הי מרסי!../images/Emo24.gif
הנה אני וגם תשובותיי: א. עשיתי (מי כמוך יודעת) ב. חברות שלי המליצו לי על הקורס שלך, הוא נערך במקום הקרוב למקום מגוריי ולא יקר מאוד. ג. הקורס בהחלט ענה על הציפיות שלי מבחינת הכנה ללידה בגישה שהתאימה לי, למרות שבאתי קצת "אנטי" לגישה טבעית ואמרתי: "לא נורא, נשמע. לא יזיק" דווקא התלהבתי ומאוד ניסיתי ליישם... ד. הקורס עזר לי להתכונן ברמה הפיזית (נשימות נכונות, עיסויים) וברמה המנטלית - לדעת לקראת מה הולכים כולל הסיור שמאוד מאוד עזר להבין מה זה חדר לידה. ועוד תרומה מאוד גדולה: הוא עזר להכין את בן זוגי הנפלא, שלקח את תפקידו מאוד ברצינות ועזר המון בלידה, למרות שהיה נראה שהוא לא מקשיב בכלל בשיעורים (נכון?) ה. היה חסר לי בקורס (מאוד): להכין את הראש לזה שתכנון של לידה ולידה עצמה הם שני דברים נפרדים. לא תמיד אנחנו יולדות כמו שרצינו ומה שחשוב באמת זה שיצא משם ילד בריא ולא שנהיה מרוצות מהלידה. כן, זה ערך מוסף חשוב מאוד, אבל הלידה היא בסך הכל (ולא מזלזלת בחשיבותה) אמצעי. הילד הוא הדבר החשוב!!! ולכן צריך לזרום עם שינויים ולהיות שלמים עם תהליך הלידה עצמה ולאחר מכן להתרכז בילד עצמו. מאוד נהניתי בקורס שלך, הוא תרם לי הרבה ואני ממשיכה להמליץ עליו בכיף. וחוץ מזה, מילה אישית: מהרגע שיצרתי איתך את הקשר הראשוני, היית בשבילי כתובת נפלאה לשאלות וסתם לנג'ס לך, תמיד ענית בסבלנות ואכפתיות ובחן רב ועל כך אני מאוד מודה לך!