לבריאות. אבל "פנאטיות"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
אני מבין שיש לך אי-הסכמות עם פרופ´ לנסקי. לא נורא. עם יהירות אפשר לחיות. אני מבין גם שתחום הכוורנות זר לך. לא נורא. לא בכל נושא צריך להבין משהו. (לגבי הכאב וההרג של דבורים במהלך הפקת הדבש - ראה קישור) אבל מה שבאמת אהבתי זה את ההטחה של שאי-אכילת דבש היא פנאטית...
נו באמת... הרי זה בדיוק סוג הבבל"ת שעובר כל צמחוני/טבעוני מתחיל... "גם אני לא אוכל כבד אווז - הרי ממש מתעללים באווזים המסכנים. אבל לא לאכול בשר??? לא צריך להגזים. הפנאטיות לא טובה לאף אחד ובעיקר לא לתדמית או להסברה. נתראה שבוע הבא? אצלי? פרגיות על-האש?" נשמע מוכר? אני באמת לא חושב שהעובדה שאתה אוכל דבש נוראה כל-כך (אני אפילו אלחץ לך יד - למרות שאתה אוכל ביצים וחלב...
) - מה שמדאיג אותי זו הגישה ההטפתית. אני טבעוני. תאמין או לא - יוצא לי להתקל באנשים עם גישה יותר קיצונית משלי (אנשים מוזרים שמביאים לפיקניק כלים לא חד-פעמיים, נוסעים ללימודים על אופניים כדי לא לזהם, אוכלים רק אוכל לא מעובד... וכו´) - אז חלקם שכנעו אותי וחלקם לא, על חלקם אני אפילו חושב שהם פנאטיים - אבל:
פנאטיות כזו - הלוואי על כולנו! בעניינים האלה (כל עוד האנשים האלה לא כופים את דעתם על הסביבה בצורה פעילה) - אני לא מסוגל לראות צד שלילי בקיצוניות שלהם. והמחשה אחרונה: "האיש הזה - לא נורמלי. לא רק שהוא לא רוצח אנשים, הוא אפילו לא אלים! מדבר רק בנימוס, אדם נוח לבריות, חביב ותורם לקהילה! גועל נפש! פנאט!!!!!"