שלום חדשה כאן

Crurifragium

New member
אלא אם

מתישהו בעתיד היא תחליט לשבט את עצמה (טכנולוגיה שעוד אין היום אבל אנחנו כבר ממש קרובים) ולהעתיק לשיבוט את זכרונותיה (טכנולוגיה שאנחנו עוד מאוד רחוקים ממנה, אבל אנחנו מקווים שמירב תתברך בחיים ארוכים). באותו רגע היחודיות שלה תמות מוות סופי ומוחלט. או לפחות עד שהיא או השיבוט ימותו ובכך יחזירו חזרה את היחודיות לחיים מלאים.

איריס מ

New member
טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי ../images/Emo9.gif

שלום ותיקה [ישנה] כאן, או איך שתרצו. | מ י ר ב |, השרשור הזה הוא בהשראתך, אז כן לחצי יום הכינוי שלי היה סוג של הכלאה, ליצור איזשהו עניין בעיקר בתגובותייך ובין היתר ברגעי השעמום שלי ואולי גם של אחרים שנסחפו איתי או אחריי כדי לצחוק קצת בחיי היומיום השיגרתיים והארוכים שלפעמים יוצרים רגעים רציניים מדי אז החלטתי שנחמד יהיה ליצור משהו משעשע, אך כל מתיחה טובה מגיעה לסיומה באיזשהו שלב והחלטתי שזה הרגע המתאים ביותר לכך. בסיכומו של עניין מודה לכל מי ששיתף פעולה
והפך לי את היום שהתחיל כמשובש ליום משעשע ומצחיק, היה כיף לחזור לגיל 18לכמה רגעים ואולי גם לגור במקום כמו "שכונת חפציבה" שאגב חיים בה תימנים ואני עדיין לא תימניה, לפחות לא שידוע לי
אך הדבר שבאמת נשאר הוא שהאהבה למוסיקה של קרן היא נכונה ואמיתית, חוצמזה הכל היה "שקר קטן" ושמעתי מישהו אומר שמותר לשקר לפחות פעם ביום, כמובן שאני לא הופכת את זה להרגל, אך כל עוד זה לא פוגע ומקווה שזה לא פוגע אז מותר.
לך מירב אני רוצה לומר שהכל נעשה בהומור ומקווה שאת סולחת שלכמה שעות יחידות הייחודיות עזבה אותך אך הנה היא חוזרת בחזרה, את היית ונשארת ייחודית בדרך שלך כמנהלת וכאדם כך שזה לא באמת נעלם

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק אני לא ידעתי שמסתלבטים עלי?

איריס מ

New member
חלילה וחס לא הייתה כאן כלל כוונה להסתלבט

עלייך
אלא רק להשתעשע קצת בדרך אחרת, אגב לגבי הכינוי שימי לב שהייחודיות שבכינוי שלך גרמה לעוד אנשים ליצור כינוי דומה ממש מקור השראה וכבוד
מי יודע אולי כשימאס לי יום אחד מהכינוי הנוכחי אני עוד אאמץ את הכינוי החלופי

I מ י ר ב I

New member
כפרעליך

החלום שלי הוא שיגאל שילון ימתח אותי.רציני! אף פעם לא עשו לי מסיבת הפתעה ולא כלום. נחמד דווקא להיות נמתח ומופתע.

איריס מ

New member
אז חלום אחד הגשמתי לך ../images/Emo9.gif

אמנם לא הייתי יגאל שילון ואולי קטונתי מלהיות אך |א י ר י ס| כהן זה גם סוג של תחליף לא? שמחה שאת מקבלת זאת ברוח טובה.

גם לי אף פעם לא עשו מסיבת הפתעה../images/Emo70.gif

וחגגתי החודש יום הולדת 30 להזכירך.

../images/Emo6.gif איזה ענקית את!!!

וואי זה היה אחד הדברים הטובים.... ומירב....לא הייתי מוותרת...

למעלה