שלום, אני חובב דגים

עוזאבי

New member
שליירית, מחמם לאיעלה 15 שקל

אני ישלח לך במסר איפה את יכולה לשאול לגבי מחמם יד שנייה לאקווריום שלך במחיר טוב, ולי אישית מת דג החודש השני שקניתי אותו אז מה זה אומר שאני לא מגדל דגים טוב??!, יש דגים שחיו בחנות שנה ומתי שתקני אותם חודש אחריי הם ימותו, זה ל אומר כלום, אני אומר לך קחי את הדגי זהב תני אותם לדוד שלך לכי לחנות טובה תקני כמה אלמנות שחורות, כמה סרפות ותהני מהם בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אומר לך שלא תתאכזבי, הדג במילא היה מת לך , אז מה אם הוא מת תוך כמה חודשים?!, אני אומר לך את זה מתוך ניסיון אישי שימותו לך כל הדגים אחרי טיפול מסור אז את תרגישי מה זה באסה, וגם שתצטרכי להרוג אותם כדי שלא יסבלו גם אז תרגישי מה זה באסה, הדגים שלי מתו ביום אחד ממלא מחלות בגלל דישון נוזלי, וכמה דגים הרגתי בקוביות קרח שלא יסבלו, מתי שאת רואה את הדג שלך סובל ואת צריכה להרוג אותו ואת לא רוצה אבל את חייבת לטובתו אז תדעי מהזה הרגשה רעה.

גלעד cool7

New member
את יודעת מה שליירית

מה שאת לא בטוחה תשאלי אותנו. וככה תהיהי בטוחה שאם מת דג 90 אחוז שזה טבעי. בואי תשמעי עוד דבר, דגים שחיו בחנות לא אמורים למות אצלך- את פשוט אמורה לסגל אותם למים (טמפרטורה ופי אייג'), אם הם מתו כנראה שהם לא הסתגלו (בתנאי שעשית הכל כמו שצריך) או שבאמת באו דפוקים מהחנות, זה סיכוי מועט לכך כי בדרך כלל מזהים דג חולה. שאני קונה דגים אני מתהלך לפחות חצי שעה בחנות ולא נותן למוכרים לעזור לי, אני מעיף מבט על כל מה שמעניין אותי ורואה אם יש דגים שלא נראים לי. את מבינה? דגים זה דבר פשוט מאוד לגידול, לא כמו שאומרים. בייחוד אם תקחי דגי ציקלידים או דגים טרופיים שמתאימים לטמפרטורות בארץ. אז יאלה תבדקי את היכולת התקציבית שלך, ואנחנו נעזור לך לעבור שלב.

תאמין לי אני יודעת...

זה מה שהיה לי עם נמו,אמרו לי בחנות להרדים אותו,שיתנו לו חומר שהוא ישן ולא יקום,ולא הייתי מסוגלת,אמרתי שגם אם יש ת'צ'אנס הכי קטן שהוא יחיה אני אשאיר אותו בחיים,חוץ מזה אני אשמה שהוא מת!!ברגע שקניתי אותו-התחייבתי לשמור לו על חיים טובים,ובמקום זה הוא מת בייסורים! בכל מקרה שלחתי לך תשובה,במסר,אני מאוד קשורה לדגים שלי ואני לא מסוגלת לתת אותם. אני יודעת שלכל מגדל מתים דגים השאלה היא אחרי כמה זמן-לי מת הדג תוך פחות מחודש זה אומר שאני אכן מגדלת גרועה,נראה כמה זמן ישרדו האחרים,עד אז לא נראה לי שיש לי סיכוי להחזיק אפילו סנפיר של דג טרופי... אבל עוז תודה רבה!!

עוזאבי

New member
לדעתי את גרמת לדג שלך יותר סבל.....

שהשארת אותו בחיים מאשר שהיית הורגת אותו בדרך הרבה פחות כואבת בשבילו.

man in wall

New member
גופים הם לא כמו דגים טרופים אחרים

הם כל כך עמידים שהם יכולים לחיות בביוב.

