שלום לכולם- חדשה כאן

אצלי ניק לא ישאר לנצח!

אני אדם משתנה,והניק הוא אני! לכן הוא אמור ע`פ תפיסתי להשתנות,גם אם לא בהתאמה. לילך מאד מעונינת לשנות ניק. `אישה רזה` יכול לחייב....ראה שירשור זה עם הפרה נורית. עוזי

ששששששששששששששששש

מה אתה מקשקש אם כבר ניק חדש אז אישה פורחת
דיסו החדר כושר היום קרע לי את הת.... חחחחחחחחחחח אבל איזה כייף עכשיו חדשה ורעננה הולכת לסרט משהו עם חוקים ואהבה ביי

גם בפורום הראשי שאני משתתפת בו

בעיקר-(שמנות ויפות) אני לא מדברת על המשקל שלי- בכלל כמעט- זה מוזכר ר ק בציניות על עצמי, כי אני אוהבת לצחוק, לא להתבכיין, בעבר הציק לי, וכן, השלמתי עם המצב, אם זה לא מסתדר לך, אין לי דרך להסביר לך את עצמי, וגם לא חושבת שאני אמורה בכלל להצטדק, הכינוי נשאר איתי, עם קשר או בלי קשר לשומניי. וכשתלמדי להכיר אותי יותר תדעי לבד אם יש לי או אין לי נושאים אחרים לעסוק בהם מלבד המשקל....(אץ יכולה לראות בכרטיס האישי שלי לאיזה פורומים אני שייכת וכן מעט לקרוא בבלוג שלי... זה במידה אם את באמת מעוניינת לדעת שלא כל היום אני עוסקת במשקלי.....) תצאי מהקיבעון הזה שאם מישהי קוראת לעצמה פרה, אז היא כל היום מדברת על אוכל, דעות קדומות לא יובילו אותך קדימה, רק אחורה לתקופה חשוכה יותר............

למדתי

בפורום שאחריות ההבנה על המשדר אז כנראה שלא כתבתי ברור אתמול חזרתי מאוחר ולא היה לי כוח להרחיב אז ככה א-אני קוראת את כל ההודעות את הכותרת,תוכן וגם כינוי כינוי בעיני אומר המון על האדם והבחירות שלו כינוי יכול לגרום לי לצחוק,לאהוב,לכעוס,לזלזל ןעוד.....יש כינויים שאני מתחברת אליהם מיד עוד לפני שקראתי את התוכן ויש הפוך....אבל תמיד אני ממשיכה לתוכן ההודעה....אם מענין לי...אני ממשיכה לכרטיס האישי שלו....לקרוא עוד .....לפי התוכן אני מגיבה/לא מגיבה כינוי זה כמו כרטיס ביקור. 2-תתפלאי!! קראתי כל מה שאפשרת לי לקרוא דרך הכרטיס שלך במשך יומיים לפני שהגבתי לך בפעם הראשונה אחרי זה רציתי ליעץ לך לשנות את הכינוי שלך כי לא משנה מה תכתבי....הפרה חזקה יותר חשבתי שאם אני אשוחח איתך על הכינוי אוכל להגיע לרגע הזה בקיצור אני חושבת שעם כינוי אחר...את יכולה לשבת בכל פורום....לדבר על כל נושא שאת מעוניינת....דווקא כאן(אינטרנט) בשונה מהחיים....תקבלי התייחסות רק לתוכן....למה שאת....ללא שיפוט של מראה הכינוי הזה לא משחרר אותך אלא כולא אותך בתוך המצוקה כתבתי בגלל שאכפת לי ממך כתבתי באהבה

עכשיו מורחב יותר- ברור יותר- אבל

בכל זאת גם אם אחליט לשנות כינוי אבחר מתחום העגלגלות שלי אני לא בזה כליאה או דבר רע אני התחברתי סוף סוף לכייף שבלהיות שמנה וכמעט כל מי שמתייעץ איתי, בכלל לא רואה מתייחס לכינוי כייף לי שאנשים אוהבים את מה שאני כותבת- וכך אני יודעת שהתוכן שלי חדר אליהם, אולי את מיוחדת, שבוררת כינויים ורק לפי זה מתחברת... לעסנו את הנושא יותר מידי נסגור אותו גם זה נכתב באהבה. כל טוב

Deerest

New member
את נקראת

לחזור על החומר. בעצם... אני משאיר את זה לזמן, הוא כבר יעשה את שלו. רק תזכורת ממש קטנטנה, בערך לכל החומר. השומע אחראי להבנתו. וקצת חומר עזר אל תנסי להתנגד לזה, בגלל שאת חושבת שאת כבר בטוחה, ויודעת.

אחריות ההבנה על המשדר ../images/Emo6.gif

אני הסכמתי עם רוח אתה נשארת בדד חחחחחחחחח ביי

Deerest

New member
סבלנות

זה יגיע. בדד זה מקום שבו המכנה המשותף של הנמצאים בו גבוה יותר

למעלה