שלום אני צריך קצ עזרה עם פסנתר

נתחיל בזה שיש לי הבנה במוזיקה

לא בקטע יומרני, יש לי הבנה במוזיקה מבחינת שמיעה... אני לא משתמש במונחים כמו שלכם נכון, כי יש לכם שפה משותפת בגלל שאתם פסנתרנים אז אני לא ממש מבין תמיד ת'מינוח. יצירות גאוניות עבורכם לרוב הן מורכבות וקשות לביצוע ואפשר להבין את זה, לי בגלל שאני גם לא מתיימר להיות מבין ברמות הגבוהות של פסנתר, אני אוהב דברים שהם נעימים לאוזן מצידי שיהיו פשוטים. אתה רוצה להיות יותר מבין ממני בגאוניות בפסנתר נותן לך את הקרדיט. רוצה להתווכח על רוק? בוא נעשה את זה כשירשור תן לי את היציאה הכי טובה לסולו רוק..... פה אני בטוח שלא יהיה לנו וויכוחים. נעשה מזה שרשור.

L m a o

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמו שאתה מזלזל בהודעתי אני אזלזל בהודעתך. אין דבר כזה מוסיקה קאמרית לפסנתר. מוסיקה קאמרית היא מוסיקה למספר כלים, "הרכבים".

סתכל לפני שעניתי על זאתי

כתבתי תודה........ בסוף אני לא מזלזל בהודעות שלך אני לא מתחבר לטעם שלך.

L m a o

New member
איך אתה לא מתחבר, הרי לא ידעת מה זה

"מוסיקה קאמרית". באמת שאני לא רוצה להכנס לזה.

לא הכרתי את המניוח ואני דווקא

זוכר את החמישייה , אל תקל ראש בסגנון אד הומינם........... נפלתי רק במינוח........ אולי הטעם שלי הוא המוני, אבל גם מוצרט ובאך היו פעם המונים והיום הם פאסונים........... מהמליה פאסה

L m a o

New member
לא הבנתי כלום

אתה יכול להתנסח בצורה יותר קולעת, ולעשות הגייה או לפחות להקליד יותר לאט עם פחות שגיאות הקלדה?

yonti261

New member
נסה את המוזיקה לפסנתר של פרוקופייב

מודרנית ונועזת מאוד.לבלט רומיאו ויוליה של פרוקופייב קיים העתק של המלחין לפסנתר,ומדובר ביצירה מומלצת מאוד.מומלצים בעיקר הקטעים מונטגי וקפולט ומסיכות.אולי כדאי לך גם לנסות מוזיקה של גרשווין.

ItsikH

Member
בפורום פסנתר ופסנתרנים תוכל אולי למצוא מידע יותר רלוונטי. פה עוסקים במוזיקה קלאסית.

למעלה