הקרנף המנומס
New member
שלום חזרתי לפרק האחרון וראיתי שלא הפסדתי כלום
חזרתי לצפות בפרק הגמר (בהרצה X8 כמובן) והבנתי שלא הפסדתי כלום.
אותה עריכה מייגעת, אותה דביקות, אותה לעיסת מסטיק ארוכה ואותה עבודה בעיניים.
בזמן שלא ראיתי את שאר הפרקים הספקתי לעשות שני דוקטורטים, לטייל מסביב לעולם ולגלות את התרופה למחלת הפרה המשוגעת.
טוב שפרשתי בזמן.
אבל רק בעיה אחת גדולה מציקה לי בשאלת העריכה הגרוטסקית גם של פרק הגמר -
למה נראה לעורך התוכנית ששיבוש הצגת ציר הזמן יצור עבור הצופה מתח בריא???
הרי אם רוצים להראות מירוץ צריך להראות את התקדמות המירוץ... לא?
תארו לעצמכם שאתם רואים תחרות ריצה אבל הבמאי מראה לכם כל פעם רק רץ בודד בלי לדעת איפה נמצאים כל שאר הרצים
הייתם ממשיכים לצפות במירוץ הזה?
או יותר גרוע.... יראו לכם רץ ספציפי (נגיד טייסון גיי) והשדר יתאר לכם את המירוץ: "עכשיו גיי מתקרב לקו הסיום... הוא מוביל הוא מוביל הוא מוביל...טייסון גיי תכף מנצח.... הנה זה קורה... המירוץ נגמר... יש לנו מנצח ... זה יוסיין בולט.... הוא הוביל בעצם כל הזמן רק פשוט לא הראנו לכם כדי שתהיו במתח....".
לא הייתם שוברים את הטלוויזיה?
כבר כתבתי כאן בעבר שלא באמת מדובר במירוץ אלא בטלנובלה ואין שום קשר בין TAR לבין ה"מירוץ"-ישראל חוץ מהשם (המטעה והשגוי)
אבל בכל זאת הייתי מצפה לעריכה שתיתן קצת יותר כבוד לאינטילגנציה של הצופה
גם צופי טלנובלות זכאים לכבוד.
.
חזרתי לצפות בפרק הגמר (בהרצה X8 כמובן) והבנתי שלא הפסדתי כלום.
אותה עריכה מייגעת, אותה דביקות, אותה לעיסת מסטיק ארוכה ואותה עבודה בעיניים.
בזמן שלא ראיתי את שאר הפרקים הספקתי לעשות שני דוקטורטים, לטייל מסביב לעולם ולגלות את התרופה למחלת הפרה המשוגעת.
טוב שפרשתי בזמן.
אבל רק בעיה אחת גדולה מציקה לי בשאלת העריכה הגרוטסקית גם של פרק הגמר -
למה נראה לעורך התוכנית ששיבוש הצגת ציר הזמן יצור עבור הצופה מתח בריא???
הרי אם רוצים להראות מירוץ צריך להראות את התקדמות המירוץ... לא?
תארו לעצמכם שאתם רואים תחרות ריצה אבל הבמאי מראה לכם כל פעם רק רץ בודד בלי לדעת איפה נמצאים כל שאר הרצים
הייתם ממשיכים לצפות במירוץ הזה?
או יותר גרוע.... יראו לכם רץ ספציפי (נגיד טייסון גיי) והשדר יתאר לכם את המירוץ: "עכשיו גיי מתקרב לקו הסיום... הוא מוביל הוא מוביל הוא מוביל...טייסון גיי תכף מנצח.... הנה זה קורה... המירוץ נגמר... יש לנו מנצח ... זה יוסיין בולט.... הוא הוביל בעצם כל הזמן רק פשוט לא הראנו לכם כדי שתהיו במתח....".
לא הייתם שוברים את הטלוויזיה?
כבר כתבתי כאן בעבר שלא באמת מדובר במירוץ אלא בטלנובלה ואין שום קשר בין TAR לבין ה"מירוץ"-ישראל חוץ מהשם (המטעה והשגוי)
אבל בכל זאת הייתי מצפה לעריכה שתיתן קצת יותר כבוד לאינטילגנציה של הצופה
גם צופי טלנובלות זכאים לכבוד.
.