שלום, זאת אני, נעים להכיר...

תשובות לשתיכן

שאלתי את השאלה הזו כיוון שאני בעצמי מתלבט בה. ה"אקסים" שלי הייתה קרניבורית, וזו אכן בעיה. עוגת גבינה טבעונית - הכינה אותה נעמה, מנהלת פורום צמחונות וטבעונות בואללה. אולי המתכון מופיע בעלון האינטרנט של "אנונימוס". מסכים לגבי השוטה על הגבעה, שזה שיר מדהים (לא כמו "משהו", אבל אין מה להתווכח ...), ובאמת קשה להכריע כשיש אוצר כזה ... "כרטיס מועדון" - תגובה למישהו שכתב למעלה: "אני בתור במבטא רוסי". זה לקוח מ"חלומות בהקיציס". לא ממש חשוב. זותי - אם זה לא אישי מדי, תוכלי קצת לפרט בעניין השפעת קרניבוריותו של בן זוגך על היחסים ביניכם ?

zooti

New member
הממממ

קשה לי עם העובדה שהוא אוכל בשר. אין מה לעשות. היה הרבה יותר נחמד אם הוא היה טבעוני או לפחות צמחוני. הוא מבין את האידיאולוגיה שלי (ואף מסביר אותה לאנשים כשלי אין כבר כוח), אבל לא מיישם. לידי הוא לא אוכל בשר (כשהכרתי אותו כבר הייתי צמחונית הרבה זמן) כי זה מפריע לי. חלב וביצים בדרך. המקרר שלנו (הייתי אומרת הבית שלנו, אבל לצערי יש לנו שותף בדירה) היה צמחוני כשהייתי צמחונית, ועכשיו הוא טבעוני לחלוטין. מה שעוזר לי קצת. (שאולי בזכותי, צריכת הבשר שלו פחותה יותר). זהו המצב כרגע. מקווה שעניתי על השאלה הנכונה...

gali1984

New member
קצת באיחור...

1- קוראים לי גלי אני בת 18 וגרה בעמק הירדן (קיבוץ גשר) 2- טבעונית (חצי שנה ב-21 לחודש) 3- מאכל אהוב? לא יודעת... אולי שוקולד מריר עם אגוזים... 4- אני אוהבת הרבה מקומות בארץ ובעולם. אבל לא עולה לי שום מקום שיותר מכולם... 5- וואוו יש המון! הרבה פה דיברו על אנשים שמתו אז מהאלה שמתו אני רוצה קודם כל את הסבים והסבתא שלי. אחריהם הייתי מתה לפגוש את ג´ון לנון, (האמת שגם ג´רוג´ האריסון נראה לי מעניין...) מרתין לותר קינג, דיאנה, האם תרזה, בוב מארלי, יצחק רבין, חוסיין וכו... (הכוון אני מניחה ברור) 6- הייתי רוצה להיות בגיל הזה (18) בשנות השישים גם בארצות הברית וגם באנגליה (ליברפול) 7- כרגע טוב לי איפה שאני נמצאת אבל הייתי שמחה להיות במקום עם מפל זורם ומסביב עצים וירוק, העיקר שיהיה טבע וירוק. 8- סבל (למה לסבול? מה עשינו רע?) וחוסר אונים הם הדברים שהכי מפחידים אותי. והפחד שעם השנים אני אתקלקל מבחינה אידיאולוגית. 9- יש בי מן האופטימיות 10- ויש בי מן הפסימיות. 11- טוב אבל אל תצחקו. "נולדתי לשלום" שיר מקסים, מלא תקווה, שמחה ואופטימיות. הוא תמיד מעלה לי חיוך. ועכשיו הסבר קצר- השיר הזה פשוט מזכיר לי שלפני שנים רבות (לפני כמה שנים) נסענו מבית הספר בכדי לראות את רבין וחוסיין זכרונם לברכה ונופפנו בדגלים. כל פעם שאני שומעת את השיר הזה עולה לי התמונה של הרגע המרגש הזה. 12- אין לי לינק... 13- מה שלומכם אנשים? איך היה החופש? (למי מכם שהיה לו) שבוע טוב ובהצלחה בבחינות למי שיש לו. ביי ביי גלי

goldy27

New member
החלטתי גם להצטרף

1) אורן, 27, פ"ת 2) טבעוני 3) חומוס 4) איטליה 5) הדלאי לאמה ור´ נחמן מברסלב 6) כשבוב מארלי היה חי ולראות אותו בהופעה 7) בטיבט 8) להיהפך אדם ציני. מה לעשות החיים שוחקים 9) סבלנות 10) ביקורת עצמית קשה 11) "נאמר כבר הכל" - החברים של נטאשה 12) לא מצאתי 13) שבו בשקט והקשיבו לקול מוחכם. האם אתם אוהבים את מה שהוא אומר?

