שלום אני חדש כאן

אין שם שום נקודת אור

זה הרוע בהתגלמותו. כמה עצוב שאין חוק עונש מוות לכל מי שכותב שם, או לכל מי שמעז לחשוב אחרת ממה שלך בא. ובאמת, סורו נא מהאנשים הרשעים האלה ובני המוות. אל תבואו לשם. הם (ואני) לא רוצים שתבואו לשם. וגם אתם לא ממש נהנים שם. זה נהנה וזה נהנה.

ינוקא1

New member
יש שם נקודות אור , זה לא אתה.

היו שם כמה כותבים שמסוגלים לדון במשהו. אתה זה שלא מסוגל לקבל מישהו שחושב אחרת ממך.

אתם ממש צודקים

בכל הישיבות מביאים מרצים "כופרים" להביע עמדה על האבולוציה, לא משתיקים אותם, מפתחים דיונים האם יש אלוהים או אין, מביעים רעיונות "כפרניים" ומכחישים אותם, גם בסמינרים זה ככה, נכון? אז מה לכם הצבועים הגדולים שבאים לביתי להמשיך לנסות לשטות בי את כל הבליכם? ונראה תוך כמה זמן ההודעה הזו תישאר כאן....

יש הבדל גדול

בין אנשים שמעדיפים למנוע את הפתח לצד האחר, של הטומא, כדי לא להיחשף אליו ולהיתפס בו למרות שהם יודעים שהוא מצד השקר, לבין במה פומבית מראש, של פורום כללי בתפוז שפתוח לכל דכפין.

תירוצים יש הרבה אבל תשובה אחת!

וכבר אמר אותה ראש הממשלה "ה-ם מ-פ-ח-ד-י-ם". אתה יודע מה האמת? בטוח באמת שלך? למה אתה מפחד לשמוע משהו אחר? אולי האמת איננה איתך?! איך אתה יודע שאתה צודק? כי אמרו לך? הרבנים שלך? ההורים שלך? גם לנוצרי יש אמת שסיפר לו הכומר והאבא, למוסלמי יש גם קאדי ואימאם, אז מי אמר לך שהאמת בצד שלך? היית ראשון? הפאגנים היו לפניך, אז לך תבדוק קודם ורק אז תחליט. (ו"לשמוע את הטמא", זה תירוץ, במחילה מכבודך...)

כן, חרדים לדבר ה' מ-פ-ח-ד-י-ם מיצר הרע שלהם

להבדיל ממכם שנתתם ליצר הרע שלכם חופש לשלוט בכם, ולהוביל אותכם באף לבאר שחת.

חחחח הנה הוודעה שלך

נשארת כאן ללא פחד! החילוק הגדול הוא שהסמינרים והישיבות זה לא פורום פתוח ופורום שאמור להיות פתוח כמו הפורום הההוא שמתיימר להיות פתוח וחופשי וליברלי......בסמינרים ובישיבות אין שום עניייין לדון בספיקות המנקרות בראשי הגולשים בפורום הההוא.למה לבלבל את המח שם עם ספיקות סתם? אבל פורום זה דבר אחר לגמרי ובפרט פורום המציג את עצמו כחופשי וליברלי כביכול......

ינוקא1

New member
מה אתה אומר ? ? ?

אני בפורום כאן דיברתי בעד האבולוציה , בניגוד לדעתם של רוב ככל חברי הפורום. התנהל כאן דיון עניני ומכובד. מנהל הפורום שחושב אחרת ממני , לא מחק לי שום הודעה. כנ"ל יש לי דיעה שלילית על הדרך החרדית וכתבתי את זה כאן כמה פעמים. מנהל הפורום שהינו אדם חרדי , לא מחק לי שום הודעה אלא התייחס בצורה ענינית. לעומת זאת בפורום המעוות שלכם , המנהל שלכם מוחק כל הודעה שאינה מתאימה לשטאנץ המעוות שלו.

ינוקא1

New member
ואתה רואה איזה באסה ?

מוחקים אותי משם !

משמח לשמוע

רק הבהרה אחת קטנה וחשובה. הפורום "חרדים בעל כורחם" לא נולד כדי ליצור פלטפורמה פלורליסטית ליברלית, הוא לא נועד לספק במה לכל אחד, ממש ממש לא. המטרה שלו להיות בית בשביל "החרדים בעל כורחם", ובבית, כמו בבית, לא כל אורח הוא רצוי. ובבית, כמו בבית - לא כל אמירה פלורליסטית מתאימה. אז אם אתם לא מתאימים לסקטור הזה - עשו טובה ואל תגיעו לשם. אנחנו לא צריכים אתכם שם, וגם אתם לא תיהנו. אתם יכולים כמובן לגדף בחופשיות את הפורום, ואת האנשים שהעזו לפתוח אותו ולהשתתף בו, וכל אדם שהעז לצאת חוצץ נגד משהו שאתם החלטתם או תחליטו שהוא הנכון והאמת. אתם יכולים במקביל לגייס תמיכה לחוק עונש מוות בייסורים לכל מי שלא יסכים לצייץ "אתם אמת ותורתכם אמת". בהצלחה.

