שלום כולם. רוצה להתקין עידן פלוס. אפשר המלצות

ladybug4NLP

Active member
אם יש לך סטרימר אין צורך בכלום חוץ מאת התוכנה שאפשר להוריד/להשיג בחינם

אם יש לך טלויזיה חכמה כל הסיכויים שיש כבר את הרכיב בתוך הטלויזיה ואז צריך אנטנה קטנה שקונים בחנות מכשירי חשמל
בערך 100-200 ש"ח תלוי באיכות
או
אם את גרה בבניין רב קומות חדש יחסית 10-12 שנה כל הסיכויים שיש לבניין אנטנה כזו על הגג ופשוט צריך להתחבר אליה דרך
ארון התקשורת.

אם יש לך רק טלויזיה לא חכמה, אז צריך לקנות באמת מכשיר של עידן++ ועוד אנטנה קטנה.
אולי למישהו יהיה פה עצה מה לקנות.
מכל מקום כדאי לקנות כזה שיש לו נפח זכרון פנימי גדול או אפשרות להוספת כרטיס זכרון כי המכשירים האלה
מאפשרים הקלטת שידורים שזה תמיד דבר טוב.

לדעתי סטרימר שעובד על WI-FI הוא האפשרות הטובה ביותר והמגוונת ביותר כי זה גם הופך את הטלויזיה לחכמה יותר
אפשר לצפות ביוטיוב, התוכנה רחבה יותר ממכשיר עידן עצמו ויש בו גם סדרות שאין במכשיר הפיזי עצמו

בהצלחה

נ.ב. על סטרימר אפשר גם להתקין נטפלקיס, עלות של 40 ש"ח חודשי ויש לך סדרות וסרטים מפה ועד הודעה חדשה
אם הטלויזיה שלך היא היא טלויזיה אנדרואיד חכמה (כמו הייר, פיליפס, סוני - לא LG) אז אפילו סטרימר לא צריך כי לרב יש בה כבר
את רכיב העידן+ וניתן להתקין כבר עליה גם נטפליקס אם יש לך WI FI

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

אם יש לך טלויזיה חכמה כל הסיכויים שיש כבר את הרכיב בתוך הטלויזיה ואז צריך אנטנה קטנה שקונים בחנות מכשירי חשמל
או
אם את גרה בבניין רב קומות חדש יחסית 10-12 שנה כל הסיכויים שיש לבניין אנטנה כזו על הגג ופשוט צריך להתחבר אליה דרך
ארון התקשורת.

אם יש לך רק טלויזיה לא חכמה, אז צריך לקנות באמת מכשיר של עידן++ ועוד אנטנה קטנה.
מכל מקום כדאי לקנות כזה שיש לו נפח זכרון פנימי גדול או אפשרות להוספת כרטיס זכרון כי המכשירים האלה

לדעתי סטרימר שעובד על WI-FI הוא האפשרות הטובה ביותר והמגוונת ביותר כי זה גם הופך את הטלויזיה לחכמה יותר
אפשר לצפות ביוטיוב, התוכנה רחבה יותר ממכשיר עידן עצמו ויש בו גם סדרות שאין במכשיר הפיזי עצמו

