שלום כולם. רוצה להתקין עידן פלוס. אפשר המלצות

k-don

Well-known member
רק כדאי לבדוק לפני כן שלא כל סטרימר ניתן להתקין עליו את כל האפליקציות היעודיות של חברות השונות.
למשל שלי תומך בנטפליקס אבל לא תמך באפליקציה של יס
יש כאלה שתומכים בסטינג אבל לא תומכים בנטפליקס (שמבחינתי מי שלא מחובר לכלבים זה must גם אם
התכנים לא תמיד הכי חדשים

וגם אם קונים סטרימר כדאי שיהיה בעל זכרון פנימי גדול ורצוי גם אפשרות לכרטיס זכרון חיצוני כי יותר ויותר
אפליקציות משתמשות בסטרימרים ופשוט צריך מקום בשבילם. למשל בסטרימר בעל זכרון קטן אי אפשר
לראות לפעמים סרטים חדשים כי הם בגודל של 1.5-2 ג'יגה וחסר גם זכרון וירטואלי וגם זכרון פיזי.
אם חשוב שטח האחסון אז קונים דיסק SSD ב 115 ש"ח של 250G ומרחיבים את האחסון של הסטרימר.
אפשר גם להשתמש בדיסק און קי או כרטיס מיקרו SD בחלק מהמכשירים, אבל זה פחות מומלץ אם לא רוצים הפתעות.
כמובן שאפשר מראש לקנות KM6 (עם 64G דיסק אבל אין תמיכה רשמית של נטפליקס) או אנבידיה שילד (עם 16G).

רוב הזמן נח

Well-known member
אם חשוב שטח האחסון אז קונים דיסק SSD ב 115 ש"ח של 250G ומרחיבים את האחסון של הסטרימר.
אפשר גם להשתמש בדיסק און קי או כרטיס מיקרו SD בחלק מהמכשירים, אבל זה פחות מומלץ אם לא רוצים הפתעות.
כמובן שאפשר מראש לקנות KM6 (עם 64G דיסק אבל אין תמיכה רשמית של נטפליקס) או אנבידיה שילד (עם 16G).
היום שטח איכסון לפחות 3 TB. פחות מזה זה לא עסק. אבל מה אני מבין, אני מוריד בטורנט :cool:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כן, הוא מסוגל להעביר את התכנים של YES+, רק שאין לו לחצן 12 או 13.
גם השיאומי וגם הוא מסוגלים לעבוד אלחוטית. ושניהם צריכים מתאם אם רוצים לעבוד קווית. הגוגל כרומקאסט צריך מתאם עם מתח.
ראה כאן - סטרימרים מומלצים
ואפשר גם כאן - מידע על הסטרימרים.
למיקול KM2 ול GOTV יש גם חיבורי רשת, וגם שקעים של USB2 ו USB3, כך שלא חייבים מתאם רשת או מפצל USB.(שקע הרשת עד 100 מגה, אבל אפשר לחבר מתאם רשת לשקע USB3 ולקבל רשת של 300 ויותר)
לי יש כרגע 3 גוגל כרומקאסט, ורק אחד מהם מחובר קווית (כי יש רשת קווית זמינה בסמוך וגם בגלל שיש לו מתאם עם מפצל USB בשביל הרחבת אחסון.
קודם כל, באמת תודה על המידע.
על ה-NVIDIA SHIELD שמעתי (מהבן שלי), רק שהוא יקר והוא כנראה ה"טוב" שבין הסטרימרים מהסוג הזה.
ולגבי השאיומי, זו הייתה הבחירה המועדפת שלו ואין לי טענות על כך.
גם בשלט השאיומי אין לחצן עבור ערוץ 12 או 13, אבל הוא מנתב את עצמו ישירות ל-13. למה דווקא 13? לא הבנתי, אבל שיהיה.
הרעיון של האיכסון הוא נחמד, אבל אישית לא השתמשתי. נראה שזה יכול להוות תחליף לממיר מקליט? האם הוא "יודע" גם להקליט סרטים "חדשים" שאתה מזמין בתשלום? והלוא הממיר ה"מקליט" של יס כן יודע להקליט אבל רק ליום אחד. אז אם (ולא ניסיתי עדיין) אפשר להזמין סרט בתשלום וגם להקליט אותו? זה בכלל שיא השיאים...

