שלום חזרתי לפרק האחרון וראיתי שלא הפסדתי כלום

the red king

New member
וואו אפילו אותי עייפתם

לאו דווקא את ספציפית אלא כל הטרחנות המיותרת לכל אורך השרשור.

אבל זה רק אני.

the red king

New member
ממש ממש לא יפה לדבר ככה, גם לא ב"פורום" הזה

על כל מערכת יחסים אפשר לדבר ככה ו"לנתח" מה לא בסדר (אפילו כשהכל מושלם).
אין ספק שבעתיד תכונות אופי שליליות של שניהם ילכו ויפריעו להם יותר כפי שקורה לכל זוג, אבל זה ממש לא אומר שזה יגרום להם להיפרד.
זה גם לא מוציא אותך הכי אינטיליגנטי בלשון המעטה ההיתפסות שלך לסטריאוטיפים בנוגע ל"לוזריות" של קובי.

והבנת הנקרא מה איתה? איך זה מוציא אותך?

תראה.... לא ברור לי למה נדבקת מהמורה רוחמה בצורך להגיב לגופם של דוברים ולא לגופם של דברים.
איך קשורה האינטלגנציה שלי ל"לוזריות " של קובי (תכונה שאתה המצאת לו ולא אני)?

מדוע אתה לא יכול פשוט להביע את דעתך המנוגדת והמנומקת בלי לנסות ולהעליב את מי שחושב אחרת ממך?

תקרא שוב את הודעתיי בשרשור הזה (וגם אחרות בפורום) ותראה שדעתי על קובי חיובית ביותר והוא ממש לא נתפס בעיני כלוזר

ובכלל... למה לא יפה להביע בפורום עמדה שהזוגיות שלהם לא תחזיק מעמד אבל כן יפה לקלל ולגדף בפורום מתמודדים אחרים וגולשים אחרים?

אני שואל בנימוס......

אנחנו כנראה באיזה קצר תקשורתי

או שאת מדברת בקודים שקרנפים לא מצליחים להבין

איך בדיוק קשורה השאלה שלך לדיון הרלוונטי?

אף אחד לא אמר שזה יפה לגדף אחרים
לכן האמירה המנומסת שלי הופנתה אל RED שהדביק לי אמירות שלא אמרתי ועל הדרך גם החליט להעיר כל מיני הערות על האינטילגנציה שלי

מה בדיוק טענותיך?
ולמי?

red העיר על הדרך שזה יורדים לחיים של מתמודדים

ואתה תמהת האם זה לא בסדר מה שאתה כותב, אבל זה כן בסדר כשיורדים על זוגות אחרים. לדעתי גם זה לא משהו...

את מפספסת את כל הפואנטה

הערתי לRED באה על רקע העובדה שהוא טען שלא טוב להעליב את המועמדים (דבר שאגב לא עשיתי) ובאותה נשימה החליט לנסות ולהעליב אותי.
הערתי לו על הפרדוקס שבעניין.

ולשאלתך -
התשובה היא לא.
לא טוב לרדת על כותבים אחרים

קראי שוב את הפוסט של 25330
את מפספסת את מה שהיא כתבה לך

the red king

New member
אין בעיה אחי אבל אני לא קיללתי אני חדש פה (-:

אין לי גם משהו רע להגיד על אף אחד מעשרת המתמודדים האחרונים (חמש הזוגות). חוץ מכמובן דבורה (דבי) ואולי קצת אלירן לוקג'מן (אבל אני לא אגיד).
אתה צודק שבאמת אין מקום להתייחס אישית אלייך כדובר אלא יש להציג דעה נגדית מנומקת.

פשוט זה מאוד הכעיס אותי הקביעה שלך, מפני שהיא שונה מביקורת רגילה על הזוגות בכך, שכל מה שבד"כ אנו כותבים פה זה תיאורטי ו"מותנה", זה בתגובה למה שמראים לנו על המסך.

לעומת זאת מה שאתה רשמת זה מין תובנה שכבר נוגעת יותר מידי ל"חיים האמיתיים" ולמציאות של שניהם כאינדיבידואלים.
מה גם שאתה מסיק זאת (לפי מה שאמרת) ממשימה/תכנית אחת.
בכל צורת ההתנסחות שלך יש איזה משהו שכאילו "מזמין לתקוף".
וכפי שכולנו יודעים אנשים בפורומים למיניהם "מגיבים" ולאו דווקא חושבים הרבה לפני..

בשאר התוכניות לידיעתך היו גם מלא מקרים בהם הם הסתדרו חבל"ז בהרבה יותר טוב מכולם, והיא התנהגה אל קובי יפה מאוד.

