שלום כולם. רוצה להתקין עידן פלוס. אפשר המלצות

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
על זה דיברתי בהתחלה ואז אמרת שאתה לא משתמש רשום
אגיד לך את האמת? הבן שלי התקין ויצר משתמש רשום. לא ידעתי אבל ביום ו' האחרון הוא "גילה לי". אז זה עובד היטב ב-2 טלוויזיות. אחת סוני והאחרת LG עם אנדרואיד שאיומי.

ladybug4NLP

Active member
סדרות ניתן לראות גם דרך הדפדפן בסטרימר ולא חובה להתקין אפליקציה
בקשר לסרטים יש את האתר אחות sratim.tv
בטלויזיה חכמהאנדרואיד מלא כמו סוני, פיליפס או גם הייר (לא LG) ישאפשרות לצפות ברב התכנים דרך הדפדפן של הטלויזיה
ושוב אין צורך באפליקציה.
כנ"ל גם העידן ++

k-don

Well-known member
בטלויזיה חכמהאנדרואיד מלא כמו סוני, פיליפס או גם הייר (לא LG) ישאפשרות לצפות ברב התכנים דרך הדפדפן של הטלויזיה
ושוב אין צורך באפליקציה.
כנ"ל גם העידן ++
ושוב אין צורך באפליקציה.
כנ"ל גם העידן ++
1. מאוד לא נוח בדפדפן בטלויזיה (באופן יחסי)
2. בסוני ואחרות בעלות אנדרואיד טיוי אפשר להתקין את האפליקציה.
3. ב LG יש כרגע בעיה באתר סדרות בדפדפן

רוב הזמן נח

Well-known member
כשיש סרטים לצפיה מאתרים, יש תוספות לדפדפן או אתרים, שמאפשרים לשמור מהם את הסרטים.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
בסוני זה בכלל לא רע.
ועם השאיומי זו חוויה לא הכי כיפית, אבל מה לעשות... זה מה יש. ואין לי ברירה, כי בסלון יש לי LG.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
למה לא כיף עם השיאומי?
נניח שאני רואה פרק ועובר לצפייה בטלוויזיה. כשאני חוזר אחרי כמה שעות ל"סדרות" הוא תקוע. לא מצליח לפתוח את דף הסדרה וגם לא לעבור לדף של סידרה אחרת. אז הבן שלי הראה לי שנכנסים להגדרות ומשם אפשר לבצע סגירה של האתר והפעלה מחדש. אז ככה זה באמת עובד, אבל להגיד שזה ממש נוח? לא ממש.
מה שעוד גיליתי, זה שאם אני עוצר באמצע פרק, זה לא קורה וכשחוזרים ל"סדרות", אפשר לראות מאותה נקודה כמה דקות עד שזה נתקע. אם נתקע, עושים "חזור" ומחכים חצי דקה. זה מגיע שוב לאותה נקודה וזה עובד. שוב... 'תרגילים' לא הכי ידידותיים...

k-don

Well-known member
נניח שאני רואה פרק ועובר לצפייה בטלוויזיה. כשאני חוזר אחרי כמה שעות ל"סדרות" הוא תקוע. לא מצליח לפתוח את דף הסדרה וגם לא לעבור לדף של סידרה אחרת. אז הבן שלי הראה לי שנכנסים להגדרות ומשם אפשר לבצע סגירה של האתר והפעלה מחדש. אז ככה זה באמת עובד, אבל להגיד שזה ממש נוח? לא ממש.
מה שעוד גיליתי, זה שאם אני עוצר באמצע פרק, זה לא קורה וכשחוזרים ל"סדרות", אפשר לראות מאותה נקודה כמה דקות עד שזה נתקע. אם נתקע, עושים "חזור" ומחכים חצי דקה. זה מגיע שוב לאותה נקודה וזה עובד. שוב... 'תרגילים' לא הכי ידידותיים...
נשמע שאתה סובל מבעיה של ראוטר BE עם מערכת הפעלה אנדרואיד טיוי ואפליקצית סדרות. ניחוש נכון? (שמדובר על ראוטר BE)?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
נשמע שאתה סובל מבעיה של ראוטר BE עם מערכת הפעלה אנדרואיד טיוי ואפליקצית סדרות. ניחוש נכון? (שמדובר על ראוטר BE)?
ממש לא. אני לא לקוח של בזק והראוטר שלי הוא של הוט 500 מגה. בטלוויזיות שבנדון חיבור הרשת הוא קווי.

למעלה