שלום לכולם אמא במצוקה

אבא גאה

New member
עוד א/נשים יכולים להגיע לזה.

אם לוחצים על המלל "יש לך 2 מסרים חדשים" אז נפתח הכרטיס עם המסרים ולחיצה על המסר פותחת אותו......

iris00

New member
לא מצליחה.

אני רואה את המעטפה המהבהבת, מקליקה ויוצא לי כרטיס אישי לא מופיעה לי תגובה, הבנות שלי בטוח מבינות אבל לא רוצות לעזור לי. האם מה שנשלח לשם רק אני יכולה ליראות או עוד יכולים להגיע לזה? ודרך אגב הבת שלי לא חזרה הביתה אבל שוחחנו בטלפון ואני מקווה שיהיה בסדר. אנחנו ככל הניראה בעלי ואני נגיע היום למצעד, הוא מהסס לא יודעת למה. איריס

Yaara77

New member
שלחתי לך מסר.

אל תקישי על המעטפה הקישי על הנושא - "היי איריס" במסר שלי ותיכנסי לתוכן המסר. אני מחכה לשאלותייך חיבוקים יערה

DarlingAdam

New member
יש כמה דרכים.

אימייל, או המסרים של תפוז (איפה שכתוב בצד "יש לך 1 מסרים חדשים")....

אין לי מילים... ../images/Emo20.gif

איריס, הרגישות שלך ושל בעלך פשוט מדהימה לדעתי. עצם זה שלאחר ה"יציאה מהארון" שלה נכנסתם לסוג של אבל לא בגלל שהחלומות *שלכם* על ילד "נורמלי" התנפצו או שכל חומת הנורמליוּת שמשפחות מסויימות בונות נשברה, אלא אתם באבל ובעצבות על כך שלא ידעתם קודם, שלא הייתם מספיק קשובים, שלא מנעתם מילדתכם סבל מיותר.... אני מוצאת את זה פשוט מדהים, גם אופי מדהים וגם הורוּת מדהימה. מגיע לכם את כל הכבוד והמחמאות וההערכה שבעולם

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif לא צריך להיות גיבורים

אני יודע שלא יעזור לי להגיד לך שאי אפשר להיות אמא אידאלית. ילדים בגיל הזה זה תמיד קשה, וטרנסית בגיל הזה קשה שבעתיים. אין מה לאכול את עצמך. את מאחוריו וזהו, וזה גם לא פשוט. איך יכולת להיות "יותר קשובה"? פגשת את נורה בחדר הלדה? מישהו הסביר לך על דברים כאלה?? העיקר שאת תומכת בבת שלך עכשיו. אל תשפטי את עצמך. את זכאית יותר מאלף אריה דרעי. את אמא נהדרת. קודם כתבת משהו על לשנות את העולם. להיות האמא של הבת שלך ולתמוך בה זה מספיק קשה. אם תצליחי לעשות את זה - ואת מצליחה, ואת תומכת - זה די והותר בשבילך. אחרי שהבת שלך תעבור את השלב הקריטי - עוד כמה שנים - תוכלי להיות אור לגויים אם ישאר לך כוח. ואם לא, אז לא - את את שלך עשית.

Yaara77

New member
אגב

כיום, מספר לא מבוטל של ילדות מגיעות לניתוח עם זוג הורים אוהבים. בעיני - זו המחוייבות ההורית בשיא יופיה, וגמולה אושר נצח. בהתחלה בוכים מרוב מצוקה ומתח בסוף בוכים מרוב אושר העיקר שהעיניים נקיות לא ? וכמו שאת יודעת, ילדים הם תמיד ילדים עבורנו, בכל גיל. חיבוקים יערה

הצעה

אולי כדאי להציע לה לקרוא בפורום. אולי היא תגלה שזה יותר קל לה לתקשר עם האנשים בפורום (זה הרבה יותר פשוט מלפגוש אנשים פנים מול פנים). אני יכול להעיד שמניסיון אישי ההיכרות עם הפורום תרמה לי רבות... בכל מקרה אני מצטרף לברכות שנאמרו כאן.

iris00

New member
לאנינימי כעת

לא רוצה לישמוע על זה ועל כלום קיר ממש קיר.

למעלה