שלום אני יניב (סימס)

SimsY

New member
שלום אני יניב (סימס)

לפני שתביאו את הכלי הקהה כדי להכות אותי על פתיחת ההודעה החדשה רציתי להצטרף בצל קורתכם - אני כיום מתכוון לעבור מנהריה שאני גר בה חצי לבד (בבית מחוץ לבית ההורים, אבל עדיין שרשום על שם המשפחה שלי) לתל אביב. אחד הסיבות היא בעיקר עצם היותי הומוסקסואל והעויינות העצומה שהסביבה שלי מראה כלפיי ... רציתי להתעניין - אתם מכירים את האזורים הבאים : מה דעתכם עליהם מבחינת - שקט (בלילה, בבוקר זה לא קריטי כי גם ככה אני אהיה בעבודה) רמת השכונה (האם יש פריצות, סמים, פשע וכו' או שזה איזור נורמלי) איפה זה יוצא בתל אביב, האם זה קרוב לעיר עצמה או שצריך לנסוע כל הזמן הרבה כדי להגיע לעיר, ובעקרון מה דעתכם על המקום... הייתי שמח אם לדעת אם המקום הוא גיי פרנדלי או "מקום הומואי" שיש בו הרבה אנשים שהם מהקהילה שפעם אחת בהיסטוריה אני ירגיש שייך למקום המגורים שלי... יש את שכונת פלורנטין שכונת שפירא שכונת שינקין נווה שאנן רחוב וולפסון מצאתי בכל אחד מהם דירה ב-300 דולר או קצת יותר כשהתקציב שלי הוא עד 350 דולר אז זה בסדר... שותפים - כן או לא ... מה אתם אומרים ? אני חושש מלהכנס עם שותפים בעיקר בגלל שאני לא יודע מי האנשים האלה יהיו - ומשיחה קצרה של הכרות אתה לא יכול לעמוד על אופיו של הבן אדם - ואחרי הכל אתה צריך לסמוך על הבן אדם הזה עם הציוד האישי ביותר שלך... מה אתם אומרים על כל זה ? אני אשמח לכל עזרה אפשרית - כי אני ממש לא מכיר את המרכז, המעבר הזה מותח אותי מאוד, והייתי שמח אם היה מישהו שיוכל לעזור לי בהכרות עם האיזור. מקווה להשתלב בפורום.

H20

New member
רגע, כשאתה אומר "להגיע לעיר" למה

אתה מתכוון? להגיע למקומות הבילוי? למרכז העיר? לעבודה? כי כל השכונות שציינת הן בתוך תל-אביב עצמה.

SimsY

New member
כן - התכוונתי למרכז העיר

האם צריך לנסוע שעות באוטובוס או שזה יותר קרוב ? וכמובן כל הדברים האחרים שדיברתי עליהם... :)

H20

New member
עד שיותר מומחים ממני יגיעו, אני

אכתוב את מה שאני יודעת
השכונה יותר מרכזית, צעירה ואופנתית היא שינקין. נראה לי שהיא גם עונה להגדרה של גיי-פרנדלי. נווה שאנן-שכונה בדרום העיר,חביבה על פועלים זרים. התחנה המרכזית ממוקמת שם. לפי הכתבות במקומונים, איכות החיים שם לא משהו בגלל התחנה המרכזית.

SimsY

New member
תודה על המידע

הבנתי שעל יד התחנה המרכזית הישנה ממש מסוכן לגור אבל על יד החדשה עוד איכשהו יחסית בסדר.

רגע, שניה, מי אתה?

כוס
גם לך??? במעומעם אתה נשמע לי מוכר, היה משתמש עם שם דומה כאן בפורום.... לאן נעלמת?

karnaf7

New member
גם אני התגעגעתי אליך../images/Emo140.gif

היה סופ"ש מלא באירועים זה התחיל בהתקנתה של גאלה - מכונת הכביסה החדשה שלי - (עוד לא ניסיתי כי לא היה זמן) אח"כ ארוחת ערב , מסיבת שחרור לחבר (אחרי 7 שנים בשעה טובה) ובת מצווה לבת דודה............ אכן קשה להיות קרנף בימים אלו...

רוֹנָה

New member
אפשר להצטרף?..

שלום, גם אני חדשה כאן, עומדת לעבור לרמת אביב לקראת שנת הלימודים הקרבה. אז חציש, לשים מים לקפה?

בפירוש ../images/Emo140.gif

כולם כאן זוכים לכוס. האם גם את, כסימס, תאותי לספר קצת על עצמך? מה את עתידה ללמוד? ברוכה הבאה.

../images/Emo104.gif אני לא... ../images/Emo9.gif

אני השתחלתי לתומי לפורום... אבל אם כבר יש נגלה חדשה- יש מצב למשהו חמים ונעים?

karnaf7

New member
../images/Emo8.gifטוב, נו, אניט אכין לך ../images/Emo3.gif

ברוכה הנמצאת...

SimsY

New member
עוזר גם

תורם את הסט לקפה שלי לפורום גם ככה כשאני יעבור לדירה החדשה אני אקנה חדש

SimsY

New member
ולמה רק קפה ?

מה זה קפה בלי עוגיות ??? למה להצטמצם ??? אירוח זה דבר חשוב מאוד!

../images/Emo104.gif פתחתם שולחן, אה? ../images/Emo13.gif

תודה
שמחה להצטרף
בנתיים ממש כיף לי כאן (ואפילו לא הייתי כאן באופן רשמי)

SimsY

New member
איזה!

אני פתחתי שולחן והצעתי עוגיות והכל - הייתם רועבים למוות אם לא הייתי כאן מנקה לכם ומסדרת לכם ו... (אופס, הפכתי לרגע להיות אמא שלי
)

למעלה