שוב ערב טוב לכם
אני כותבת בשמה של אמי: "הדהימה אותי התגובה המהירה ואני מודה לכם מאד. כעת יש לבנות שלי סיבה טובה לנדנד לי בנושא המחשב. לעיניינו: אני חולה בפיברומיאלגיה הרבה שנים ולמרות הכל נראית טוב מאד. וזאת לפי התוגובות החיוביות שאני מקבלת מחברים, מהסביבה שידעו כמה אני סובלת. וכעת רואים את השינוי. השינוי הגיע לאחר שנה שאני חיה על מורפיום, שהרופאה הסכימה לתת לי. היו לנו הרבה ויכוחים בנושא עד שהבינה שבעצם אין לה בררה שאם היא רוצה להמשיך לראות אותי, ולאחר התיעצות עם עוד רופאה שהכירה את מצבי, נתנה לי את המורפיום. לקח קצת זמן עד שהמורפיום התחיל לעזור וכעת חזרתי לחיים. בתחילת הדרך חיפשתי באינטרנט על המחלה, וקראתי המון חומר כדי לדעת במה מדובר ומה לעשות. בשום מקום לא כתוב אפילו מילה אחת על החלמה מהמחלה, עד שהגעתי למאמר שבו גיליתי את שתי המילים "אין מרפא". ואז ידעתי בפני מה אני עומדת. לא קיים שטח ברפואה האלטרנטיבית שלא ניסיתי ובאמת זה עזר לי עד נקודה מסוימת שחזרו הכאבים ובצורה יותר חריפה. אז התחלתי עם הכדורים כאשר המינון רק עולה ועולה למורת רוחה של הרופאה. מאחר והיא ידעה מההתחלה את המוטו שלי "אם אין חיים - מי צריך את החיים", כי בעצם אלו לא היו חיים שיש טעם להמשיך כך, וזו הסיבה שהיא הבינה שהגיע הזמן למורפיום, אחרת אני לא מאמינה שהייתי יכולה להמשיך בעוצמות הכאב שאני סבלתי. [ איני מעונינת להשתתף באספות תמיכה למיניהן היות ואין לי אף מילה טובה לאמר לאלה שלא יודעים עדיין בפני מה הם עומדים. תודה רבה לכם ואולי זה באמת סיבה להכניס מחשב הביתה".