שלום, אני חדשה בפורום הזה

neophile

New member
נקודה למחשבה

גלקסיית שביל החלב היא בצורת דיסק , וכדור הארץ הוא לא ממש עגול , הוא אליפסי ופחוס בקטבים.

הארץ עדיין שטוחה דוד ידידי

והיא לא תתעקם עד אשר יהיה לך צורך בכך שהיא תתעקם. ובאם מאד תרצה, היא גם תהיה פחוסה בקצוות, ומספר מלאכיה יהיה ככל אשר תיתאווה נפשך, שכן למרבה הפלא ארץ אחת לנו, וכל כך הרבה אנשים, והיא מספקת רצון כולם.

אליה ל

New member
../images/Emo132.gif סלח לי יאה מינהל כאן? ממתי אור משתנה?

האור יקירי ממש אינו משתנה, אנחנו משתנים ועל כן אנו רואים אותו אחרת - אולי. לעיתים ישנם דברים כלשהם שמסתירים את האור אך הוא תמיד ישנו והוא תמיד אור. אתה בהחלט יכול להיות אלוהים בעבור עצמך אך אל תהיה אלוהים בעבור אחרים. כל תקשור וכל מסר שמתייחסים ל"קריאת עתיד" כזו או אחרת תקפים בדיוק לזמן שבו הם נאמרו - אם הם באמת נאמרו. כנראה שהיתה סיבה מאוד סיבתית לאסור על לימוד קבלה וכו' אצל גברים לפני גיל 42 - כנראה שעדיף בימים טרופים אלו גיל בוגר יותר כמו אולי 60? אחרת סביר להניח שהיתה בינה בראשם של אי אלו גברברים שהופיעו כאן לאחרונה.

אליה

כשאני הצעתי גיטה שמה אייקון של כדור ים... כדור ים מאוד טוב למשחקים, כמו הרבה תשובות שעונים כאן בפורום בזמן האחרון שבת שלום

eliya-l

New member
../images/Emo153.gif לאה, אני לא מפסיקה לצחוק

העניין הוא שאין אייקון של כדורים של קופ"ח והכדור היחיד שיש הוא כדור הים האמת היא שהסבלנות שלי פקעה קצת בלשון המעטה מהמשחקים של גן הילדים שהתנהלו כאן בזמן האחרון. מזמן לא התראנו. שבת נפלאה

אמרתי לך

שנמצאה סבלנות אחת שעדיין לא פקעה היא מיללת וזועקת ומתגעגעת לבעליה ועשתה לנו חור בראש כבר נתנה בך סימנים ואת מתכחשת לה והיא מרימה קולה בזעקה נוקבת וחודרת מחסומים רבים עשי טובה ואמציה אל חיקך שוב, היא מבטיחה להתנהג יפה

maysabel

New member
סבל-נוט..

סבל-נוט באמת לא חסר ויש הרבה בנמצא :)) נב-בקריאות-שניה ונוספת ונוספת ו.....נראה לי שה-ת' של המקלדת גם הלכה..מזל שיש X ואפשר לכתוב XOXOTA חופשי-אל תבקשו ממני תרגום!)

eliya-l

New member
אתה יודע סריוס יש כמה משפטים שיכולים להתאים:

האחד אומר ש - הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות. השני אומר ש - עם חברים כמוך מי צריך אויבים. באופן כללי ולידיעתך - גם מתקשר ובמיוחד מתקשר ולא חשוב מה בדיוק הוא מתקשר צריך לדעת מתי לסתום את הפה! את זה מסתבר עדיין לא למדת וחבל. הגעת לכאן ובאחת התחלת לשפוך בלי מסננת ולא חשוב מה. כולנו היינו מאוד נחמדים באופן יוצא דופן ושתקנו ובאיזה שהוא שלב הגיע הזמן לעצור קצת את השטפון הזה שלך.

eliya-l

New member
טוב נו, אז אמשיך להתפרע עוד קצת יקירי ../images/Emo4.gif

ידוע לך שבמרבית הזמן אני די אוהבת אותך - חחחחחחח אך, אבל וברם....... ישנם חלקים מהזמן שבהם הקלילות שבך, או אם תרצה המעופפות שבך, הנונשלאנטיות שבך, החוסר בקרקוע שבך שקופצים ועולים מעת לעת מקפיצים אצלי את החלקים ההפוכים לך. כלומר, בדרך כלל אין לי בעייה עם אותם חלקיך אלו אך במקרים מסויימים אני מאוד מתקשה להבינם וכך גם במקרה שבו אנו עוסקים כעת. אכן נאמר שנשים חושבות אחרת ושונה מגברים - אבל וואלההההההההההההה עד כדי כך גברים הלכו לאיבוד בצלילות דעתם וביישוב דעתם הנדרשת מעת לעת?

אני אוהב לקרוא את סיריוס

בניגוד לתגובות מתנשאות וציניות שנשמעות פה מפעם לפעם והרי לדוגמא הפעם!

maysabel

New member
גם אני אוהבת לקרוא את סיריוס

עם יד על הלב אומרת זאת וברצינות גמורה

eliya-l

New member
כן, אבל זו לא הפואנטה ../images/Emo7.gif

יש הבדל משמעותי בין לאהוב לקרוא אותו ובין האם נכון או לא נכון לעשות את מה שהוא עושה והאם הדברים בכלל נכונים.

ציטוט, כאילו ממש במקרה נתקלתי בו עכשיו.

אני לא חייב לנצח אך אני חייב להיות כן, אינני חייב להצליח אך אני חייב לחיות על פי האור שיש לי. אברהם לינקולן.

למעלה