ברוכה הבאה
I I א י ר י ס I New member 29/7/09 #31 תודה הוריי בחרו אותו ../images/Emo13.gif אני בת 18 מחדרה, לפני גיוס והכי חשוב זה שאני אוהבת את השירים של קרן היא פשוט ענקית ככותבת וכזמרת, נכון שגם אתם חושבים כמוני?
תודה הוריי בחרו אותו ../images/Emo13.gif אני בת 18 מחדרה, לפני גיוס והכי חשוב זה שאני אוהבת את השירים של קרן היא פשוט ענקית ככותבת וכזמרת, נכון שגם אתם חושבים כמוני?
I I א י ר י ס I New member 30/7/09 #40 ../images/Emo13.gif אני מבינה שגם את מחדרה, איזה יופי כלומר לא העובדה שלגור בחור כזה שלא קורה בו שום דבר מעניין זה יופי אלא נחמד לגלות שאני לא לבד בשטח, בפורום הזה
../images/Emo13.gif אני מבינה שגם את מחדרה, איזה יופי כלומר לא העובדה שלגור בחור כזה שלא קורה בו שום דבר מעניין זה יופי אלא נחמד לגלות שאני לא לבד בשטח, בפורום הזה
I I מ י ר ב I New member 29/7/09 #25 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif הייחודיות שלי מתה.אבל בכל זאת אקבל אותך את מוזמנת בכיף למפגש. איזה תאריך הכי נח לך מבין ה-3 שבשרשור המפגש?
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif הייחודיות שלי מתה.אבל בכל זאת אקבל אותך את מוזמנת בכיף למפגש. איזה תאריך הכי נח לך מבין ה-3 שבשרשור המפגש?
V veredmp New member 29/7/09 #27 כ../images/Emo80.gifעליך../images/Emo70.gif הייחודיות שלך לעולם לא תמות אחרי הכל, את המנהלת הכי טובה בתפוז ובכל שאר פירות ההדר
כ../images/Emo80.gifעליך../images/Emo70.gif הייחודיות שלך לעולם לא תמות אחרי הכל, את המנהלת הכי טובה בתפוז ובכל שאר פירות ההדר