Gal-Mo0D

New member
ועכשיו תורי

1. גל, בן 17, מרמת גן. 2. צמחוני, בדרך לטבעונות 3. מאכל אהוב ? פתיתים, פסטה וכו´. 4. ארה"ב! 5. גרג ווהגן (לא משנה... הוא סתם חתיך) 6. בימינו... לא הייתי מסתדר בכל תקופה קדומה יותר. אולי הייתי רוצה לחיות בעתיד, בתנאי שיהיה יותר טוב מעכשיו. 7. איפה הייתי רוצה להיות ? חיפה. 8. מקקים! 9. חוש ההומור שלי... הכנות שלי
10. אישי מדי, אבל תחשבו לבד לפי ההודעה. 11. Eve 6 - Here´s To The Nights 12. www.tapuz.co.il (?)

IC4

New member
אוי רעיון חמוד ../images/Emo9.gif

1: איתי כרמלי, 18 (טוב נו בקרוב 19 אבל אני לא רוצה להזדקן
) קרית חיים 2: אוכל בשר לא מסופק בבית שנשלט ע"י רודן אבא שאוסר על הכנסת בשר לביתו 3: פיצה כמובן כמובן (כל הפרות שסבלו להכנת הגבינה - קבלו חיזוק חיובי
) 4: but i still havent found what im looking for 5: היטלר (לא בגלל שהיה על דיאטה מבשר אלא כי הוא טיפוס מאד מסקרן לדעתי) תחשבו הבנאדם נתן מעצמו מעל ומעבר בשביל משהו שהוא מאמין. אה אופס גם חלקכם כזה... אבל עדיין תודו שהוא יותר ממכם
6: שנות השישים ! השנים המענינות ביותר במאה העשרים... וגם בתקופת העידן השלישי בארץ התיכונה (LOTR) 7: אצלה 8: מצב של חוסר אונים שאי אפשר לצאת ממנו (למה לעזאזל אני משתף אותכם עם מה שהכי מפחיד אותי? איך זה יעזור לי?) 9: לא יודע ... את כולי, בשלמותי... ככה צריך, לא ? 10: כל כך הרבה.... וגם אני לא בטוח למה 11: (FAT LIP -(sum 41 12: תלכו לחלק הלפני הכי תחתון, יש שם תמונות מצחיקות 13: איך לעזאזל הגענו למצב כזה ארור?

תשובה לשאלות בסגנון מאי מאי

1. מאי בן אריה ,13 רעננה. 2.בעיקרון צמחונית אבל נראה לי שאחרי גיל ההתבגרות אני יהפוך לטבעונית אם לא לפני פשוט אני חייבת לגדול. 3.פסטה. 4.מדבר. 5.גים קארי. 6.כשכולם עוד היו נורמלים(אם יש תקופה כזאת בכלל). 7.באנטרטיקה. 8.מוות. 9.שאני אנרגטתית (מלאה באנרגיה[עד שאני הולכת לישון]) 10.אני קצת חוצפנית לפעמים ופוגעת באנשים שנאי אוהבת. 11.לה בומבה. 12.לא בדיוק הבנתי. 13.אין לי כרגע חוץ מזה כבר כולם ענו.

טו, אני אענה גם.

למרות שאני לא כותבת בפורום באופן קבוע במיוחד. 1.ליהי, 17 וחצי, רמת אפעל. 2. צמחונית. זה רק שלב, מקווה להיות טבעונית, במידה והמצב הבריאותי יאשר לי את זה. 3. קרפ סוזט 4. אממממ... לא בטוחה. אהבתי מאוד את לונדון, למרות שהייתי בה מזמן, וגם את פריז. 5. ג´ון לנון, וגם את מרטין לותר קינג, מהטמה גנדי, קורט קובין... 6. סוף הסיקסטיז והסבנטיז, וכמובן להיות בוודסטוק. 7ץ בכל מקום שלא צריך ללמוד בו למגן בצרפתית ולבגרות במתמטיקה (סורי אלה הדברים התופסים את מירב זמני בימים אלה). 8. שאני אאבד לחלוטין את האמונה שאני יכולה לשנות משהו בעולם הזה, ושיש תקווה לעולם טוב יותר. 9. אכפתיות, ורגישות. 10. מעט מידי בטחון עצמי. 11. Imagine - John Lennon 12. אין לי. 13. תשובות לשאלות שעלו. חוויות שהייתי רוצה לשנות- כל מיני חוויות מאוד כואבות, שלא השפיעו בכלל על האישיות שלי כמו מים רותחים שנשפכו לי על היד, או דלת של ארון שנפלה לי על הרגל. להקה אהובה - beatles. שאלה שאני רוצה שאנשים יענוו עליה : ספר מומלץ? שלי "שבט דוב המערות" של ג´ין מ. אואל, והמשכיו "עמק הסוסים", "ציידי הממוטות" ו"ערבות המעבר" ו -"shelters of stone", שעוד לא תורגם לעברית.

