שלום, זאת אני, נעים להכיר...

lifegirl

New member
שלום, זאת אני, נעים להכיר... ../images/Emo140.gif

פעם, בימיו הראשונים של הפורום, עשינו הכרות... מאז (וטוב שכך), נוספו רבים. אז אני מציעה משחק הכרות קצר (וחדש). כל אחד מחברי הפורום (וגם החברים השותקים, שקוראים אבל לא מגיבים, וגם אורחים מזדמנים... אנחנו אוהבים את כולם) יענה על השאלות הבאות (כמובן, אלא אם יש לכם בעייה שמונעת מכם לענות עליהן..). וגם- פרס לראשונים- כל אחד מציע שאלה נוספת, כל מי שעונה אחריו צריך לענות גם עליה... 1. שם, גיל, מקום-מגורים. 2. צמחוני/טבעוני/אוכל בשר/אחר 3. מאכל אהוב 4. מקום אהוב (בעולם) 5. אדם שהכי הייתי רוצה לפגוש 6. תקופה שהכי הייתי רוצה לחיות בה 7. איפה הייתי רוצה להיות עכשיו 8. הדבר שהכי מפחיד אותי 9. הדבר שאני הכי אוהב בעצמי 10.הדבר שאני הכי שונא בעצמי (אלא אם זה אישי מידי...) 11.שיר אהוב 12.לינק שאני רוצה לשתף בו את העולם 13.שאלה שאני רוצה שהבאים אחרי יענו עליה... יום טוב לכולם... שני

M a N g O

New member
אני אמשיך...

שם: קארין גיל: 20 וקצת מגורים: חיפה- בקרוב מקווה לנטוש לחו"ל או לאילת טיבעונית- מטעמים אידיאולוגיים מאכל אהוב: סלט!!!!!!! מקום אהוב: כל מקום שיש בו שקט ונוף פסטורלי, הכפרים בהולנד... אדם שהכי הייתי רוצה לפגוש: את סבא שלי ז"ל ואת סקאי ז"ל הסוס שכל כך אהבתי. תקופה שהכי הייתי רוצה לחיות בה: עדיין לא הייתה, תקופה של שקט, רוגע , בלי גבולות ומלחמות, אולי בעצם התקופה שבה היו רק חיות, בלי בני אדם. איפה הייתי רוצה להיות עכשיו: לוס אנג´לס קליפורניה ארה"ב. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: אממ... את היכולת שיש לי להבין את בעלי החיים. הדבר שאני הכי שונאת בעצמי: עצבנות יתר לפעמים/נטירת טינה שיר אהוב: לא עולה לי בראש כרגע. לינק מצורף, אין שאלות. קארין

M a N g O

New member
תגובה לקארין...

בקשר למה שאת הכי שונאת בעצמך...מה שנכון נכון...

CowLover

New member
רעיון טוב../images/Emo13.gif

אז ככה... אליזבת, גרה בדרום השרון על קו התפר, בת 17 עוד מעט. טבעונית. מאכל אהוב, לא עולה לי לראש כרגע. מקום אהוב בעולם - חוף הים (כזה שאין בו נפש חיה, לא הטיילת שמוקפת בני אדם וציביליזציה). אדם שהייתי רוצה לפגוש - איינשטיין, גנדי. תקופה שהייתי רוצה לחיות בה - אחרי שכל בני האדם ימותו. איפה הייתי רוצה להיות עכשיו - על אי בודד. הדבר שאני הכי מפחדת ממנו - מצב שבו אי אפשר לעשות כלום - חוסר אונים. הכי אוהבת בעצמי - בטחון עצמי, ראש פתוח. הכי שונאת בעצמי - אני חושבת הרבה יותר מידי. שיר אהוב - en vogue - Free Your Mind (זה היחיד שהצלחתי לחשוב עליו כרגע) לינק - אין לי שאלה: אם הייתם חיה איזה חיה הייתם? (נדוש אני יודעת אבל זה מה יש) אני הייתי בוחרת בפנתר שחור.... (הייתם מאמינים שלא פרה?)

K A R I N

New member
אם הייתי חיה....

הייתי חתולה/נמר, מה לעשות פשוט מעריצה אותם.

ה-א-ד-ם!

יצירה. האדם הוא משהו מיוחד. (לא שהאחרים לא...) אני לא מעדיפה להחליף צורה, אלא עם כן אולי פיל

Eclipsed 0

New member
לא חיה שהייתי רוצה להיות,

אני חושבת שהייתי חתול. גם אפאתי כמוני.

(מיכל)

New member
גם אני גם אני!!!