קרנף
אני חייב לך בענק בזכותך שרדתי

בזכות התובנה על ההבדלים בין הסדרות

אני מאלה שכבר עמדו לשבור את הטלויזיה מרוב עצבים על חוסר התחרותיות, משימות האווירה, הרמאויות של ההפקה, הפרקים הלא נגמרים, ההדחות שלא היו... כל מה שחובבי הריאלטי שגלשו באתר הזו התקשו לקבל.

ברגע שנפל לי האסימון שזה פשוט לא באמת מירוץ ולא באמת תחרות אמיתית אלה משהו אחר לגמרי מז'אנר אופרות הסבון יכולתי לצפות בשקט ובנחת ולהינות מהרבה רגעים.

לטלנובלה שראיתי אפילו היה סוף נהדר
המכשפה עפה ואחד משני הצוותים הפייבוריטים שלי זכו במיליון
מה צריך יותר

שמח לעזור

לי לצערי האבחנה לא עזרה
לא הצלחתי לשרוד את העלבון המתמשך ל I.Q. של הצופה ופרשתי בעצב

בנוגע לטליה.... כמו שכתבתי לפקצה חובבת הטלנובלות (שבאופן סטריאוטיפי מטריד אכן סובלת מקשיים מהותיים בהבנת הנקרא) אני לא מאחל להם שיפרדו אבל אני אכן צופה ששזה מה שיקרה דווקא בגלל כל הדברים הנכונים שכתבת.

הזוגיות שלהם נחמדה וגם אני לא חושב שטליה מתנשאת או מסרסת אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה
אין לי בעיה לגלות שטעיתי אבל אני מעריך שבמוקדם או במאוחר הידיעה הזאת תצוץ פתאום בטבלואידים (יש לי תחושה שאתה לא שייך לקוראי הצהובונים אבל אני מוכן להתערב שהמורה רוחמה כן).

.

קרנף יקר!

תודה רבה לך שההודעות שלי כל-כך נכנסו לך ללב עד כדי כך שאפילו שאתה עונה לאנשים אחרים, אתה מרגיש צורך להזכיר אותי.
וכיוון שאתה יודע שאני צודקת, ולא היה לך מה להשיב לי נכנסת לתוך העולם שלי ובנית לי דמות יפה מהאגדות, ואותה אתה גם טורח ומתאמץ להכניס לכל הודעה שלך.
לא יכולתי לבקש יותר מזה,
אז שנה טובה, רוחמה כהן.

שלום המורה

כקרנף שמשקיף הרבה על בני האנוש תמיד מסקרן לפגוש פרוטוטייפ שעונה על כך הרבה סטראוטיפים.

את מעירה על כל דבר שזז בפורום אך בו זמנית מנסה לסתום את הפה לאלה שלא חושבים כמוך
את מתלוננת על חוסר כיבוד של הגולשים אך באותה נשימה שולחת הערות לא ענייניות לגופו של הכותב
את בעד השכלה ואוריינות ובו בעת את עצמך לא מצליחה לקרוא כראוי את השירשורים שאת ממהרת להגיב אליהם.
את משוכנעת שהסיבה שלא עונים לך היא כי את צודקת ולא חושבת לרגע שאולי הסיבה היא שפשוט אין כח להתווכח עם מישהי שלא מבינה בעצמה את הנלעגות של תגובותיה.

כמעריצה שרופה של "שקרניות קטנות" בודאי תוכלי להבין שהזכרת דמותך כבר איננה קשורה אלייך כלל וכלל
את פשוט הפכת לסטראוטיפ של הגולש המעריץ דמויות וירטואליות בלי להבין אותם כלל.

שנה טובה גם לך חמודה
שנה של המון שעות טלנובלות מרתקות

בשורה התחתונה

איך שלא מסתכלים על זה הבעיה היא אצלך ואני אסביר:

אני הגבתי בצורה קונקרטית למה שכתבת ואיך שהצגת את עצמך בפורום. אתה הוא זה שהעיד על עצמו שהוא לא צופה במירוץ למליון, ואתה הוא זה שהעיד על עצמו שגם שהוא צופה הוא מריץ את הפרק, במצב כזה אני לא רואה איך אתה יכול לחוות דעה על יחסים של זוג מסוים. אם המצב היה אחר והיית צופה באדיקות בכל הפרקים של המירוץ למליון, אזי גם תגובתי הייתה בהתאם.

אתה הוא זה שפתח את העולם של בתפוז, והחליט לעשות לי רצח אופי, רק בגלל שאני צופה ב"שקרניות קטנות",
אתה הוא זה שהכניס אותי להודעות שלו שלא היה לי שום קשר אליהם, ולא אני כתבתי אותם.
אתה הוא זה שמרגיש צורך לקרוא לי בשם גנאי.

אז מבחינתי הבעיה היא אצלך, ואני מאחלת לך שתפתור את התסביכים שבך במהרה.

