שלום, אני חובב דגים

זה הפילטר הכי טוב

שהיה באותו זמן,אבל אכן הפלטרים הכי טובים מיוצרים ע"י גרמניה,גם הפילטר שלי לא הכי טוב...הוא טוב מאוד הייתי אומרת,אבל הוא לא בעל עצמה כי הוא מיועד לדגים טרופיים קטנים,אבל פילטר של 90 ש"ח בטוח יותר מ-56 ש"ח...אני לא פוסלת את הפילטר שלך יש לך אחלה פילטר,אבל רק שתדעי שהפילטר שלך הוא לא הכי טוב...וד"א הפילטר שלך מיועד לאקווריומים גדולים...כי רק כך הוא לא מפריע לדגים...אז אין ברז בחנות הזאת,אז תזמיני...

עוזאבי

New member
שליירית הפילטר אטמן ב-56 ש"ח הוא...

מצוין, אני קניתי או , אני הסתכלתי איך הוא עובד והוא מנקה ומוציא אויר מצוין, את מנהריה נכון? את קונה מחוות החיות נכון?? אני בערך כל שבוע בנהריה , תרימי טלפון אליי ואני ישתדל לבוא לייעץ לך

אני קניתי אטמן ב 56 שקל

זה היה היחיד הכי טוב באותו זמן בחוות החיות. עכשיו יש יותר טובים. ועוזאבי אני לא צריכה שכל העולם ואשתו ידעו מאיפה אני! בקשה ממך!

עוזאבי

New member
קטיפונת, הפילטר שלך.......

800 ליטר לשעה של אטמן, בצבע ירוק כהה (שני כוסות) ועליו ראש כח? ושאלתי את השליירית אם היא גרה בנהריה לא אותך

יאפ..........................

כככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ

אמ.......

טרופים.. יענו דג זהב אחד.. ואחד סייפן ו2 סומטרות ו2 גופים ו3 מולים וחילזון תפוח

Suikun

New member
כדאי שתוציאי את הסומטרות,

אפילו מומלץ מאוד, כיוון שהם דגים תוקפנים במיוחד כשהם בקבוצות קטנות.

עוזאבי

New member
אם הדג זהב ביחד עם הטרופים אז....

מניסיון אישי, הדג הזה מלכלך מלא ומחרבן 24 שעות ביממה בצורה ענקית והוא מזהם את המים וזה פוגע קצת בדגים הטרופים, אני ממליץ לך להוציא אותו, לגבי הסומטרות אני לא חושב שיש בעיה

אמ........

הוא אוטוטו במילא עובר לאוקירום יותר קטן הרבה יותר קטן ואז אני יקנה לו עוד דג חבר כי יבוא החורף והטרופים צריכים חימום...והזהב לא.. ו..כולם אומרים לי ככה לגבי הסומטרות...

כנראה שזה נכון....

סומטרות(לפי מה שהבנתי)הם סוג ממשפחת הפיראנות...והם יתקפו לך ת'דגים האחרים...

עוזאבי

New member
מאיפה הבאת את זה שליירית?!

פיראנה הוא פי 10000000000000000000000 יותר מסוכן מהסומטרה, מקסימום הסומטרה יכולה לעשות חור קטן בסנפיר

Suikun

New member
סומטרות לא קשורות לפירנאות,

אבל הן בהחלט מסוכנות ומסוגלות לעשות הרבה יותר מ"חור קטן", במיוחד לגופים.

Suikun

New member
אל תחזירי

זה אמור להיות איום? אף אחד לא נכנס לך לאקווריום, מצידי את יכולה לתקוע בפנים גם אוסקר.

למעלה