k-don

Well-known member
קודם כל, באמת תודה על המידע.
על ה-NVIDIA SHIELD שמעתי (מהבן שלי), רק שהוא יקר והוא כנראה ה"טוב" שבין הסטרימרים מהסוג הזה.
ולגבי השאיומי, זו הייתה הבחירה המועדפת שלו ואין לי טענות על כך.
גם בשלט השאיומי אין לחצן עבור ערוץ 12 או 13, אבל הוא מנתב את עצמו ישירות ל-13. למה דווקא 13? לא הבנתי, אבל שיהיה.
הרעיון של האיכסון הוא נחמד, אבל אישית לא השתמשתי. נראה שזה יכול להוות תחליף לממיר מקליט? האם הוא "יודע" גם להקליט סרטים "חדשים" שאתה מזמין בתשלום? והלוא הממיר ה"מקליט" של יס כן יודע להקליט אבל רק ליום אחד. אז אם (ולא ניסיתי עדיין) אפשר להזמין סרט בתשלום וגם להקליט אותו? זה בכלל שיא השיאים...
לא יודע למה הוא עולה בערוץ 13, אבל אפשר להגדיר איזו תוכנה תופעל לאחר כיבוי (ריסטארט).
התוכנה הפעילה מופעלת לאחר כיבוי והדלקה רגילים דרך השלט.
המטרה של האחסון זה להוריד תכנים באינטרנט (נניח על ידי tmp) ולצפות בהם.
ייתכן שאפשר להקליט שידור אבל בטח ב yes זה חסום בדלל DRM.
הממיר הרגיל של יס מקליט על הדיסק ואתה רשאי לצפות בתוכן כל עוד אתה מורשה לצפות באותו ערוץ.
אני לא יודע אם הוא בכלל מקליט סרטים בתשלום, פשוט יש לך 24 או 48 שעות לצפות בהם.
הממיר של yes+ או בעצם כמעט כל סטרימר אנדרואיד טיוי מאפשר להקלית בשרת של יס את התוכניות ולצפות בהם גם לאחר מספר חודשים (כנראה שיש מגבלה).
אתה יכול להתקין אפליקציה isratv (לא זו שנמצאת בחנות של גוגל, אבל תתחיל ממנה) ולצפות בערוצים נוספים גם בחול ןובנוסף בסרטים וסדרות.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא יודע למה הוא עולה בערוץ 13, אבל אפשר להגדיר איזו תוכנה תופעל לאחר כיבוי (ריסטארט).
התוכנה הפעילה מופעלת לאחר כיבוי והדלקה רגילים דרך השלט.
המטרה של האחסון זה להוריד תכנים באינטרנט (נניח על ידי tmp) ולצפות בהם.
ייתכן שאפשר להקליט שידור אבל בטח ב yes זה חסום בדלל DRM.
הממיר הרגיל של יס מקליט על הדיסק ואתה רשאי לצפות בתוכן כל עוד אתה מורשה לצפות באותו ערוץ.
אני לא יודע אם הוא בכלל מקליט סרטים בתשלום, פשוט יש לך 24 או 48 שעות לצפות בהם.
הממיר של yes+ או בעצם כמעט כל סטרימר אנדרואיד טיוי מאפשר להקלית בשרת של יס את התוכניות ולצפות בהם גם לאחר מספר חודשים (כנראה שיש מגבלה).
אתה יכול להתקין אפליקציה isratv (לא זו שנמצאת בחנות של גוגל, אבל תתחיל ממנה) ולצפות בערוצים נוספים גם בחול ןובנוסף בסרטים וסדרות.
נראה שהידע שלך בתחום רחב משלי...
בכל מקרה, באנדרואידים אתה יכול להתקין אפליקציה שנקראת SDAROT, ודרכה אתה יכול לראות ים של סדרות.
אז כל עוד האפליקציה הזו מתפקדת ולא נחסמת (זירה), אני נהנה ממנה מאד.