מאחלת לך שנה טובה ומתוקה
רוחמה כהן

הגמל כידוע לא רואה את דבשתו

תקראי שוב את תגובתך הראשונה ואולי תביני עד כמה היא חצופה

חוץ ממך עוד שלושה מגיבים חשבו אחרת ממני
אחד הסתפק בלהביע את דעתו ושנים אחרים גם הוסיפו חיזוקים וסיבות למה הם חושבים שדעתם צודקת ממני
אף אחד מהם לא חשב לשלול את זכותי להבעת עמדה
כולם כיבדו את זכותו של האחר לחשוב אחרת מהם

את לעומת זאת לא רק שחשבת שזו חוצפה שאני מעיז לחשוב כך על יקירייך אלא עוד יצרת פוסט שלם של נסיון לחנך אותי ואת דומיי.
במקום להתייחס לגופם של דברים בחרת להתייחס לגופם של הדוברים.
ואת עוד באה בטענות????? (במיוחד שמדובר באחת שמתלוננת כל יומיים על חוסר כבוד לאחר אבל לא זוכרת לנהוג כך בעצמה)
הבעיות הם אך ורק אצלך חמודה (ואולי את לא בנאדם כל כך טוב וסובלני כמו שאת מנסה לשכנע את עצמך)

צר לי גם על זה שאת מתביישת בהיותך חובבת מושבעת של טלנובלות
אני לא רואה בזה סיבה לבושה אבל אם זה מבייש אותך לא נתייחס לזה יותר

שנה טובה גם לך
שנה של חופש דיבור לכולם ולא רק לאלה שחושבים כמוך

אכן הפוסט הראשוני שלי היה תקיף

עוקצני וחריף. אבל פה הטעות שלך אני לא תקפתי אותך. אני רק הצבעתי על כך שאתה לא צופה בתוכנית, ומשום כך, לדעתי, הדעות שלך לגבי התוכנית לא מדויקות. וזה לא קובי וטליה, גם אם היית מדבר על זוג אחר, הייתי מגיבה אותו דבר. אין לי בעיה עם דעות מנוגדות לשלי, ככה יוצרים דיון מעניין. מפריע לי שמישהו לא צופה בתוכנית, ומרשה לעצמו לשפוך כל-כך הרבה ארס במילותיו. למילים יש כוח, ועצוב לי שמבלי לצפות בהם או להכיר אותם אפילו ברמה הבסיסית ביותר אתה מרשה לעצמך לקבוע גורלות, ככה, בתקתוק קטן של מקלדת. לכן הגבתי כפי שהגבתי, וכמו שאמרתי אם היית צופה אדוק של המירוץ למיליון, התגובה שלי הייתה אחרת לגמרי.

ואתה ממש לא מכיר אותי וכל מה שכתבת עליי רחוק מלהיות אמיתי, אבל אני מבינה שיכול להיות שנפגעת ממה שכתבתי, ואם זה כך, לא נותר לי אלא לשקול את מילותיי ביתר זהירות בפעם הבאה,

ומאחלת לך שנה טובה ומתוקה, רוחמה כהן

אי אפשר להתנצל בלי התירוצים המצוצים?

לא תקפת????
איך תקראי לציטוט הזה שלך? :
"בתור אחד שלא ממש צפה בפרקים.... אין לך זכות להגיד דבר וחצי דבר על היחסים של טליה וקובי ...
וגם אם אתה... חושב מחשבות כאלה על אנשים שמור אותם לעצמך. סוף מעשה במחשבה תחילה, לא כל מה שקופץ בראש ראוי להיות מפורסם בפורום".

או לזה :
"מה כבר אפשר לצפות מבן אדם שמכנה את עצמו קרנף"

יכולת להתנצל כבר בהתחלה ולגמור עניין אבל העדפת להמציא תירוצים
בהתחלה טענת שתקפת אותי בגלל שאני מאחל להם שיפרדו (כמובן קשקוש שלא היה ולא נברא)
אח"כ המצאת שזה בגלל שלא ראיתי את כל הפרקים בשלמותם (כאילו שבאמת צריך יותר מעשר דקות של צפיה בכל פרק בשביל לחוות דעה)
ועכשיו את טוענת שזה רק כי את חרדה שבעקבות המשפט שכתבתי הם באמת יפרדו (נו באמת....)

התנהגת כבריונית ועכשיו כשזה מתפוצץ לך בפרצוף את מנסה לתרץ את הבריונות

אם רוצים להתנצל - מתנצלים לא מקשקשים, לא מתרצים ולא מנסים להאשים את הצד השני.
מ-ת-נ-צ-ל-י-ם
נקודה

יפה לך המורה רוחמה.... כל המאמץ הזה רק בשביל

סתם לקלל?

שלושה ניקים חדשים שמצטרפים פתאום לפורום שכל תרומתם הוא רק לקלל מישהו אחר?
וואו... כנראה עליתי על נקודה מאוד חלשה אצלך אם שווה לך המאמץ הזה

טוב... רק בריאות

למעלה