תודה.
M morancho1 New member 11/7/06 #131 המון הצלחה גם לך.. (למרות שהעדיפות הראשונה שלך היא דוקא ת"א ויש לך סיכוי של 99.9 אחוז להתקבל לשם....אז אתה בכלל לא צריך את ההצלחה שלי )
המון הצלחה גם לך.. (למרות שהעדיפות הראשונה שלך היא דוקא ת"א ויש לך סיכוי של 99.9 אחוז להתקבל לשם....אז אתה בכלל לא צריך את ההצלחה שלי )
מ מסטולון New member 11/7/06 #154 שאלתי מה איתך י'מאחלת אחת. מה איתך - כלומר אם התקבלת או לא. י'מאחלת אחת - כי פרצת ברצף ברכות מזל טוב למתקבלים.
שאלתי מה איתך י'מאחלת אחת. מה איתך - כלומר אם התקבלת או לא. י'מאחלת אחת - כי פרצת ברצף ברכות מזל טוב למתקבלים.
M morancho1 New member 11/7/06 #155 חח נכון יפה ששמת לב פשוט נורא משמח אותי..באמת שיש פה אחוזי הצלחה יפים בפורום.. אני גם עברתי
נ נועה רימר New member 11/7/06 #172 מורני - שוב המון מזל טוב../images/Emo13.gif ../images/Emo47.gif שימחת אותי מאוד!! וכמובן - מזל טוב גם לשאר המתקבלים
מורני - שוב המון מזל טוב../images/Emo13.gif ../images/Emo47.gif שימחת אותי מאוד!! וכמובן - מזל טוב גם לשאר המתקבלים
צ ציקלופ דו ראשי New member 10/7/06 #65 תגידו, זה בטוח הדבר הזה? זו לא איזו תקלה, איך מוודאים?! אני לא מצליחה להשיג אותם שם!
D danc18 New member 10/7/06 #71 בטח היא ניתקה אותו ../images/Emo6.gif נו, מסכנה.. בטח בא עליה מבול טלפונים. באמת שתתחילי לחגוג! זה אמין!! מזל טוב
בטח היא ניתקה אותו ../images/Emo6.gif נו, מסכנה.. בטח בא עליה מבול טלפונים. באמת שתתחילי לחגוג! זה אמין!! מזל טוב
ל לטינית בנשמה New member 10/7/06 #68 הנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=81684647