k-don

Well-known member
בכל מקרה, באנדרואידים אתה יכול להתקין אפליקציה שנקראת SDAROT, ודרכה אתה יכול לראות ים של סדרות.
סדרות כוללת רק סדרות, ורק את חלקן,
Isratv כוללת גם את סדרות טיוי, סרטים טיוי וגם סרטים וסדרות נוספים.
בכל מקרה אתה מוזמן אליי הביתה (כשהכלב שלי יסיים את הבידוד), זה כחצי שעה מחיפה

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
סדרות כוללת רק סדרות, ורק את חלקן,
Isratv כוללת גם את סדרות טיוי, סרטים טיוי וגם סרטים וסדרות נוספים.
בכל מקרה אתה מוזמן אליי הביתה (כשהכלב שלי יסיים את הבידוד), זה כחצי שעה מחיפה
מה זה חצי שעה מחיפה? לאיזה כיוון? אני למשל מטבעון וזה גם כחצי שעה מחיפה. הבן שלי במוצקין ואני מגיע אליו לפעמים. כך גם רופא השיניים שלי (ק. חיים), אבל אצלו כבר לא יהיו לי הרבה ביקורים לשמחתי...

לעומת זאת, אני לא ממש בטוח שמה שכתבת לגבי האפליקציה 'סדרות' נכון. יש שם מלא סדרות ששודרו ביס או בהוט, ושם ראיתי את "מטומטמת" שקצת איכזבה אותי בסוף.
כעת אני רואה ב'סדרות' את 'הדוקטור'. סידרה טורקית קצת מייגעת. מה שכן, האיכות של התמונה שם היא כנראה 720, ככה שזה כבר לא ממש מציאה כשיש לך טלוויזיה 4K. אבל אפשר להתנחם: ממילא בכל הסדרות הטורקיות זו אותה מוסיקה, ככה שגם הסאונד ממש מיותר שם, כשאתה ממילא לא מבין את השפה...

k-don

Well-known member
מקווה שיש לך משתמש רשום (ואולי תורם) בסדרות

k-don

Well-known member
לא. דווקא אין לי משתמש רשום ואני נאלץ לחכות לפני כל פרק 30 שניות פלוס. אבל זה לא כזה נורא.
משתמש רשום (בחינם) מאפלר לך לקבל הודעה כשפרק חדש עולה (במייל) וכן, מחזיק את סטטוס הצפיה משותף לכל המכשירים.
משתמש תורם (לפחות 35 לחודש והיום יש בעיתיות בתשלומים) גם מקבל תוכן באיכות גבוהה יותר וגם יכול להוריד קבצים ל offline.
האם בכלל אתה מצליח לגשת לאתר סדרות דרך דפדפן כדי להרשם?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
משתמש רשום (בחינם) מאפלר לך לקבל הודעה כשפרק חדש עולה (במייל) וכן, מחזיק את סטטוס הצפיה משותף לכל המכשירים.
משתמש תורם (לפחות 35 לחודש והיום יש בעיתיות בתשלומים) גם מקבל תוכן באיכות גבוהה יותר וגם יכול להוריד קבצים ל offline.
האם בכלל אתה מצליח לגשת לאתר סדרות דרך דפדפן כדי להרשם?
האמת שלא מעוניין להירשם. כל עוד זה פעיל בחינם? אחלה. איני צרכן "כזה גדול" ולא תהיה לי בעיה קשה אם לא יתאפשר לי לצפות באתר זה.

