שלום, זאת אני, נעים להכיר...

mitzy miaoo

New member
לקח לי קצת זמן...

1. אני נועה, בת 17 מאבן יהודה. 2. טבעונית 3. המאכל האהוב עלי, ללא ספק - מג´דרה 4. מקום אהוב בעולם - כל מקום שקט עם נוף נחמד ופסטורלי ואקלים סביר עד קררררר יתקבל בברכה. 5. פרנץ קפקא 6. תקופת הרנסנס 7. אנטארקטיקה 8. מפחיד אותי שהחיים שלי יתקדמו אבל אני אשאר מאחור (לא שאני בקטע של מרוץ מטורף אחרי משהו לא ברור). 9. הדרך בה אני רואה את העולם שמסביבי 10.רגישות יתר ונטייה לעצבנות, הבעות פנים מטופשות 11.יש המון, קשה לבחור אין לי לינק. אם הייתי חיה הייתי ציפור. אירוע בחיי שהייתי מוותרת עליו - יש יותר מדי כאלה. לא, הם לא ממש תרמו לחיים שלי וגם לא לסיפורים שלי. אולי רק לחוסר הבטחון שלי.

ashmash

New member
נשתדל לשחק במשחק

1. אלעד בן 20.5 מחיפה 2. צמחוני 3. לא ברור אם ספגטי או סוג אחר של פסטה. 4. אני מניח שעדיין לא הייתי במקום האהוב עלי, אבל יש המון מקומות באירופה שאני מאוד אהבתי, כמו אמסטרדם, לובליאנה (הבירה של סלובניה), מינכן ועוד ועוד מקומות עם אקלים קצת יותר ידידותי. 5. אני לא מאמין שיש איזה אדם שחשוב לי לפגוש אותו, כי אם יש מישהו ממש ממש חשוב ומעניין, בסוף אני אתרגש ולא אוכל לדבר איתו. 6. אני מניח שלכל תקופה יש את היתרונות והחסרונות שלה, גם בתקופתנו שניראית יש לכאורה גרועה,יש דברים טובים כמו, סובלנות רבה, שמירה על איכות הסביבה, צדק חברתי וכו´, אבל זה תלוי היכן מחפשים, לכן אני חושב שזו לא התקופה שעושה את הכיף והיופי שבחיים אלא באיזה צד של המטבע אתה בכל תקופה (למשל עבד או מלך), ולתשובה הפשטנית, אהבתי תקופות קלאסיות כמו למשל יוון העתיקה או הרנסאנס. 7. אין איזה מקום ספציפי שהייתי רוצה להיות בו כרגע, למרות שאני מניח שהייתי רוצה להיות במקום שקט, פסטורלי, נעים ויפה, משהו כזה שכיף לצייר אותו. 8. הדבר שהכי מפחיד אותי הוא אנשים מסויימים, שמתנהגים בטיפשות ואולי אף יותר מפחיד אותי שהם רבים... 9. אני הכי מעריך את היושר הפנימי שיש לי בדרך כלל. אני בהחלט חושב שעוד חמישים שנה אני אוכל להסתכל אחורה ולהגיד שהייתי אדם טוב. 10. הדבר שאני הכי לא אוהב בעצמי זה את התכונה שיש לי, שגורמת לי לעיתים לצחוק על אחרים, אז אני מתנצל מראש ובדיעבד מכל מי שפגעתי בו/ה. 11. אין שיר מסויים שאני יכול להצביע ולומר שהוא השיר הכי אהוב עלי, אני אוהב המון שירים בכל מיני סגנונות (רובם נכתבו ב-400 שנים האחרונות). 12. האתר על אבא שלי http://www.geocities.com/alexanderyair . 13. את שאלותי אני שואל בד"כ בו במקום.

well...