בהצלחה

נ.ב. על סטרימר אפשר גם להתקין נטפלקיס, עלות של 40 ש"ח חודשי ויש לך סדרות וסרטים מפה ועד הודעה חדשה
אם הטלויזיה שלך היא היא טלויזיה אנדרואיד חכמה (כמו הייר, פיליפס, סוני - לא LG) אז אפילו סטרימר לא צריך כי לרב יש בה כבר
כל הכבוד לך ובכל זאת פספסת קצת.
* ככל שזכור לי, הגברת המתקתקה רכשה טלוויזיה לא גדולה מתוצרת MAG בחנות למחשבים. כלומר, סוג של שעטנז בין מסך מחשב בינוני לבין טלוויזיה "לא ממש חכמה" וסביר גם שלא מדובר במסך שהוא באיכות 4K.
* בכל מקרה, מזה כשנתיים (ואולי יותר), החוק דורש שייבאו לארץ רק טלוויזיות עם DVBT-2 מובנה, כלומר, עידן פלוס כזה שמסוגל גם להעביר שידורים באיכות HD.
* למרות זאת, איני בטוח שב-MAG שבנדון יש עידן פלוס מובנה.
* במידה שיש, אפשר לזהות זאת בתפריט ולבצע סריקה, לא לפני שמחברים אנטנה כלשהי לכניסת האנטנה במכשיר.
(*) אני גר בטבעון, ואצלי די בחיבור של חוט חשמל באורך של כמה עשרות סנטימטרים. לא אנטנה ולא בטיח וזה עובד. אלא שדווקא טבעון היא מקום 'הררי', שבו יש אזורים גבוהים ואזורים נמוכים. באזורים הנמוכים, גם אנטנה מבית היוצר של בונה עולם לא תועיל...
* בכל מקרה, אפשר לרכוש אנטנות ברמות איכות שונות, החל מזולות מאד עד מוגברות, שעולות בין 200-300 ש"ח.
(*) הכל תלוי באזור הקליטה, והאם את גרה במקום גבוה או בעמק. נדמה לי שיש אתר שיגיד לך (עפ"י ציון כתובת) לאיזו אנטנה את תזדקקי.
* אפשר כמובן לרכוש סטרימר אנדרואיד, שמסוגל להעביר גם את שידורי יס (באפליקציה בתשלום) והוא מעביר גם יו טיוב, נטפליקס (בתשלום) ועוד. הסטרימר (של שאיומי) אינו יקר במיוחד, אבל הוא מצריך חיבור למרשתת. אפשר בחיבור וואי פיי ואפשר בחיבור קווי (עדיף). אמה מה? לרוע המזל, אין למכשיר שקע רגיל לכבל רשת, ועל כן, דרוש אביזר ייעודי שגם אותו צריך לרכוש בנפרד. https://www.zap.co.il/model.aspx?mo...sPDMUAAi0kNqX4NVG3D56-2NBu8maG_IaAklhEALw_wcB יש לי 2 כאלה בבית ומדובר בפתרון זול יותר מרכישת מנוי וממיר ישירות מיס - ככל שאת "רוצה" להיעזר בשירותים של יס. אלא שככל שזכור לי, הגברת עוגיה אינה חפצה בשירות זה.
* אפשר גם לרכוש ממיר ייעודי לDVBT-2 והוא זול עוד יותר מהסטרימר של שאיומי. אלא מאי? הוא "טיפש" והוא יודע רק להעביר את ה-DVBT + כמה ערוצי רדיו.
הסריקה שלו אינה נוחה ולמרות שהוא "מעביר" את מה שצריך, הייתי מגדיר אותי כ"קוץ בישבן". https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1095504
אודה, שאני כשלעצמי לא ניסיתי מעולם להשתמש ביכולת ההקלטה של המכשירים הללו, ולכן איני יכול להעיד "עד כמה זה טוב". [כדי לראות שידורים חוזרים, אני נעזר ביכולות המופלאות של המחשב]...

k-don

Well-known member
* ככל שזכור לי, הגברת המתקתקה רכשה טלוויזיה לא גדולה מתוצרת MAG בחנות למחשבים. כלומר, סוג של שעטנז בין מסך מחשב בינוני לבין טלוויזיה "לא ממש חכמה" וסביר גם שלא מדובר במסך שהוא באיכות 4K.
* בכל מקרה, מזה כשנתיים (ואולי יותר), החוק דורש שייבאו לארץ רק טלוויזיות עם DVBT-2 מובנה, כלומר, עידן פלוס כזה שמסוגל גם להעביר שידורים באיכות HD.
* במידה שיש, אפשר לזהות זאת בתפריט ולבצע סריקה, לא לפני שמחברים אנטנה כלשהי לכניסת האנטנה במכשיר.
(*) אני גר בטבעון, ואצלי די בחיבור של חוט חשמל באורך של כמה עשרות סנטימטרים. לא אנטנה ולא בטיח וזה עובד. אלא שדווקא טבעון היא מקום 'הררי', שבו יש אזורים גבוהים ואזורים נמוכים. באזורים הנמוכים, גם אנטנה מבית היוצר של בונה עולם לא תועיל...
* בכל מקרה, אפשר לרכוש אנטנות ברמות איכות שונות, החל מזולות מאד עד מוגברות, שעולות בין 200-300 ש"ח.
(*) הכל תלוי באזור הקליטה, והאם את גרה במקום גבוה או בעמק. נדמה לי שיש אתר שיגיד לך (עפ"י ציון כתובת) לאיזו אנטנה את תזדקקי.
* אפשר כמובן לרכוש סטרימר אנדרואיד, שמסוגל להעביר גם את שידורי יס (באפליקציה בתשלום) והוא מעביר גם יו טיוב, נטפליקס (בתשלום) ועוד. הסטרימר (של שאיומי) אינו יקר במיוחד, אבל הוא מצריך חיבור למרשתת. אפשר בחיבור וואי פיי ואפשר בחיבור קווי (עדיף). אמה מה? לרוע המזל, אין למכשיר שקע רגיל לכבל רשת, ועל כן, דרוש אביזר ייעודי שגם אותו צריך לרכוש בנפרד. https://www.zap.co.il/model.aspx?mo...sPDMUAAi0kNqX4NVG3D56-2NBu8maG_IaAklhEALw_wcB יש לי 2 כאלה בבית ומדובר בפתרון זול יותר מרכישת מנוי וממיר ישירות מיס - ככל שאת "רוצה" להיעזר בשירותים של יס. אלא שככל שזכור לי, הגברת עוגיה אינה חפצה בשירות זה.
* אפשר גם לרכוש ממיר ייעודי לDVBT-2 והוא זול עוד יותר מהסטרימר של שאיומי. אלא מאי? הוא "טיפש" והוא יודע רק להעביר את ה-DVBT + כמה ערוצי רדיו.
הסריקה שלו אינה נוחה ולמרות שהוא "מעביר" את מה שצריך, הייתי מגדיר אותי כ"קוץ בישבן". https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1095504
אודה, שאני כשלעצמי לא ניסיתי מעולם להשתמש ביכולת ההקלטה של המכשירים הללו, ולכן איני יכול להעיד "עד כמה זה טוב". [כדי לראות שידורים חוזרים, אני נעזר ביכולות המופלאות של המחשב]...
המכשיר אנדרואיד שאתה מדבר עליו הוא שיאומי מי בוקס אס.
היום יש מכשירים עם חיבור רשת קווי (מיקול KM2 ו GOTV).אם יש אינטרנט אלחוטי סביר אפשר לוותר על אינטרנט קווי ואז הולכים עם גוגל כרומקאסט עם גוגל טיוי או שני הקודמים.
המחירים 200-285 ש"ח בעליאקספרס או ב ZAP/KSP.
אפשר למצוא הנחות בחודש נובמבר
לא מומלץ להשקיע בשיאומי חדש, אבל אפשר לקנות משומש אם הוא נמכר בזול