ולכן הם משריצים בכל מצב,אפילו בכוס

וגם אם תשים אותם בכפית עם מים הם ישריצו לך,ואני לא אוכל לטפל בהם,אני אוהבת את הדגים שלי,ואני לא יודעת אם אעבור לגופים אלא אם יש דרך לגרום להם לא להשריץ?

man in wall

New member
לי יש אקווריום של 100 ליטר

ושמתי שם 5 גופים. החלטתי שאני לא דואג לדגיגונים , מי שישאר ישאר. ונשארו משהו כמו 50. מקסימום , תמיד תוכלי לתת כמה.

נעלם לי הגופי זכררר ../images/Emo10.gif

נירא לי הוא נשאב לתוך הפילטר.. הוא תינוק..

גלעד cool7

New member
אז אולי לא תסימי פילטק שיכול

לשאוב אליו דגים? דרך איפה את מחושבת שהוא יכל להישאב?

אלוהים שישמור אתה חושב שאני

קניתי בכוונה תחילה כדי שימותו לי דגים וישאבו לשם? חחח איזה מצחיק אני קניתי את הפילטר הכי טוב! שיש!

שירלי כאן הטעות שלך

הפילטר הכי טוב שיש הוא של חברה גרמנית ולא של חברה אמריקאית!!! אבל יש לך אחלה פילטר,ראיתי אותו,לא מוכרים אצלינו ברז לפילטר וכשהיא קנתה את הדג(איתי)שחכנו לגמרי שהפלטר שלה חזק מידי,(אני לא לוקחת בחשבון את זה כי אצלי הדגים נצמדים לפילטר ולא נשאבים,הפילטר שלי מיועד שלא לשאוב שרצים של גופים או משהו...)

גלעד cool7

New member
אה?

כן אני בטוח קנית את זה כדי לעשות קציצות דגים... ונובאמת מה הפירנואידיות אני אמרתי את זה? הכוונה האם יש לך חורים גדולים מידי בפילטר שדרכם יכול להישאב דג שלם?

שליירית ומיסטר גלעד

שליירית- באותו הזמן שקניתי תפילטר עם אח שלי כפרה עליו זה הפילטר הכי טוב שהיה לו ובגלל שהייתי חייבת לקנמות באותו יום לקחתי אותו הוא אמר שזה הכי טוב(לא היה אחר בחנות באותו זמן) ותאמיני לי אם היה יותר טוב בחנות באותו הזמן הייתי קונה את יודעת שלא היה לי משנה אפילו כמה זה יעלה(אמא
) גלעד-הדג היה גופי תינוק ממש פיצי לדעתי...יכל להיכנס לשם דג.. אבל מוזר כי זה נראה כאילו יוצא משם אוייר ולא שואב..... בעעעע

עוזאבי

New member
קטיפונת, מאיפה שיוצא האויר......

זה הפתח שבו המים והאויר יוצאים אחרי סינון המים, אם הדג נשאב הוא היה צריך להשאב דרך החורים שנמצאים בצד של הפילטר

גלעד cool7

New member
בדיוק...

קטיפונת את מנקה את הפילטר נכון? המים נכנסים דרך החריצים לאורך הפילטר שנראים כמו רשת. דג שיכול להישאב לשם זה דיי מוזר... לא לדבר על זה שאין לך פילטר אטומי (אין לי מושג מה הקשר) והדג אמור להיות מסוגל להתחמק מהזרם... למרות שלפעמים דגים מאוד טיפשים (למה להתווכח, הם סקרנים וככה יכולים להישאב).

עוזאבי

New member
חחחחחחחחחחחחח גלעד אני מזמין...

אותך לעוד כמה טקילות אחרי ששתיתה את המבחנות

עוזאבי

New member
גלעד זה היה בצחוק ../images/Emo8.gif

גלעד זה היה בצחוק, ותאמת אתה צודק באמת דגים טיפשים אני כבר אמרתי את זה פעם וגם באמת מה הקשר עם הפילטר האטומי?!

למעלה