שלום לכולם! אני רשמית בהיסטריה!

*שיר

New member
הי, נופר, אלו חדשות טובות!! טוב,

אנחנו פה, מחכות לשמוע...

הילית*

New member
הי נופר, איזה יופי

מצפה לשמוע את הבשורות המשמחות ולעזור לך במה שאפשר...

נופר30

New member
תודה תודה

וכמו שאמרתי עדיין אין תאריך וכו´ אבל מתחילים לדבר חוץ מזה השארתי לך הודעה בפורום השני אם את עדיין צריכה עזרה רק תבקשי

אתי@

New member
ככה גם אני הרגשתי שבועיים לפני

החתונה. את יכולה לעשות חיפוש בפורום ולראות הודעות מבוהלות שכתבתי על כל הדברים שעוד לא עשיתי... היסטריה זה לא מילה... לא הצלחתי לישון בלילה! מה שהרגיע אותי זה שעשיתי רשימה ממש מסודרת ומאורגנת של כל המשימות והמטלות שלי, לכל משימה מצורפים כל הפרטים ומספרי הטלפון הדרושים כדי לבצע את המשימה. הרשימה עצמה הרגיעה אותי ואח"כ עזרה לי לבצע את כל המשימות בלי לשכוח כלום... מומלץ!!!

שרונס

New member
אני זוכרת איך היית שבועיים לפני

ולא האמנתי שמישהי שלווה ומסודרת כמוך נמצאת בכזה לחץ. היום אני מבינה שזה כלום! הכנתי רשימה מסודרת, כעצתה של שיר, אך אולי באמת אוסיף עוד כמה פרטים. איך את עכשיו, אחרי מעבר הדירה והריצות? כמה טוב שחזרת! שרון.

אתי@

New member
תודה ../images/Emo13.gif אנחנו בעיקר מאוד עיפים

מכל הסידורים, העבודה בדירה והנקיונות. נורא כיף לגור בדירה משלך, דירה שאת בוחרת איך לעצב אותה ומה לעשות בה. דירה שאת קונה רהיטים שיתאימו במיוחד לה... זה כיף אבל מאוד מעייף...

nikit1

New member
שרון, קודם כל קחי ../images/Emo24.gif גדול

אני בטוחה שזה טבעי, ואני בטוחה שבסופו של דבר הכל יסתדר! תחשבי חיובי

שירי71

New member
שרונס יקירה, אל תדאגי

נראה לי שזה מין תקופה כזו שמזל שזוכרים ממנה רק את הדברים הטובים (כך שמעתי) אז זו הנחמה שלנו... ולענייננו - אכן לחוץ לאללה נשמע שיש לך מליון דברים לעשות בזמן לא ארוך ובכל זאת זה איך שהוא מסתדר בסוף (עד החתונה זה יעבורכך אומרים...) אני מה-זה מבינה על מה את מדברת, מקווה שזה יראה פחות מפחיד אבל נראה לי שכל הלחץ הזה של לעשות מליון דברים מעלה בדיוק את השאלות הקשורות בחלוקת מטלות, מי לוקח יותר מי מעביר לאחר, מי אחראי יותר מי תומך במי וכו´ ואולי לכן זה גם קשור לכל הפחדים האלה של החתונה כי כאילו יש יותר סיכוי להתקל בשאלות כמו האם זה האיש שאיתו אני רוצה כל החיים ... והאם זה האיש שאיתו אני רוצה ילדים וכאלה. וזהו, מקווה שאני עוזרת במשהו למרות שלפי כמות התגובות נראה לי שכבר כולם ענו לך לפני... אה כן עוד משהו אני לא זוכרת מהיכן את ג"ג (י-ם???) כי אם את מאזור מודיעין אז אין בעיה עם זר מצאתי היום מקום מדהים שחבל על הזמן אני עושה שם זר ומוותרת על הזר שמציעה לי המעצבת של האירוע. את יכולה גם לבקש מהמאפרת שתביא לך את הזר משם כשהיא באה אליך. אם תרצי יותר פרטים תשאלי אני אספר לך.

שרונס

New member
שירי, תודה רבה, חמודה!

תמיד נחמד לקבל ממך עידוד והשאלות ששאלת הן מאוד רלוונטיות. לשימחתי בן זוגי עושה הכל ביחד איתי, מה שלפחות מספק תמיכה מורלית, למרות שזה לא מוסיף שעות ליממה... בקשר לזר, אני חושבת שאסתדר. יש כאן כ"כ הרבה חנויות פרחים שיהיה בסדר. אני לא מאזור מודיעין ואני גם לא ממונעת, כך שזה פרוייקט בשבילי להגיע למודיעין ולבחור זר. תודה רבה על הצעתך! אני מירושלים מהגבעה הצרפתית ובימים הקרובים אלך לתור לי את חנויות הפרחים בסביבה. שרון.

למעלה