שלוםםם אנשים! צהריים טובים ....

לעדי שחושב שהוא משהו

עדי כדי שתתחיל להירגע........ ממש עלית לי על הכריזה ממזמן לא רבנו ואני רואה שהתגעגעת אף אחת לא מקנאה פה בשירןפשוט אסתריקה הערה במקום ושירן צריכה ללמוד שלא כל דבר צריכים לקחת ללב אלה להתיחחס בפרפורציות, לחשוב לרגע על מה שאמרו ולהתייחס בצורה שבה היא תחליט להתייחס...... אז תירגע ותפסיק להגן עליה. אני בטוחה שהיא מסוגלת להגן על עצמה....

לגברת מועצת הגאים...

זו לא פעם ראשונה שהן רבות! ואסתר לא חייבת להעיר על כל דבר...יש גם דרך להעיר... אני לא מגן עלייה...פשוט 2 על 1 זה לא פייר...יאללה ביי המשך חיים מהנה...

עדי

אתה כן מגן עלייה אבל זה בסדר זה לא מה שמעצבן, אני גם ממש לא מעירה על כל דבר! רק על מה שצריך ואני מסכימה שהרבה אנשים יסכימו איתי שהמטרה של הפורום היא לא לספר לנו אם נהנתם יום שישי או אם היא אוהבת אותו והוא לא אותה וכו´ וכו´.......

לאסתר!!!1

אןליתסבירי לי על מה כן מדברים את הרי יודעת הכלל ואת כן מעירה לכולם וזה מתחיל קצת לעצבן כמו שאת וליבנת מקשקשות אלת עם השניה ככה אנשים אחרים עושים אז בבקשה אל תעירי זה יעזור מאוד וזה לא אמור להפריע לך בנתייפ המנהלים לא העירו אז מי את שכן!

בונאה אתם שרוטים בפורום אה? ../images/Emo46.gif

למה אתם חושבים שמעניין אותי מה אתם חושבים על התמונה שלי???? כי זה לא מעניין אותי !! .. כול אלה שחושבים שהתמונה מכוערת פשוט יכולים לשבת לי על ה
הגדול שלי! אז תעשו לי טובה אני לא שואל אף אחד מה לפרסם פה , כי זה לא הפורום שלך בר שריר או דולפינה!!! ואם לא טוב לכם Oעו לי מהעיניים!.. אז תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים כברררר הפורום הזה זה לדבר ולא לקלל ולרדת אחד על השני אז באמת מי שלא טוב לא כאן ומחפש רק ל קלל שיOע מפהההה כברררר ראבקקקקק !!!!

למעלה