שלום - אולי זה המקום ?

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אולי מישהו יכול להסביר לי מאיפה חמותך מביאה את כל הממתקים האלה?

ריפי, מה זה חשוב../images/Emo70.gif

העיקר שתביא עוד
שמעת, חמותך

אין ספק

באמת, מה זה חשוב? חמותי בחיים לא היתה מוציאה לי כזה בונוס. השרשור הזה נראה עכשיו כמו משהו מארץ האגדות. אני מתמוגגת.
חמותך, תביאי עוד
ואם יש לך של ריצ´רד גיר, בשבילי סיגלי, אל תאמיני לה, היא לא בעניין של דדלי מור. אל תביאי דדלי מור. מסכן ההוא משר הטבעות, שכחו אותו כולם

גם אני מתמוגגת......

ואני כבר רואה היום איך סימני השאלה יעופו ל
שלי בערב, אחרי שאני אטפל בו........

אין לי עיניים גדולות../images/Emo8.gif

אני אקח את מה שהיא נתנה לי
ובקשר לסיגל, זה בסדר. אני את שלי יכולה בקלות לזרוק למיטה

צחקו , צחקו אבל עם דדלי ועומרי

אתן לא מתארות איזה פסטיבל זה יכול להיות. עומרי עושה לדדלי סולם גנבים לעלות על המיטה ואני עושה סנפלינג על הקרחת של עומרי ............... והשאר לדמיונכן. צחוק בצד אבל ראיתם את עומרי שרון לאחרונה? ראבק , אפילו למשקפיים היה צפוף בפרצוף שלו והקרחת? מזעזעזעזעזעז ממש , בדומה למנחת מסוקים.

אני רצה לעשות לרכוש מניות...

... בארקיע. את המשקפיים שלו לא בא לי להוריד. עוד קצת וממילא הם לא יוכלו לרדת בכלל.

אורא

New member
ומה איתי ../images/Emo4.gif אותי שכחתם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני דורשת שתשאירו גם אחד בשבילי.... אני עובדת קצת קשה ואתם ברוב חוצפתכם שכחתם את קיומי
אני לא מסתפקת בשאריות ורוצה אחד חדש דנדש לעצמי

לא, לא, חמותך......

זה בסדר, היא עברה את הגיל שאפשר להתחיל, אז את יכולה לשלוח גם לה איזה קיאנו אחד אישי עבורה

נראה לי שלחמותך נגמרה האספקה

והיא הלכה ל חדש אותה.
הלוווווווו, חמותךךךךךךך יש כאן דרישה לעוד קיאנו
או, שלא עלינו, היא נבהלה ממה שזה עושה לנו ולקחה את הרגליים וברחה לנו

omizu

New member
במקרה של מחסור בקיאנו אני יכולה גם

להסתדר עם ליאם ניסן..........או לחילופין עם ג´וני דפ או יחדיו.......

בחייך ממוש, כולה 60 ק"ג למסכן

ו 17 נינג´ות התנפלו עליו ופרקו אותו לחתיכות, אז ההיא לא תברח ? (עומרי לעומת זאת - 170 כמונו ועוד היה נשאר בו בשר) וחוץ מיזה., ריפפפפפפפפפפפפפי בד"כ אלה מהסוג היפה הם "נושכי כריות" ולא "מזיזי רהיטים" אז לשיקולך (אם תתחרטי אתחלק איתך בשלי)

למעלה