1.מיכל 16 רחובות 2.צמחונית 3.שוקולד 4.איטליה 5.הרצל 6.לפני בערך 100 שנה 7.בבית איפה שאני עכשיו 8.שיפרצו לי לבית (תצחקו אבל מה לעשות. בלילה לפני שאני נרדמת אני קמה 10 פעמים לבדוק אם הדלת נעולה). 9.אופטימיות 10.ביישנות (לפעמים) 11.לבכות לך 12.אין 13.אין

תגובת הכרות

דוגן,17,ראשון לציון(לצערי) טבעוני ירקות למינהם הנגב סבא שלי הקמתה של ארץ ישראל עם אוהל יושן על הר בנגב נפש מעונה בגוף בריא התלהבות יתר Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon - Time (זה מה שעלה לי) http://atomfilms.shockwave.com/content/wywh/wywh.swf מישהו קורא את זה?

eyalb

New member
טוב לענות לשאולן

שם : איל גיל : 21 סטטוס : צמחוני חדש ולא יציב מאכל : מוקפץ בחלב קוקס מקום אהוב : נורווגיה אדם שהייתי רוצה לפגוש : מהטמה גנדי, מרטין בובר תקופה לחיות בה : שנות ה 20 (stop zionism) הייתי רוצה להיות ב : עיירה איטלקית בשם עססיסי הדבר שהכי מפחיד אותי : בדידות הדבר שאני הכי אוהב בעצמי : שבסוף אני אמות הדבר שאני הכי שונא בעצמי : ביטחון עצמי נמוך באופו דראסטי שיר אהוב : לליניה של דיפ פרפרל אין לינק שאלה : איזה אירוע בחיים לא הייתם חוזרים עליו שוב (לנסות להתחיל עם בנות המין השני ובני המין הראשון - אין לי סיכוי הרי - במיוחד בפעם האחרונה)

lifegirl

New member
ופתאום נזכרתי שאני לא עניתי...

(טוב, נו, אני פוסטמה) 1. שני, בת 17, כפ"ס (לא מבחירה) 2. טבעונית 3. גלידה. וגם חצילים. (אבל לא גלידה בטעם חצילים...) 4. מכתש רמון 5. את עצמי, בגיל 6 (כי הייתי רוצה להתייעץ איתה על כמה דברים... יש לי הרגשה שהיא קצת מאוכזבת ממני). וגם את אלוהים. היא נשמעת לי טיפוס מעניין (וככה אני גם אוכל לדעת סופסוף אם היא קיימת...) 6. אהה.. תיבת-נוח 7. במכתש רמון, ליד מדורה דולקת, עם הרבה חברים טובים (ואחד מסויים שלא אחשוף את שמו), גיטרה... 8. לגלות שאני לא חיה בתוך חלום, שכל זה באמת קורה (ושאני לא אתעורר יום אחד). 9. העקשנות שלי 10. העקשנות שלי. וגם הציניות. 11. חיה בתוך קופסא, בביצוע של קורין אלאל 12. פעם, מזמן, רצינו להקים אתר טבעוני. ואז הקמנו את הפורום הזה... ואז וויתרנו... אז זהו, נוסטלגיה... השאלה של אליזבת- הייתי רוצה להיות... קופיף (סתם כי זאת חיה חיבוקית כזאת...) השאלה של אייל- לא חושבת שהייתי מוותרת על משהו, כי כל דבר שחוויתי תרם קצת לאדם שאני, ואני לא יודעת איזה אדם הייתי הופכת להיות אם הייתי חווה דברים אחרת... כן, יצא דיי גועל נפש. סליחה, זאת השעה... והאווירה המלנכולית פה...

eyalb

New member
לגבי השאלה של אליזבת

הייתי רוצה להיות כלב.... כל הזמן מפנקים אותי ומאכילים אותי

Neta558

New member
ויתרנו?

וואו, את מתייאשת בקלות...:) אז כמה חודשים לא יצא לעדכן את האתר, אפשר לחשוב! (או במילים אחרות, המחשב שלי עדיין הרוס, הצקות ניתן להפנות לטלי)

מור ק

New member
אני מורצ´ו

שם- מור (צ´ו זה סתם כינוי שנדבק), גיל- 17, מקום מגורים- רמת הגולן (לא מבחירה כמובן) 2- צמחונית שלא אוכלת ביצים וחלב, או לחילופין טבעונית שאוכלת דבש. 3- שוקולד 4- ישראל, תלאביב. שם חברים שלי נמצאים (יותר נכון משם הכי קל להגיע לכמה שיותר חברים) 5- את הסולן החמוד של the hives. אוי המבטא הזה... :) 6- ימי הביניים, כשלבשו מחוכים היסטריים וחשפו את כ-ל החזה. 7- בתלאביב. 8- להיות לבד (זה רציני. אני לא מסוגלת להירדם בלי מוסיקה כשאני לבד) 9- פתיחות 10- קצוות לא סגורים (ערכים מתנגישם וכאלה) 11- מתחלף כל שלושה ימים... או שלוש דקות... 12- אין לי לינק. מצטערת. אוהבת מור(צ´ו)

bilbibilbi

New member
טוב טוב...