מה הסטרימר שאתם הייתם קונים ?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
המכשיר אנדרואיד שאתה מדבר עליו הוא שיאומי מי בוקס אס.
היום יש מכשירים עם חיבור רשת קווי (מיקול KM2 ו GOTV).אם יש אינטרנט אלחוטי סביר אפשר לוותר על אינטרנט קווי ואז הולכים עם גוגל כרומקאסט עם גוגל טיוי או שני הקודמים.
המחירים 200-285 ש"ח בעליאקספרס או ב ZAP/KSP.
אפשר למצוא הנחות בחודש נובמבר
לא מומלץ להשקיע בשיאומי חדש, אבל אפשר לקנות משומש אם הוא נמכר בזול

מה הסטרימר שאתם הייתם קונים ?

אני לא בטוח שהכרומקאסט יכול לתת יס ואת האחרים איני מכיר.
השאיומי עולה פחות מ-250 ש"ח ולכן הוא סביר בעיניי.
בביתי יש אחד שהוא ממש "גר" ליד הראוטר ולכן אינו זקוק לחיבור רשת ישיר, ויש אחד שמחובר למסך מרוחק. לשם הזמנתי גאדג'ט ייעודי מעלי הזריז.

k-don

Well-known member
אני לא בטוח שהכרומקאסט יכול לתת יס ואת האחרים איני מכיר.
השאיומי עולה פחות מ-250 ש"ח ולכן הוא סביר בעיניי.
בביתי יש אחד שהוא ממש "גר" ליד הראוטר ולכן אינו זקוק לחיבור רשת ישיר, ויש אחד שמחובר למסך מרוחק. לשם הזמנתי גאדג'ט ייעודי מעלי הזריז.
הכרומקאסט בוודאות יכול להציג את כל חברות הטלויזיה בארץ, אין כאן שום שאלה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הכרומקאסט בוודאות יכול להציג את כל חברות הטלויזיה בארץ, אין כאן שום שאלה.
OK. היה לי כרומקאסט שלצערי נפח את נשמתו. איני זוכר על שום מה ולמה, אבל בני השתמש בו כשהייתה לו טלוויזיה LG מלפני כ-3-4 שנים. מה שבטוח, זה לא היה כדי לראות את ערוצי ה"עידן", כי את אלה הוא ראה דרך הממיר של יס.

k-don

Well-known member
OK. היה לי כרומקאסט שלצערי נפח את נשמתו. איני זוכר על שום מה ולמה, אבל בני השתמש בו כשהייתה לו טלוויזיה LG מלפני כ-3-4 שנים. מה שבטוח, זה לא היה כדי לראות את ערוצי ה"עידן", כי את אלה הוא ראה דרך הממיר של יס.
לא דיברתי על גוגל כרומקאסט דגם 3

אלא על google chromecast with google tv

k-don

Well-known member
וואלה. התקדמו... גם את דור 3 לא היכרתי. נראה שהלבן שווה, והוא כבר נראה כמו סטרימר קטן. נחמד.
הוא סטרימר, ובין הטובים ביותר.
הוא שולט על הטלויזיה גם בכיבוי והדלקה (גם בטלויזיות ישנות דרך IR) וגם בווליום של הטלויזיה (חשוב למי שצופה בטלויזיה לא רק דרך הסטרימר) וגם ב select input.
כמובן שגם מיקול km2 ו GOTV ו TIVO שולטים באותם דברים (בערך)

