחכמתי אוקיי? אז באמת

יאלללהה יאלללהההה!!!!BaCk-oFF

רדו משירן ומהר יא חבורת קנאיות!!! אז מה אם היא נרקסיסטית...אז מה...תנו לחיות לחיות..

עדי... אני מאוד שמחה

שמצאת לך מישהי להגן עלייה או לאהוב אותה או מה שלא יהיה בינכם אבל היי היי! יש פה הרבה רגשות מעורבות אני לא אומרת שלא אבל קנאה.... במילים של מישהי חסויה: אז"ש!

למעלה