K A R I N

New member
ספר מומלץ

טוב אז יש כמה: 1. כשפילים בוכים- חיי הרגש של בעלי החיים 2. המרפא הפרוותי- טראפייה באמצעות בעלי חיים. 3. החצי האפל- בדיוני/אימה- סטפן קינג

smochkin

New member
היי אני SMOCHKIN

ייאלה אני אנסה לענות 1. הדס, 20, חולון 2. צמחונית 3. רביולי גבינה עם רוטב שמנת 4. יוון. הייתי שם לפני הגיוס וממש התאהבתי 5. אנשים שהיו ואינם ואנשים שנעלמו בלי שום סיבה מיוחדת 6. הייתי ממשיכה לחיות בעכשיו, אבל אולי במקום אחר 7. בבית! במיטה! ישנה!! 8. לאבד שליטה 9. יושר עצמי ודבקות באני מאמין שלי 10. הפחדים שלי 11. כל פעם זה משהו אחר.... כרגע זה MURDER ON THE DANCE FLOORE 12. איפה הכי הייתם רוצים להוולד אם לא הייתם נולדים כאן זאת אני!! יום טוב לכם!!

Neta558

New member
שני, במיוחד בשבילך! ../images/Emo24.gif

נטע, בת 18, קומונת מרכז... טבעונית אוכל? מה זה?!? מקום אהוב-המממף, הים? תקופה לחיות בה-תחילת ההתפתחות האנושית מקום להיות בו- בים הכי מפחיד- פחד שיר אהוב-הכל. כרגע דבוקה ל"לוקח את הזמן" לינק-אחרי ששני כבר קישרה לאתר הסופר-אולטרא-מגה מעודכן, נשאר לי רק לקשר לאקדמיה, ולהדגים פסיכיות מזן אחר: http://hebrew-academy.huji.ac.il

היי שני...../images/Emo9.gif

וואו, לא הייתי בפורום הזה ממש המון זמן, הוא כל כך השתנה.
לתשובות... אסנת, 17, פרדסיה טבעונית המממ.... אוכל סיני (במיוחד טופו טוב..) ובכן, נראה לי שאני אבחר את לונדון. פשוט כי זה המקום הכי מגניב שהייתי בו בינתיים... בה! אין לי כוח לשאר השאלות...

TimBuck2

New member
המממ... תשובותי

שם: טל בת 17 מאיזה חור שלא תכירו, אבל מבלה את רוב הזמן בעיר הקודש (זה ירושלים, בורים) 2. צמחונית מאז גיל 9-10, נוטה לטיבעונות אבל זה חסר סיכוי לבנתיים (בעה... נדוש) 3. מאכל אהוב? אין לי מושג. שוקולד? 4. מקום אהוב- קנדה אני מניחה. לא בדיוק חקרתי את העולם. 5. אנשים שהייתי רוצה לפגוש: ג´לו ביאפרה (ההוא מדד קנדיז, כי הוא כלי...) בטח יש עוד. בטח יש גם כאלה שנראים מגניבים אבל כשפוגשים אותם הם סתם בני זונות. אבל צריך להכיר אותם כדי לדעת...
6. סבנטיז... הממ... סתם כדי לפגוש את לסטר בנגס... אה! תצרפו את זה לשאלה הקודמת. 7. איפה הייתי רוצה להיות עכשיו? בדיוק עכשיו? בבית מול המחשב. סתם, לא חשבתי על זה יותר מדי, אז אני מניחה שאני די מרוצה ממקומי עכשיו. תשאלו אותי מחר. 8. הדבר שהכי מפחיד אותי: להגיע ליום שאחרי השיא של החיים שלי 9. הכי אוהבת בעצמי- אני לא בטוחה שיש דבר כזה. תשאלו גם את זה מחר. 10. הכי שונאת בעצמי- אני ילדה מתוסבכת, לפעמים היה נחמד להיות פשוטה יותר. 11. שיר אהוב- יש הרבה 12. האם הייתי יוצאת עם אוכל בשר? הדבר הספציפי הזה לא היה מונע בעדי. אבל בד"כ זה מתלווה עם עוד דברים שאני לא אוהבת. לא יודעת. 13. שאלה שהייתי רוצה שאנשים יענו עליה- למה פרחות לא צימחוניות? סתם, יש לי אחת יותר טובה (ופחות מקורית) לאיזה שיר אתם מקשיבים עכשיו?

למעלה