שלום לכולכם

dodo281

New member
הי חני ../images/Emo13.gif שבת-שלום - לכולם ../images/Emo13.gif

אני איני שומרת שבת - ואם כוחותי יהיו עמי - אהייה - בעיקר בפורום בוואלה - אך אציץ גם כאן. חני - וכולם - שימו לב - פתחתי הודעה חדשה - לצורך התכתובות עם חני - השושור הקיים - בו יש חילופי דברים עם טיה - אינו נעים כ"כ - לפחות לי - ואעדיף להתכתב בשושור החדש
שבת-שלום,

daud

New member
ברוכה הבאה לנט סבתא של רג ../images/Emo13.gif

דבר ראשון תרשי לי לאמר לך שלעולם לא מאוחר להתחיל וללמוד יצא לי כבר ללמד אנשים מבוגרים לגלוש באינטרנט וע"י זה לפתוח להם את החלון שדרכו אפשר להביט לכל מקום בעולם, היה לי אפילו תלמיד שלחם בבריגדה ו היום הוא גולש כל יום יותר מ3 שעות באתרים ב5 שפות!!!
חלקם מהתלמידים הפחות צעירים שלי אפילו מביטים לפורום זה מפעם לפעם וכותבים בו גם.
בכל אופן לגבי החלמה מהתסמונת זה לא לגמרי ברור למה
כי ההגדרה של ההחלמה לא פחות קשה מההגדרה של המחלה במיוחד מאחר והמחלה מימיילא לא מוגדרת כ"כ. ובכן אם נקבל את ההגדרה שהחלמה משמעותה להיות מסוגלים לנהל חיים "נורמאליים" עם סיפוק ויצירה ואושר ז"א להתגבר על המחלה!!! אז אנחנו יכולים לאמר שחולים מגיעים להחלמה ללא כל ספק
אבל אם את מצפה לחזור ולהיות כפי שהיית לפני שחלית אז אני לא בטוח בכל אופן אני כרגע בן 35 וסובל מהמחלה מעט כ3 וחצי שנים ו אני מרגיש שאני בדרך להחלמה לפי ההגדרה של להתגבר על המחלה והשאיפה שלי היא להתגבר לגמרי על המחלה מתוך תקווה ש או באמת אבריא לגמרי ואשוב להיות כפי שהייתי בגיל 32 מה לעשות אני לא כ"כ פשרן ו למדתי שלא מזיק לכוון גבוהה ו אני יודע ש אם לא אצליח בכך אז אוכל לנסות שוב
בקיצור תשתדלי להישאר אופטימית לשמור על כיוונים חיוביים לא לפחד או לברוח משום דבר תראי שגם אם יהיו נפילות בדרך אז בהדרגה תתחילי להתחזק ולהתגבר
המון
ונשמח לראות אותך בפורום שלנו עם המחשב שלך או עם המחשב של הבת או הנכד.

dodo281

New member
מורה נבוכים/מבוכי מחשבים סוני - ../images/Emo11.gif

תלמידים לך - יופי !!!

הוא גם עשה טירונות../images/Emo128.gif

עם פרופסור קרסו ופרופסור בוסקילה שאיתו הוא יפגש בכנס...... פרופסור בוסקילה כמרצה סוני כסדרן

הוא גם עשה טירונות../images/Emo128.gif

עם פרופסור קרסו ופרופסור בוסקילה שאיתו הוא יפגש בכנס...... פרופסור בוסקילה כמרצה סוני כסדרן

למעלה