1) שמי מאור, אני בן 16 וחצי, אני גר בקיבוץ אשדות יעקב איחוד ששוכן אי-שם בפריפריה הצפונית, קרוב לכנרת ולטבריה 2) טבעוני 3) פלאפל ופסטה 4) הכנרת (לפני שהיא נגמרה) 5) ענבל פרלמוטר ז"ל 6) סבנטיז 7) לגור במרכז הארץ 8) מלחמות 9) השיער 10) חוסר יציבות בדעות 11) Cannibals by Deviate O=PuNK RulEZ!=O 12) הממ... 13) אמן/להקה אהוב/ה שלי - Rage Against The Machine

Eclipsed 0

New member
אפשר לשאול..

מה רע בקיבוץ ? או שאין לך שום דבר נגד הקיבוץ, וזה סתם מקביל ל"די לכיבוש" ?

ובכן...

הרע בקיבוץ הוא שההבדל היחיד כיום בינו לבין עיר הוא היומרה להיות שותפי וסוציאליסטי. בולשיט. סמכו על קיבוצניק מלידה. מעבר לכך הקיבוץ שלי ספציפית סובל מחברה אטומה ומגעילה שאני מעדיף לברוח ממנה בהקדם האפשרי.

Eclipsed 0

New member
חבל שהשיתוף

תקף רק בנושא הכספים ולא ביחסים בין האנשים. בעצם, הוא לא קיים בשום מקום.

טוב, אז הנה אני

ואתם בטח לא מכירים אותי כי כתבתי מעט מאוד הודעות פה. אני על תקן של "שתקנית". 1.ניצן, חולון,14 2.צמחונית 3.טופו. 4.הולנד ולונדון (והייתי אומרת דבלין אבל עוד לא הייתי שם) 5.בונו, בילי קורגן, קורט קוביין, אלן פארקר (במאי גאון) 6.שנות ה90 (כן, גדלתי בה, אבל זה לא נחשב...) בסיאטל, או שנות השישים באמריקה (וודסטוק!) 7.דבלין. 8,9,10-מעדיפה לא לענות 11. U2-ONE 12.לינק: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=1095 בטוחה שממש אף אחד לא קרא את זה,
יום טוב לכולם
,

Eclipsed 0

New member
אלן פארקר, אה ? : ז

היו לו עוד סרטים חוץ מאותו אחד מוכר ביותר ?

גם אני רוצה!!!

1. הגר, עוד מעט בת 18, ממושב בית שערים שכוח האל. 2. צימחונית- מטעמי אידיולוגיה. 3. מאכל אהוב- פנקייק (שאני אלופההה בלהכין). 4. מקום אהוב.... לונדון ות"א. 5. בן אדם שהיתי רוצה לפגוש...אלכסנדר מוקדון. 6. התקופה שהכי היתי רוצה לחיות בה זו כל תקופת ההעפלה למדינה. 7. אני רוצה כרגע לישון, אבל יש לי מחר מגן באזרחות. 8. אני לא מפחדת משום דבר... 9. אני הכי אוהבת בעצמי שאני תמיד מוכנה לעזור . 10. אני הכי שונאת בעצמי שאני ביקורתית נורא. 11. שיר אהוב- כל שיר של עיברי לידר אין לי שאלות אחרות...

mitzy miaoo

New member
הבחורה של וורנסקי -

אמא ביקשה ממני לשאול מה שם המשפחה שלך, היא בטח מכירה

adipo

New member
אני בתור:

עדי פורן, בת 17 וחצי ממושב שיתופי רגבה (ליד נהריה). צמחונית עם נטיות לטבעונית. אוכלת כמעט הכל חוץ מה"מחסום" האידיאולוגי. לא יצא לי להיות ביותר מדי מקומות, אבל בארץ אין כמו שמורת "תל דן". רוצה לפגוש אנשים מעניינים. רוצה לחיות בעידן הפוסט פוסט מודרניסטי. אולי אנשים יחזרו אז להיות אנושיים... עכשיו אני בבי"ס אז הייתי רוצה להיות בבית ולישון. יש לי לב "חלש" אז אני אדם מאוד פחדן- הכי מטריד אותי כרגע זה אובדן. בניגוד לרחל שכתבה:" רק על עצמי ידעתי לספר", אני די ההפך, אבל, אני גאה בהיותי צמחונית ובנוער העובד והלומד ואני לא ממש גאה בהיותי ביישנית במצבים מסויימים. שיר אהוב: שאלה קשה מדי. לינק: www.bdidut.co.il

