אל תתחילי לימודי קבלה זה באסה.. נו סתם.. מזל טוב!!!!!!!!!
H hedva84 New member 10/7/06 #47 איזה יופי!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif מזל-טוב לכל המתקבלים, אני ממש ממש שמחה בשבילכם, תצאו לחגוג, ובקרוב אצל כולנו.
איזה יופי!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif מזל-טוב לכל המתקבלים, אני ממש ממש שמחה בשבילכם, תצאו לחגוג, ובקרוב אצל כולנו.
D doc Yoram New member 10/7/06 #49 הלוואי אבל זה הגיוני שעד עכשיו לא היה אף אחד שלא אמרו לו קבלה במשיבון?
R rannosha New member 10/7/06 #48 ../images/Emo65.gifהמון מזל טוב דורין ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif נשבעת לך.. הייתי מחכה להודעה הזו..שתכתבי "קבלה" ועוד איך קבלה!!!!!!!!!! מגיע לך חמודה...נו תהיי מאושרת , בחייך התקבלת
../images/Emo65.gifהמון מזל טוב דורין ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif נשבעת לך.. הייתי מחכה להודעה הזו..שתכתבי "קבלה" ועוד איך קבלה!!!!!!!!!! מגיע לך חמודה...נו תהיי מאושרת , בחייך התקבלת
M morancho1 New member 11/7/06 #121 מזל טוב יקירה!!!! אם לך לא מגיע אז למי? למי? אני כל כך שמחה בשבילך!!!!
מ מסטולון New member 10/7/06 #44 לכל הספקנים ביניכם: המענה הקולי אמין, ובמקרה וזה לא מספיק לכם, התקשרו למלכה לוודא: 6477261=] אני בטוח שהיא לא תשמח מפרץ הטלפונים אבל מגיע לנו. ומזל טוב לכל מי שהתקבל.
לכל הספקנים ביניכם: המענה הקולי אמין, ובמקרה וזה לא מספיק לכם, התקשרו למלכה לוודא: 6477261=] אני בטוח שהיא לא תשמח מפרץ הטלפונים אבל מגיע לנו. ומזל טוב לכל מי שהתקבל.
ד דוק אוק New member 10/7/06 #53 נכון המענה הקולי הזה ממש הזוי... קודם כל למה לעזעזל היא מציינת כלללללללל פעם שאפשר ללחוץ על המקשים בזמן שהיא מדברת- הבנו. ואחרי שמתמודדים עם זה, ההודעה באה משום מקום. חד מחלקתי,קבלה,למידע נוסף להקיש אחד. סתם קטע...
נכון המענה הקולי הזה ממש הזוי... קודם כל למה לעזעזל היא מציינת כלללללללל פעם שאפשר ללחוץ על המקשים בזמן שהיא מדברת- הבנו. ואחרי שמתמודדים עם זה, ההודעה באה משום מקום. חד מחלקתי,קבלה,למידע נוסף להקיש אחד. סתם קטע...
H hayuta in the south New member 10/7/06 #52 גם אצלי אומרים קבלה במענה הקולי! או מיי גוד! זה נכון? אני פוחדת לשמוח לפני הזמן...
י יוסי n New member 10/7/06 #57 מזל טוב לכולם! משתתף בשמחתכם, וזיכרו - הדרך רק מתחילה. המון הצלחה בהמשך.
ד דוק אוק New member 10/7/06 #58 כל מי שגולש בפורום כמעט התקבל... תעודת כבוד לפורום וללטינית בנשמה (אושרית)
מ מסטולון New member 10/7/06 #59 מה איתך יוסי? נזכה ללמוד איתך? או שאתה בכל אופן מעדיף אוניברסיטה אחרת?
י יוסי n New member 10/7/06 #64 המענה הקולי עדיין אומר "בטיפול". אבל אל תדאג, אם זה ישתנה אתם תדעו. בהצלחה.