k-don

Well-known member
האמת שלא מעוניין להירשם. כל עוד זה פעיל בחינם? אחלה. איני צרכן "כזה גדול" ולא תהיה לי בעיה קשה אם לא יתאפשר לי לצפות באתר זה.
זה לא עניין שלא יתאפשר.
זה פשוט מאפשרמעקב שלך, איזה פרק ראית

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זה לא עניין שלא יתאפשר.
זה פשוט מאפשרמעקב שלך, איזה פרק ראית
את זה אני עוד זוכר... ואם אני תקוע באמצע פרק (עדיף), זה מזהה את המיקום גם אם צריך לחכות שוב 1/2 דקה.

k-don

Well-known member
את זה אני עוד זוכר... ואם אני תקוע באמצע פרק (עדיף), זה מזהה את המיקום גם אם צריך לחכות שוב 1/2 דקה.
באמצע פרק גם כשרשומים זה לא שומר בין מכשירים.
הרעיון הוא שזה שומר בין מכשירים את המידע על מה צפית, לא רק באותו מכשיר.

אבל , חבל, לא רוצה , לא צריך.
מעניין אם יש לך אינטרנט של בזק עם ראוטר BE ואתה חווה התקעויות של האפליקציה אחת לכמה הפעלות

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
באמצע פרק גם כשרשומים זה לא שומר בין מכשירים.
הרעיון הוא שזה שומר בין מכשירים את המידע על מה צפית, לא רק באותו מכשיר.

אבל , חבל, לא רוצה , לא צריך.
מעניין אם יש לך אינטרנט של בזק עם ראוטר BE ואתה חווה התקעויות של האפליקציה אחת לכמה הפעלות
בסדרות אני צופה רק במכשיר אחד ואיני "נודד" ככה שזה לא משנה לי. חוצמזה? אני גם זוכר את מס' הפרק :p
ואין לי אינטרנט של בזק. התפטרתי מהם כשהתחילו לזייף קשות לפני כשנתיים ועברתי להוט. איתם זה די סביר.
לבן שלי, שגר בקריות, יש כעת אינטרנט אופטי ואצלו המהירות מגיעה ל-900. אבל זה עדיין לא הגיע לטבעון.

k-don

Well-known member
בסדרות אני צופה רק במכשיר אחד ואיני "נודד" ככה שזה לא משנה לי. חוצמזה? אני גם זוכר את מס' הפרק :p
ואין לי אינטרנט של בזק. התפטרתי מהם כשהתחילו לזייף קשות לפני כשנתיים ועברתי להוט. איתם זה די סביר.
לבן שלי, שגר בקריות, יש כעת אינטרנט אופטי ואצלו המהירות מגיעה ל-900. אבל זה עדיין לא הגיע לטבעון.
אם תרצה כרומקאסט, לרגל חגי נובמבר אפשר להשיגו
1. ב 212 מ american outlets עם קופון חגים black15 )15% ) , אם לא עובד, יש הנחה אצלם של 5% קופון ALIBUY5%)
2. מ KSP ב 230 (280 עם 50 ש"ח הנחה של MASTERCARDAY בכרטיס מאסטרקארד בתאריך 11.11)