zooti

New member
אוקיי

שלום, שמי ורד. גיל - 24. מקום מגורים - טכניון (כן, תצחקו עלי. זה כל מה שאני רואה מחיפה). צמחונית ותיקה, טבעונית טריה. (אידאולוגיה, אלא מה). מאכל אהוב - מחפשת (היו לי, אבל חלביים). מקום אהוב - אין. אנשים לפגוש - חושבת על זה. האמת, יש כמה, אבל אם זה יתגשם מה אני אעשה? (אשתחווה על הרצפה we´re not wotrhy). מישהי פה ביקשה את סבא שלה. טוב, גם לי יש כאלו, אבל כבר פגשתי אותו. עכשיו אני רק רוצה אותו בחזרה, ויודעת שאי אפשר להחיות את המתים. תקופה לחיות - לא עכשיו. מקום להיות - לא פה. הייתי רוצה לחיות בעולם עם אנשים כמוני. כלומר, לא ממש כמוני (איזה עולם אכזר זה היה יכול להיות), אבל שבדברים הבסיסיים (טבעונות למשל) יהיו איתי ולא נגדי. די מזכיר לי את הרעיון שעלה כאן כמה ימים על מין קומונה טבעונית, אבל לא נראה לי שאני אסתדר טוב בקיבוץ. אולי מושב טבעוני זה רעיון יותר טוב. שיר אהוב - יש הרבה. עכשיו מתנגן לי בראש הביצוע המחודש של "עוד חוזר הניגון". מקסים.

יש לך כרטיס מועדון ?

שמי אלמוג. גיל - עוד מעט בן 25 (זקן!!!!!!!!!!!). מקום מגורים - רמת גן. טבעוני כמעט לגמרי מזה מספר חודשים. צמחוני מגיל 10. מאכל אהוב - היו לי עד לא מזמן, אבל ... כיום בד"כ אני אוכל במטרה "לתדלק", אבל האמת שלא מזמן אכלתי עוגת "גבינה" טבעונית, והיה מעולה. מקום אהוב - נראה לי שאנגליה. אדם שאני רוצה לפגוש - יש המון. תקופה שאני רוצה לחיות בה - אני לא יודע אם הייתה/תהיה תקופה טובה יותר... אז אני אסתפק במה שיש. הייתי רוצה להיות עכשיו בלבנון, כתייר. (יש כמה שאלות שאני אדלג עליהן, ברשותכם/ן, כי הן מזכירות לי יותר מדי כל מיני מבחני מיון פסיכולוגיים שעושים לקראת הצבא ...) שיר אהוב - Something של Beatles שאלה שאני רוצה לשאול את משתתפי/ות הפורום - האם חשוב לכם/ן לצאת עם מישהו/י צמחוני/טבעוני דווקא ? האם תוותרו על בן/בת-זוג בגלל קרניבוריותו ?

CowLover

New member
תשובה לשאלה של אלמוג

לי אישית זה מאוד חשוב לצאת עם מישהו שהוא צמחוני ומעלה. אני לא יוצאת עם מי שלא כזה... ואם כבר אנחנו בנושא... למה אתה שואל?
אליזבת.

zooti

New member
הייתי מעדיפה שבנזוגי יהיה כזה

אבל הוא לא. מה שכן, לידי הוא אוכל טבעוני, והמקרר שלנו טבעוני גם הוא. גם זה משהו. איפה מצאת עוגת גבינה טבעונית? ה Beatles מדהימים תמיד, אבל לדעתי, הכי הכי זה השוטה על הגבעה... כרטיס מועדון? מה זה?

למעלה