שלום לכולם, אני חדשה

גמני גמני ../images/Emo60.gif

שמי הוא כך וכך ומכאן זה בוודאי כבר לא מסובך... לפיכך אשקוט, אשתוק ואילך... הכינוי שבחרתי נזכר בספר מופלא ונהדר אך חוששתני, כי הוא בבחינת "נעדר" לכן כאן גם המקום להכיר את יצירת המופת "המעניק" "The Giver" באנגלית שכתבה לויס לורי סופרת שחיה בארצות הברית ואם בלורי עסקינן ובספריה שתורגמו לעברית הרי שמחובתי להזכיר את "מונה מספר לכוכבים" ואת ה"כחול הגדול" ספר של "להיות או לחדול" (הוא יצא בפורמט למבוגרים ואולי מוטב שכך..? מעניין מה הייתם חושבים) כשאגדל...ככל הנראה זה אפעם לא יקרה.. ובינתיים אני אקרא ואחייה ואראה?.. חוצמזה יש עודברים שאני אוהבת לעשות לגלוש באינטרנט לזלול עוגיות להאזין למוזיקה וגמסתם נכוחה לבהות |(וכל היתר ... סוד:)|

sagiberg

New member
איזה כשרון../images/Emo45.gif- ברוכה הבאה

לא גילית לנו בת כמה את בערך -זה סוד ? ומה את קוראת בימים אלו , יש לך משהו מומלץ ?

וברוכה הנמצאת ../images/Emo28.gif

גם את וגם אני כעת שהרי הגעתי לכאן אומנם לא מזמן על הדף הקודם, באמת ובתאריך אף נרשם ה-22 לחודש מרץ ושוב מודה כי מן האחת ללא ספק, טובות הן השתיים (וכשמדובר בברכות לבאים ולבאות) אזי זה מקרה של כפל כפליים ואם לדעת את גילי תבקשי פשוט תציצי בכרטיסי האישי ותראי, ולטובת הנכתב בינתיים... שאנוכי...(ואכן, אגואיסטי מצידי) כבר הגעתי לגיל המופלג - שלושים ושתיים חוצמזה אני אוהבת לקרוא בלילות לפיכך, טרם אפרושמיכה ואפרוש להניח עלי כר, את הראש אצא לפגוש את טום* אי שם, בזה הגן של החצות |:)עודסוד:)| *גן החצות של טום / פירס פליפה

b00

New member
איך שאהבתי את המעניק!

התרגום ממש מוריד מהערך? כדאי לי לקרוא אותו באנגלית?

! HAMAA_NICK

קראתיו בעברית בלבד וכן, גם אני תוהה האם כדאי לחזור למקור סוגיה שמעלה תהיות אינספור (אולי בהזדמנות אמנה ואספור) כמו...למשל... האם אוכל להנות מקריאה חוזרת, נוספת, ..בכלל.. אבל, ולאו דווקא מאידך על פי רוב המקור (לא כזה שנעוץ בציפור:) עשוי להיות יותר מוצלח כך או כך שמא אקח?

חוטהשני

New member
והתשובות שלי.. שם: שרה כינוי: חוטהשני. בחרתי את הכינוי כי הוא אהבתי אותו - הכינוי הראשון שממש התחברתי אליו בתור כינוי שהוא לא שמי ../images/Emo8.gif, (לפני כן כתבתי בכל מיני שלובים שהכילו את שמי, כמו שרה&הודיה ושרהודיה...) אבל הוא מכיל בראשי תיבות את השמות החשובים לי ../images/Emo23.gif אח"כ הבנתי שלחוטהשני יש משמעות טובה, וזה עושה לי טוב... אני גם עובדת בתחום של ספרים, ספרנית בבי"ס שש שנתי (חטיבה ותיכון..) אוהבת לקרא, מחשב (לבנות אתרים, ברמה מאד בסיסית..) וזה גם כולל ניהול פורום (בפורטל אחר..), סרטים, ללכת לטייל עם הבת שלי, לבשל.. משתדלת לקרא כמה שיותר, למרות שיש עוד אלף עיסוקים אחרים.. ספר ראשון שאני זוכרת.. ספרים של הרוזנת דה סגיר, כמו ילדות למופת (הספר היה בבית, אז לקחתי אותו מהמדף וקראתי ../images/Emo8.gif) ספרים שאהבתי.. לחזור ויהי מה, ספר שקראתי כמה פעמים ואהבתי אותו, דפי תמר של דבורה עומר, אורי ואליפים של אסתר שטרייט וורצל. שני רעים יצאו לדרך. וה-ספר שאני הכי הכי אהבתי ואני אוהבת מדי פעם לקרא אותו הוא לאהוב עד מוות.. ספר שתמיד עושה לי קווץ' בלב כשאני קוראת אותו..

למעלה