קצת מאוחר אבל ננסה... בילבי (עדיף ככה), 14, ירושלים אהובתי... צמחונית מקווה להיות טבעונית אחרי שאעזוב את ההורים (יש זמן) שוקולד\מלפפון חמוץ (או שניהם ביחד)\ כל דבר עם עגבניות! הרי אילת ואן גוך (גרררר...) המאה השש עשרה, דפנטלי... אנשים שיודעים מהחיים ושמלות לא מהעולם הזה... באיזה גב מבודד ויפהפה... מגלשות (?)\ שכשאי אגדל אני לא אהיה מי שאני או מה שאני רוצה מעצמי החיוך שמרוח לי על הפרצוף כ-ל הזמן.. והצחוק... הבטחון העצמי ה-נ-מ-ו-ך (בין השאר) שלווה (וכל שאר שירי להקו צבאיות למינהן) גיחח.. לא יודעת... אני? לשאול? אני זה שאינו יודע לשאול... חיה? מתאים לי פרה... כל חוויה, גם הדפוקה ביותר, עוזרת לך במה שאתה גדל להיות... ובסיפורים שלך...

Eclipsed 0

New member
....

1. ענבר, 14, איזור נתניה. 2. טבעונית. 3. פלאפל..P: 4. אין לי העדפות. כמעט כל המקומות הם, בסך הכל, אותו דבר. אחרי הכל, ישראל זהו המקום שהייתי רוצה לגור בו. 5. יצחק רבין. 6. שנות ה-70. 7. 8. שאגרום סבל למישהו. 9. 10. יהיה יותר פשוט לספור את הכוכבים שבשמיים, אני משערת. 11. כרגע, השיר הראשון שעולה לי בראש הוא Street Spirit של רדיוהד. 12. הקישור - חשוב מאוד. 13. באמת נכנסתם לקישור שהוספתי למעלה, ועשיתם איתו משהו ?

בבקשה...

1. שם, גיל, מקום-מגורים. נטע, בת 11, חיפה 2. צמחוני/טבעוני/אוכל בשר/אחר צמחונית, בקרוב טבעונית 3. מאכל אהוב ב-נ-נ-ה
4. מקום אהוב (בעולם) נדמה לי ישראל 5. אדם שהכי הייתי רוצה לפגוש ענת רפואה 6. תקופה שהכי הייתי רוצה לחיות בה זמן נפלא שבו לא יתעללו בבע"ח 7. איפה הייתי רוצה להיות עכשיו כ-א-ן 8. הדבר שהכי מפחיד אותי רוני קלמן 9. הדבר שאני הכי אוהב בעצמי הכול 10.הדבר שאני הכי שונא בעצמי (אלא אם זה אישי מידי...) אין לי 11.שיר אהוב יש לי הרבה מידי 12.לינק שאני רוצה לשתף בו את העולם www.anonymous.org.il http://planet.nana.co.il/tllh www.isav.org.il 13.שאלה שאני רוצה שהבאים אחרי יענו עליה... תמונה... אם למישהו יש... בבקשה להניח כאן. להתראות נטע התרנגולת

vegi force 1980

New member
אני בתורררררר (מבטא רוסי כבד)....

1.אייל מחיפה בן 22 עוד חודשיים 2.צימחוני (אידיאולוגיה) 3.פטוצ´יני או פיצה 4.הכינרת..(נוסע לשם עוד כמה שעות) 5.קורט קוביין ובוב מארלי 6.הייתי רוצה לחיות בשנות השישים באמריקה 7.להיות עכשיו בצרפת עם חברים 8.הכי מפחיד?..שהמאבד נגד ניסויים בבעליי חיים לא יעלה שום הצלחה 9.אוהב בעצמי שאם יש לי מטרה אז אני דובק בה עד הסוף 10.שונא בעצמי שלא תמיד שולט על הפה 11.שיר אהוב אתם לא תכירו...אבל יאללה "ערים גדולות מזוהמות" של להקת "בר מינן" 12.הלינק יהיה למטה 13.אין לי שאלות...

למעלה