הדבר האחרון שמטריד אותי הוא
הכינוי של האדם אני פותחת את ההודעה רק כי הכותרת של התגובה מעניינת אותי יש לי המון חברים גם מפורומים אחרים שהכינויים שלהם לא מובנים לי, וזה לא מעניין כל כך אותי שאשאל למה התכוונו מה שכן , זה ממש לא עוצר בעדי להכיר את האדם או האשה, ולפתח חיבה כלפיו, אני מניחה שהכינוי שלי צורם באזנייך, אולי כי יש לך איזו בעייה אישית עם השמנה ואנשים שמנים <זה רק ניחוש כי אמרת למישהו כאן שאת בדיאטה כי את לא רוצה להשמין> ואת מעירה לי לא בגלל שזה ינסה לעורר כאן ויכוח, כי אני לא מתווכחת , אני מנסה להבין מאיפה זה בא כל האכפתיות שלך נגד הכינוי ~פרה קטנה וחמודה~, ניסיתי להיות רגע בראש שלך, ונניח אם מישהו היה מכנה את עצמו "מחפשת להקניט" או "מניאק מסובב" אז כן, זה בהתחלה יידחה אותי מלרצות להכירו, אבל אני לא אשלול ניסיון. וקרה כבר שיש לי חברים עם כינויים מזוויעים ופשוט אנשים נהדרים ומדהימים (כמעט כמוני
<וצנועים גם...>) מהרבה שיקולים בחרתי בכינוי הזה, היה לי פעם מזמן כינוי אחר, עד שגיליתי שנמאס לי להסתיר את עובדת היותי שמנה, ואני השלמתי עם המצב, ככה יותר קל, במקום שממנו באתי, כן אני שמנה כמו פרה - וגאה בזאת! ולמי שזה צורם, אין לי מה להתנצל, גם לי צורמים דברים בעיניים- רק אני למדתי להסתדר עם כולם.. בהצלחה לך בכל דבר שתעשי, ואל תשנאי, תאהבי!