תודה! וגם אני אענה...
שם - ברית
כינוי - Britush, בחרתי אותו כי הרבה אנשים מכנים אותי ככה, וכי - כל כינוי אחר שניסיתי לבחור גרם להופעת ההודעה "כינוי זה נמצא בשימוש. אנא בחר כינוי אחר".
תחביבים - קריאה (obviously), גלישה באינטרנט (בעיקר שיחות עם אנשים בICQ - זה נחשב?).
כמה ספרים אני קוראת בחודש - אני לא יודעת. אם יש לי זמן וכוח לצאת מהבית וללכת לספריה (בדרך כלל זה לא קורה), אז 4-5 ספרים בחודש, אני חושבת. לא בטוחה. זה נראה די מעט, נכון?
אבל אני קוראת בזמנים משונים, כמו ארוחת הצהריים.
הספר הראשון שאני זוכרת - ספרים שהקריאו לי או ספרים שקראתי? בכל מקרה, אין לי מושג. ההורים שלי הקריאו לי המון, והתחלתי לקרוא לבד בגיל 5-6, וזה היה די מזמן, הזיכרון שלי לא טוב עד-כדי-כך.
ספרים אהובים - שאלה קשה, יש המון! *סורקת במבטי את כל הספרים שעל המדפים בחדר, ומתחילה לערוך רשימה* הארי פוטר "האסופית" וכל המשכיו (טוב, למעשה לא כולם, עוד לא קראתי את אלו שלא תורגמו לעברית - אבל התחלתי אחד מהם, אני בעמ' 50) סדרת נרניה - היו הספרים הכי אהובים עלי כשהייתי קטנה יותר. השבוע קראתי שוב את "האריה, המכשפה וארון הבגדים" (החלטתי לנסות לקרוא בחופש את כל הספרים שאני ממש אוהבת ולא נגעתי בהם מזמן), והגעתי למסקנה שהדמויות מאוד שטוחות, והעלילה מתמקדת במעשים שלהן ולא באופי ובמחשבות. וזה קצת חבל. "הנסיך הקטן" (הספר הראשון שגרם לי לבכות, אני חושבת) ועוד כמה ספרים מוכרים ומקסימים, כמו "הסיפור שאינו נגמר", "סוד הגן הנעלם", "פוליאנה", וכו'. הרבה ספרים של גלילה רון פדר - הסדרה של "אל עצמי", הסדרה של "משפחה וחצי", ועוד. את כל אלה אני מכירה ואוהבת כבר כמה שנים, אבל יש שלושה ספרים שנתקלתי בהם לא מזמן והתאהבתי בהם (והמלצתי עליהם בערך לכל האנשים שאני מכירה): "נעורים במסתור" \ עמי גדליה, "ידידות ארוגה ברשת" \ עמי גדליה, ו"חיי קסם" \ דיאנה ווין ג'ונס. (אם אתם רוצים שאפרט על אחד מהם, תאמרו)
סופר\ת אהוב\ה - כל הסופרים שספריהם פורטו למעלה, אני חושבת. לקח לי די הרבה זמן לכתוב את זה (זמן שאמור היה להיות מוקדש להכנת העבודה במחשבים), אבל נהניתי מכל רגע!