שלום - אולי זה המקום ?

עכשיו, אחרי שיש לנו.........

+ אחד רזרבה, אתן לא חושבות שאפשר להתחיל לחגוג
אז, יאללה.....
ולא לדאוג, יש גם

את גדולה ../images/Emo70.gif

אני מעדיפה שיהיה עם משקפיים, שיהיה מה להוריד. אולי תספרי לנו משהו על כלתך? גם היא מקבלת כאלה תמונות?

אורא

New member
אתן עשיתן חגיגה ואני נשארתי

בחוץ
לא פייר
אני רוצה שידור חוזר
טוב תתחילו למזוג לי
ומהתחלה אור

הגנובה

New member
ריפי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

תראי מה קיבלת
ואני.....
מה אני......
לא ריצ´י.... לא קיאנו...
אנא אלך
אנא אבוא
אני לא עומדת בזה יותר

הגנובה

New member
ככה יעשה לאישה שלא נכנסת לפורום

יום אחד
כל הזמן אני פה
.... אף אחת לא דואגת לי לקיאנו אחד או חצי ריצ´י
חכו
חכו
ועציון
... איפה עציון
.... אף אחת לא דאגה לאיזה בריג´יט ברדו קטנה
.... אל דאגה עציון
.... אני אדאג לך

הגנובה

New member
אוי חמותך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב שאת לא חמותי.... היא לא היתה שומרת לי כלום
קיאני שלי הגיע
עשית לי את היום .... בשעה הזאת זה כבר את הלילה
היי... הייי.... הייי
- נקו את המחשבות
.... אני ליידי

עציון

New member
היי גנובה גנובה

איזה מבחן את עוברת ? שמתי לב שאת במתח כמו לפני מבחן..... מאוד מאוד נגע לליבי הדאגה על איזו בריז´יט ברדו בשבילי. אבל עודני רואה את צהלות הבנות מתמונה(!!!) של איזה חתיך ותמהה על מה ולמה, הרי אני יצא מגדרי אך ורק אם ידובר במשהו ממשי ואם כבר אז למה בריזיט ולא אורסולה..... ושוב ממש תודה לך על שחשבת עלי...(בעוד האחרות שיכורות למראה ההוא בתמונה מזניחות את היין העתיק יותר והמשומר)

הגנובה

New member
היי עציון../images/Emo70.gif - כבר אמרתי לך שאפשר

לסמוך עלי
לגבי הצהלות... דבר "ממשי" כזה לא נמצא ברשות הרבים...מטי מעט כמוהו יש... ואם אתה רוצה דווקא את אורסולה... מי אני שאמנע זאת ממך
אורסולה זו תהיה
שיהיה יום טוב לכולנו

jif

New member
../images/Emo4.gif

הרוב בפורום הזה הוא בנות, כך שאם היה דבר כזה מדובר במחלת נפש של ממש. מילא בנות, אבל עם החמות
מכאן אין יותר לאן לרדת. לשאלתך,אתה ממש בבעיה, מה אם אשתך? אני חושבת שמדובר פה בבגידה כפולה ותסלח לי אבל אין לי שום כבוד לגברים כמוך!!

lagolas33

New member
אני לא ממש גאה בזה ,ולא חיפשתי

והאמת שיותר מכל דבר אחר זה מביך. ההורים של אישתי היו אצלנו לשבת לפני בחודשיים. כולם הלו לישון ואני נשארתי למטה באינטרנט. ופתאום נהיה לי כזה חשק - אז אוננתי . ובלי שום אזהרה מוקדמת חמותי מאחורי. בחולצה ותחתונים (והיא נראית לא ממש רע) וכמו שאני מאדים בטרוף וחושב שאני פשוט מת. היא שמה לי יד על ה... ומשם הכל זרם. אני לא יודע למה אבל זה היה פיצוץ עשיתי איתה דברים שאישתי היתה מתפחלצת מעצם האיזכור שלהם. מאז נפגשנו כמה פעמים אצלה בבית. וכשביקרנו אותם לשבת רצו כמה חפוזים. אנחנו לא מסוגלים להפסיק. אישתי לא יודעת ,בעצם אף אחד לא. ואני יודע שלאורך זמן זה לא עסק. ורק לסבר את אוזניכם\ן זו פעם ראשונה מאז החתונה שאני מקיים יחסים עם מישהי אחרת מלבד אישתי (9 שנים) כמו שאמרתי -לא גאה בזה אבל לא ממש יודע איך להפסיק דרך אגב מאז הקטע - המין עם אישתי עלה רמה.

jif

New member
לא שאני מתיימרת

להיות יועצת זוגיות, אבל לי זה נראה שכל העסק הזה מראה שהיחסים בינך לבין אשתך הם לא מאוד מוצלחים. אם הם היו יחסים בטוחים ויציבים לא היית מתפתה ע"י אחרת, ובמיוחד לא ע"י חמותך
אולי מדובר בתסביך אדיפוס שמשום מה לא מתממש על אמא שלך (בגבול המותר, כמובן) אלא ע"י חמותך?

עציון

New member
מתערב שאתה פנטזיונר חולני!!!

ואני בכלל מתפלא איך עוד עונים לך ברצינות!!!

עזוב, זה לא נראה לי אמיתי../images/Emo10.gif

ראית, הצצת וחשבת שאולי ככה תוכל להצטרף ולרגש אותנו? לא, לא, לא, לא אין כל הגיון כי אדם שמרגיש כך היה מצניע מס´ פרטים ועד כמה שראיתי אתה לא עשית זאת. אז בבקשה חפש לך פורום אחר ויש הרבה לך לפורום "פנטזיות, וידויים" וכו´. אתה אכן החוליה החלשה ש ל ו ם

פנינה, נא למחוק בבקשה../images/Emo88.gif

נא למחוק את כל השירשור החולני הזה. עד כאן. הפורום הזה מספיק מכובד מבלי שיבוא התולעת הזה.

jif

New member
אני מרגישה

מטופשת ותמימה שאני היחידה שענתה לו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיגלי, הצלחת להצחיק אותי בין אפצ´י לנזלת......

smagi

New member
Y Y Y מה קורה פה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מה זה נסחפנו
מה זה קרה
ועל הבת שלה היא לא חשבה
תסלח לי אבל אתה דפוק????

למעלה