שלום לכולם- חדשה כאן

שלום לכולם- חדשה כאן../images/Emo98.gif

אל תבהלו מהכינוי שלי- זה רק בגלל שאני שמנה אני נוהגת לחשוב שהחיים טובים רק כמעט 95% אחוז מהזמן הם לא טובים אליי אני מאמינה בהרבה דברים במיוחד בקארמה למדתי הרבה בחיי ויש לי עוד הרבה ללמוד אז ברוכים הנמצאים- הגעתי.............

ברוכה הבאה פרה שמנה וחמודה

לא חשוב אם את שמנה,העיקר הוא שאת חמודה,עוזי

התבלבלתי בניק!,פרה קטנה וחמודה,

אני מתנצל,זה נשמע צורם הטעות הזו. חג שמח

אהלן פרונת!

האם ידוע לך באיזה זן של קוף מדובר,והיכן זה צולם? אני מאד מאד אוהב מיניאטורות,ובמיוחד כשמדובר בבעלי חיים קטנים! יש בעולם זן של סוס,שממש נראה סוס,בגודל של 30 ס'מ לערך! ערב טוב. עוזי

אין לי מושג היכן צולמה התמונה

וגם לא איזה זן. אבל עושה לי טוב לראות את פלאי הטבע האלה מרגיע, ומחמם את הלב.

"מיניאטורות"

אני צלמתי במיאמי אנשים משועממים מגדלים אותו בבית כמו תינוק אין לי מושג אם היתה התערבות גנטית בזן הבנתי שהוא נשאר קטן אני לא התלהבתי

אישה,

אם את לא מתלהבת מינאטורות,אז איך זה שאת בדיאטה...
הכל טוב,אישה? היה לי עד עכשיו טכנאי בבית,משעה 20.30,והיו לי 125 וירוסים באימייל עם מחשב ששבק מנוע. תותח הבחור,חבר טוב שלי,לא רצה כסף,אבל נתתי 200 שקלים,ואמרתי לו תודה יפה יפה. עכשיו הוא כמו חדש! עד לפעם הבאה....... מחשב זה כמו מכונית,צריך לתחזק אותו מידי פעם,ואני על הפנים בקטע... לילה טוב.

לב לב לב

New member
אהלן פרונת!

האם ידוע לך באיזה סוג של קוף מדובר,והיכן זה צולם? אני משוגע על מיניאטורות,במיוחד כשמדובר בחיות... יש בעולם סוס קטן,בגודל כף יד,זן מיוחד! ערב טוב.

פרה קטנה, ל ע ב ו ד ה !

ספרי לי על הקארמה מה שאת יודעת. לא יודע עליה הרבה,רק שמדובר בגורל,או משהו כזה. קארמה זו גם הילה,לא? להשתמע. עןזי.

עוזי- אני אפרט לך בגדול בהזדמנות

אבל הנה תמצית. לעולם יש שומרים כל מעשייך הטובים והרעים נשמרים אתה עושה טוב- יבוא יום והטוב הזה יחזור אלייך. כמו כן עם המעשים הרעים לקארמה אין מוגבליות של זמן, זה יכול לקרות במהלך תקין של 24 שעות בחייך, ו/או פשוט המתנה לאורך שנים. כלומר אפילו מעשה שעשית לפני 15 שנה יכול לפתע לבוא בשלב מסויים בחייך- ולהפתיע אותך- כמו כן, המטרה היא לחנך, וגם לגרום לבני האדם להתנהג טוב יותר עם האנושות הטבע, והעולם. כפי שנאמר פעם, כאשר באו לשאול את הלל הזקן אם יוכל לומר את התורה כולה על רגל אחת, הוא ענה, "אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך" זו התורה כולה. רק בגירסאות שונות. היהדות והקארמה מאוד מחוברים כמו גם תורה סינית עתיקה של פאנג שואי, שגם את זה למדתי, י שבין זה ליהדות קווים מחוברים. מקווה שהארתי לך קצת את הנושא.
נורית

אני מעדיף לקרוא לך נורית

תודה על ההארות! אני אוהב ללמוד דברים חדשים,שמסקרנים ומענינים אותי. בקשר לפאנג שואי אני דווקא התרשמתי שמדובר בתחום שלא ממש מחובר ליהדות כי לא פעם קראתי שיש להשאיר את האסלה מקופלת....מה לזה וליהדות? וצדדים מסוימים בדירה שעושים את ההבדל.... גם לגבי הקארמה,אני מוצא קווים דומים לאמונות הללו שדיברתי עליהן,אך אני מאמין שמעשים טובים,משרים על מי שעשה אותם,אנרגיה חיובית,שאולי זו הקארמה שאת מדברת עליה....אני חשתי הרבה את סוג האנרגיה הזו... מה ההבדל בין ואהבת לרעך כמוך לבין מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך? לדעתי ואהבת לרעך כמוך-לא אפשרי! המשפט של הלל,מדוייק יותר השני- ב ש א י פ ה ! יום טוב עוזי

Deerest

New member
סדרי קדימויות

ואהבת לרעך כמוך זה לא ואהבת את חברך כמו שאתה אוהב אותך זה קודם תאהב אותך אחר כך תוכל לאהוב את רעך וגם ב"רעך" יש כפל משמעות גם את זה שעושה לך רע וזה לא רק החברים אלא לרוב אתה בעצמך. כך אני רואה את הדברים. כל משפט שמקורו בתורה, אתה חוטא לאמת בהסתכלות המופשטת.

Deerest

New member
מה זאת אומרת?

אתה מתכוון אם זה מקורי שלי או שמעתי ממישהו אחר והבאתי זאת לכאן אז ככה יש לי חבר (ככה מתחילים כל הסיפורים) שחזר בתשובה. היות והמקורות המשותפים שלנו הם חילוניים אז אנחנו בקשר טוב גם היום. ותשמע... יש לי איתו שיחות, מה זה מעניינות, מעמיקות, חודרות, מנתחות, מפרשות... מה שרק תרצה בנושאים שבתורה. וזה ממש מרתק. אופן ההסתכלות, מכיוונים שכלל לא חשבת עליהם, פתאום כל הפזל מסתדר לך, הרי זה לא יתכן שספר מסוגו של התורה, עם כל העניין שעושים סביבו, יהיה כל כך פשוט. והוא אכן לא. רק בבקשה אל תתחיל לשאול אותי שאלות בתחום...

אני אניח לך לנפשך,אבל....

זה רק בגלל שני מאד אוהב אותך! זה בסדר,אין צורך לאמר תודה,מגיע לך, עבדת מספיק בשביל זה.... להשתמע.

ובכן- זה לא רק להוריד את מכסה האסלה

שכל האנרגיה של הביוב והג'יפה של כל העולם תחדור דרך הצינורות הלא מקובלים- ו/או אמונה שלא "ייברח" הכסף, בפאנג שדואי יש קוי אמונה ביהדות לדוגמא האמונה היהודית גורסת שבשעת חלומות נשמת האדם יוצאת ומטילת - ובתוך שכך עדיף שלא תיתקל בדברים למען שלא תיבהל והאדם יץעורר משנתו בבהלה, אחד הדברים המפירים את השינה זה מראה בחדר השינה, האמונה הסינית טוענת שכאשר נשמת האדם מטיילת ונתקלת במראה היא נבהלת.

למעלה