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אם תרצה כרומקאסט, לרגל חגי נובמבר אפשר להשיגו
1. ב 212 מ american outlets עם קופון חגים black15 )15% ) , אם לא עובד, יש הנחה אצלם של 5% קופון ALIBUY5%)
2. מ KSP ב 230 (280 עם 50 ש"ח הנחה של MASTERCARDAY בכרטיס מאסטרקארד בתאריך 11.11)
תודה. אבל מה רע לי עם הקקה של שאיומי? מה ההבדל בעצם? אם כבר לרכוש, אז אולי את ה-NVIDIDA, אבל לפי מה שראיתי, היא עולה בערך כמו 4 שאיומים. לא נראה לי ששווה, בעיקר אם יש לי בבית טלוויזיה סוני אנדרואיד וטלוויזיה LG, שכן יכולה לתת את נטפלוץ בצורה ידידותית. אז בשביל מה אני זקוק לסטרימר הזה? כדי לראות את יס ללא ממיר? בקטנה. אה. הוא טוב גם כדי לראות את "סדרות", כששם הסדרות הטורקיות ממילא לא משודרות באיכות גבוהה מ-720, כי ככה הם משדרים? אז עזוב. לא כדאי לשדרג למכשיר יקר וטוב יותר. השאיומי מספיק.

מה שכן, בחדר אחד, יש לי סוני 32 משנת 2011, FHD, שאין בה סמארט, אין לה ממיר ואין לה שום תוסף מובנה. אז עבורה כן שמתי שאיומי, אבל גם כאן יש בעיה... איכות התמונה שהיא "טובה מדי" עבור המסך הזה, יוצרת לפעמים תמונה עם צבעים הפוכים, ובזה לא ניתן לצפות. לפעמים זה חולף מעצמו ולפעמים צריך לשנות (בעזרת השלט) כניסה ולחזור שוב לכניסת הסטרימר. אז זה מסתדר אבל זה מעצבן פחד. אז אם במקרה או בטעות יש לך פתרון לסוגיית הפיכת הצבעים, אשמח לשמוע. עד היום, לא היה מי שהצליח למצוא לזה פתרון.

k-don

Well-known member
תודה. אבל מה רע לי עם הקקה של שאיומי? מה ההבדל בעצם? אם כבר לרכוש, אז אולי את ה-NVIDIDA, אבל לפי מה שראיתי, היא עולה בערך כמו 4 שאיומים. לא נראה לי ששווה, בעיקר אם יש לי בבית טלוויזיה סוני אנדרואיד וטלוויזיה LG, שכן יכולה לתת את נטפלוץ בצורה ידידותית. אז בשביל מה אני זקוק לסטרימר הזה? כדי לראות את יס ללא ממיר? בקטנה. אה. הוא טוב גם כדי לראות את "סדרות", כששם הסדרות הטורקיות ממילא לא משודרות באיכות גבוהה מ-720, כי ככה הם משדרים? אז עזוב. לא כדאי לשדרג למכשיר יקר וטוב יותר. השאיומי מספיק.

מה שכן, בחדר אחד, יש לי סוני 32 משנת 2011, FHD, שאין בה סמארט, אין לה ממיר ואין לה שום תוסף מובנה. אז עבורה כן שמתי שאיומי, אבל גם כאן יש בעיה... איכות התמונה שהיא "טובה מדי" עבור המסך הזה, יוצרת לפעמים תמונה עם צבעים הפוכים, ובזה לא ניתן לצפות. לפעמים זה חולף מעצמו ולפעמים צריך לשנות (בעזרת השלט) כניסה ולחזור שוב לכניסת הסטרימר. אז זה מסתדר אבל זה מעצבן פחד. אז אם במקרה או בטעות יש לך פתרון לסוגיית הפיכת הצבעים, אשמח לשמוע. עד היום, לא היה מי שהצליח למצוא לזה פתרון.
רגע, אז בסוני שהיא אנדרואיד טיוי אתה לא צופה בסדרות טיוי?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
רגע, אז בסוני שהיא אנדרואיד טיוי אתה לא צופה בסדרות טיוי?
כן. בהחלט. רק שהטלוויזיה העיקרית היא בסלון והיא LG עם ה-WEB.O.S המטופש שלהם, ולכן שם אני זקוק לסטרימר, ובחדר ה'התייחדות' שלי יש טלוויזיה סוני 32 ישנה, שגם זקוקה לסטרימר והיא גם "מזייפת" איתו.

למעלה