ייאי! ../images/Emo57.gif
שם: אור. גיל: שש עשרה, חמישה חודשים ושמונה עשר ימים. כינוי: אר, הגברת האפורה
למה בחרתם את הכינוי הזה: זו רוח הרפאים של רייבנקלו (הפורום הראשון שלי היה הארי פוטר ^^
וזה ניק נוח שכמעט אף פעם לא תפוס. אם אתם נתקלים בGrey Lady או The Grey Lady באתרים אחרים (אני משחקת סרבייבל פרוג'קט, לדוגמה), אז סביר להניח שזו אני ^^; תחביבים: קריאה, מחשב, סרטים (בעיקר מצוירים ופנטזיה) ואנימה. אנימה זה טוווווווב
. מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים (גם למבוגרים! ): סופרת (פנטזיה, כמובן
), ומכיוון שקצת קשה להרוויח מזה כסף: או משהו שקשור בביולוגיה (ביוטכנולוגיה, ככל הנראה) או משהו שקשור בארכיאולוגיה. כמה ספרים אתם קוראים בחודש בדרך כלל: שלושה-ארבעה אור סואו... הספר הראשון שאתם זוכרים: המפף, נדמה לי ש"איה פלוטו", שזה ספר שידעתי בעל-פה בגיל שלוש. כנ"ל "סיר הסירים של נפתלי" (הא, לא הבנתי למה הוא צריך להיפרד לשלום מהקקי שלו אף פעם
) והספר הראשון שאני זוכרת שקראתי לבד בעצמי (פתאום "נדלק לי האור" בגיל שש בערך): "לראות איך" של יהודה אטלס (נדמה לי, כי אני זוכרת שהאיורים היו של דני קרמן). ספר אהוב, ולמה אתם אוהבים אותו (אפשר כמה): ובכן, יש את בשורות טובות של טרי פראצ'ט וניל גיימן שהוא הספר האהוב עלי ביותר והכי הכי(!) זה בגלל שהוא גאוני וממש ממש מצחיק ואני יכולה לקרוא אותו שוב ושוב ושוב ושוב ואף פעם לא ימאס לי, והוא ~עדיין~ יהיה מצחיק... אני גם מאוד אוהבת את סדרת "רשומות רומח הדרקון", בגלל שזה כמו סדרת אנימה טובה: משלב קצת מכל דבר והדמויות ממש טובות (טוב, רובן). אר, חוץ מזה אני גם אוהבת את "נשים קטנות", את "כפר אשמדים" (אנטוני הורוביץ. הגרסה המאוד-מופרעת והיותר-ותיקה של הארי פוטר...) ואת "לעולם-לא-עולם" של ניל גיימן (בגלל שזה על לונדון, המקום האהוב עלי ביותר בעולם). סופר/ת אהוב/ה (שוב, אפשר כמה): טרי פראצ'ט, ג'יי קיי רולינג, ניל גיימן, אנטוני הורוביץ ופרנסס ה. ברנט.