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הוא סטרימר, ובין הטובים ביותר.
הוא שולט על הטלויזיה גם בכיבוי והדלקה (גם בטלויזיות ישנות דרך IR) וגם בווליום של הטלויזיה (חשוב למי שצופה בטלויזיה לא רק דרך הסטרימר) וגם ב select input.
כמובן שגם מיקול km2 ו GOTV ו TIVO שולטים באותם דברים (בערך)
רגע. אז אתה אומר שהמוצר הזה מסוגל גם להעביר את התכנים של יס?
ואת התכנים של נטפליקס?
חבל שלא ידעתי... הייתי מבכר אותו על פני השאיומי, שדורש אביזר מיוחד שמתאם בין כבל הרשת הביתית לבין השקע שבאחוריו...

k-don

Well-known member
רגע. אז אתה אומר שהמוצר הזה מסוגל גם להעביר את התכנים של יס?
ואת התכנים של נטפליקס?
חבל שלא ידעתי... הייתי מבכר אותו על פני השאיומי, שדורש אביזר מיוחד שמתאם בין כבל הרשת הביתית לבין השקע שבאחוריו...

כן, הוא מסוגל להעביר את התכנים של YES+, רק שאין לו לחצן 12 או 13.
גם השיאומי וגם הוא מסוגלים לעבוד אלחוטית. ושניהם צריכים מתאם אם רוצים לעבוד קווית. הגוגל כרומקאסט צריך מתאם עם מתח.
ראה כאן - סטרימרים מומלצים
ואפשר גם כאן - מידע על הסטרימרים.
למיקול KM2 ול GOTV יש גם חיבורי רשת, וגם שקעים של USB2 ו USB3, כך שלא חייבים מתאם רשת או מפצל USB.(שקע הרשת עד 100 מגה, אבל אפשר לחבר מתאם רשת לשקע USB3 ולקבל רשת של 300 ויותר)
לי יש כרגע 3 גוגל כרומקאסט, ורק אחד מהם מחובר קווית (כי יש רשת קווית זמינה בסמוך וגם בגלל שיש לו מתאם עם מפצל USB בשביל הרחבת אחסון.

חחח הגברת המתקתקה 😊 על היתר אקרא בהמשך.. אכן יש לי טלויזיה מאג. כנראה הכי זולה בשוק. בכל מקרה הרבה תודה ❤

חחח הגברת המתקתקה 😊 על היתר אקרא בהמשך.. אכן יש לי טלויזיה מאג. כנראה הכי זולה בשוק. בכל מקרה הרבה תודה ❤ ואני רואה ממש מעט טלויזיה..

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
חחח הגברת המתקתקה 😊 על היתר אקרא בהמשך.. אכן יש לי טלויזיה מאג. כנראה הכי זולה בשוק. בכל מקרה הרבה תודה ❤ ואני רואה ממש מעט טלויזיה..
בכל מקרה, האביזרים שמאפשרים צפייה בערוצי העידן אינם יקרים במיוחד, ומהרשימה שקיבלת, תוכלי לבחור את המתאים ביותר עבורך.

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב ממירים, נתקלתי באתר עם ממירים סודיים
זה אחד מהם. אני לא בטוח כמה זה אמין מה שרשום שם.

עוד אחד:

או
ארון התקשורת.

בהצלחה

שאלה - מה עוזר סטרימר פה? יש לי סטרימר של שיומי , מה אפשר לעשות עם זה לקלוט את עידן.?

z1george

Member
מנהל
אצלי בבבית יש שני MI BOX שנקנו ב45-52 דולר . אפשר להתקין בהם את האפליקציות של ערוצים 11+12+13 ולצפות גם בשידור החי וגם בתכניות עבר.

ladybug4NLP

Active member
רק כדאי לבדוק לפני כן שלא כל סטרימר ניתן להתקין עליו את כל האפליקציות היעודיות של חברות השונות.
למשל שלי תומך בנטפליקס אבל לא תמך באפליקציה של יס
יש כאלה שתומכים בסטינג אבל לא תומכים בנטפליקס (שמבחינתי מי שלא מחובר לכלבים זה must גם אם
התכנים לא תמיד הכי חדשים

וגם אם קונים סטרימר כדאי שיהיה בעל זכרון פנימי גדול ורצוי גם אפשרות לכרטיס זכרון חיצוני כי יותר ויותר
אפליקציות משתמשות בסטרימרים ופשוט צריך מקום בשבילם. למשל בסטרימר בעל זכרון קטן אי אפשר
לראות לפעמים סרטים חדשים כי הם בגודל של 1.5-2 ג'יגה וחסר גם זכרון וירטואלי וגם זכרון פיזי.

למעלה