אנא סורו מעל אהלינו../images/Emo158.gif../images/Emo128.gif

השבוע חווינו מתקפת טרולים שבאה מכיוון הפורום הזה. אנא סורו מעל אהלינו, הבקשה מיועדת לכל המעוניינים ובעיקר לארבעת הניקים (מקוה שזה גם ארבעה בני אדם). יהודי פשוט ינוקא1 סתם אחד שיודע ו-נאפו פה, ואם שכחתי מי מכם או שכחתי איזה רווח ביניכם אנא סלחו לי.

ינוקא1

New member
אכן סרתי מעל אהליך , והסר דאגה מליבך.

מדהים לחשוב שאדם צבוע ואפיקורוס פנאט כמוך הינו רב בישראל. תאמין לי שאם היית רק כופר אבל יודע לדון בדברים בצורה מכובדת כמו כמה מחבריך , הייתי דן אותך לכף זכות. כולי תקווה שגם יתקיים בך המשך הפרשה.

חחח אתה מאמין באמת

שהוא רב בישראל? הסר דאגה מליבך !!! אני ממש לא חושד בו לרגע שהינו רב בישראל.אולי רבאיי רפורמי או קונסרבטיבי,או אולי שנה ופירש,בטח לא רב!!! וכבר אמרו חכמינו ז''ל לא זכה נעשית לו סם המות. כמו שנעשה עם ש''צ ימח שמו שלמד הרבה קבלה ולא זכה ונעשתה לו התורה לסם מות ממש או רבים אחרים כמוהו.התורה הקדושה עצמה דוחה ממנה כל אדם בעל נפש רעה ולב עיקש ופתלתל.

ינוקא1

New member
לצערי זה לא נאמר על התורה של ימינו.

התורה החרדית של ימינו לצערי רחוקה מתורת משה , מתורת התנאים ואפילו מתורת האמוראים. הלוואי והיית צודק.

גרוע מאד

אני לא יודע למי התכוונת בתגובה שלך אבל אני בהחלט חולק לחחלוטין על דעתך.אבל כמובן שכל דור ודורשיו והתורה הקדושה נותנת סמכות מלאה לחכמים שבכל דור ודור,וכמובן הכוונה לחכמים שהוסמכו איש מפי איש עד משה רבינו בסמיכתת הוראה וכו',התורה נותנת סמכות לחכמים לתקן תקנות והגבלות וכו' כפיראות עיניהם,והרי גם בפסיקת הההלכה כל רב פוסק אחרת כפי שיקולדעתו וזהו תפקידו בעצם לדמות מילתא למילתא,וכדומה.ואפילו גם בזמנם של הת נאים והאמוראים כבר אז יצאו אי אלו תלמידים מינים ואפיקורסים שכפרו בסמכות של החכמים שבימיהם או כפרו לגמרי בתורה שבעל פה שזה כידוע עובד בעל פה על ידי החכמים שבכל דור ודור,וגם בדורינו תמיד ימצאו כאלה שיערערו על סמכות הרבנים והחכמים וכו',אבל ז לא חדש ורק בזכות הציות לחכמים וקבלת סמכותם,הועברה התורה אלינו ממשה רבינו ועד היום כפי שנותן התורה ברוך הוא רצה.ינוקא אאחי היקר בתקוה שלא פגעתי בך חלילה והגבתי רק לגופו של עניין כפי הנראה לי.

ינוקא1

New member
יש תלמידי חכמים שדבריהם דברי אלוהים חיים

לצערי יש כאלו שלא. אין לאדם הרגיל שום דרך להבחין בין אלו לאלו , אלא בראית הלב. לא מזמן הביאו כאן קטע מהזוהר על ערב רב , שם נאמר שבאחרית הימים הם מראשי העם , ומשה רבינו צועק שם כמה שהוא בדוחק ובצער מהם. כוונתו היא על אלו תלמידי חכמים שנושאים את שמו לשווא , ואומרים בשמו דברים ללא לב ורק מהשפה ולחוץ. אמרו חכמינו על דואג האדומי שהיה ראש סנהדרין ואביר הרועים אשר לשאול , ותראה לאיזה תהומות הגיע. העיקר זה לימוד התורה עם לב ואהבה וכבוד לתורה , אז זוכים לכווין לאמת. אז גם זוכים שהקב"ה יצילנו מאותם תלמידי חכמים שאינם הגונים.

למעלה