שלום לכולם- חדשה כאן

נורית

את מאמינה שנשמות מטיילות לעיתים בחדרי הבית? אין לי בעיה עם אמונות של אחרים,לי מעט קשה עם זה.....אגב נורית,את מתעסקת בציור? אפשר לחיות מאמנות,ולהביא משכורת? אם את מצליחה בכך מה טוב! וגם אם לא,העיקר שכיף לך במה שאת עושה. המשך יום נעים, עוזי

מה שנשמע מטורף ולא הגיוני, יכול

להיות מטורף ולא הגיוני , ויכול להיות שלא אני מאמינה שיש נשמה ויש גוף, ואני מאמינה בהרבה דברים בעצמי ביכולות שלי להתפרנס מציור זה קשה אבל זה רק בגלל שאני רכושנית, ולא מסוגלת להיפרד מהציורים שלי לא מזמן העפתי הצעה לרכוש ציור ענק שלי, מכיוון שאני אוהבת אותו מאוד. מה לעשות אני לא לוקחת איתי כלום, ביחוד לא כסף אז למה לא לעטוף את עצמי בדברים שאני עושה ואוהבת?

בכל ציור

מעלה הצייר את נשמתו הוויתו ורגשותיו,על הבד/דף )את מציירת על בד?(,ורק במידה והוא בשל לכך,הוא מצליח להיפרד מיצירותיו. כל צייר,לדעתי,היה בשלב הזה,ויתכן והשאלה היא כמה כסף יעזור לך לתהליך הפרידה.....בעשרים אלף דולר,היית אומרת לציורים שלום? אם לא,אין כאן עניין של מחיר! בכל מקרה,אני מעריץ כל מי שמתעסק ביצירה,התחום הכי חלש אצלי...ערב טוב

Deerest

New member
שלום חמודה

ברוכה המצטרפת מקווה שיהיה לך ... איתנו. מה תרצי להיות כשתהיי גדולה?

תודה רבה

כשאהיה גדולה?.אהמממממממממממ בכל גיל אפשר להחליף מקצוע כרגע טוב לי עם האמנות שלי אולי כשאגדל אהיה עורכת דין- עוד 20 שנה בערך- כשאהיה בת 52- לא?

כל החיות חמודים

מבין כל החיות פרה היא כבדה,לא חכמה ובקושי זזה מה את אומרת על זה?

אני מזדהה עם הפרה מבחינת הגודל

לא מבחינת האינטילגנציה. שמות הגנאי הראשוניים שנחשבים באנושות בתור קללות הן מעולם החי חזיר = שמן חמור = טיפש שועל- ערמומי כבשה- תמימה ועוד- וזה בכלל לא נכון- השועל אינו ערמומי, והחמור אינו טיפש, וכך גם לגביי השאר לפני שתשפטי אדם על פי בחירת הכינוי שלו, תלמדי להכירו ולכל אחד יש את הפירושים שלו. שבת שלום לכולם!

הדבר האחרון שמטריד אותי הוא

הכינוי של האדם אני פותחת את ההודעה רק כי הכותרת של התגובה מעניינת אותי יש לי המון חברים גם מפורומים אחרים שהכינויים שלהם לא מובנים לי, וזה לא מעניין כל כך אותי שאשאל למה התכוונו מה שכן , זה ממש לא עוצר בעדי להכיר את האדם או האשה, ולפתח חיבה כלפיו, אני מניחה שהכינוי שלי צורם באזנייך, אולי כי יש לך איזו בעייה אישית עם השמנה ואנשים שמנים <זה רק ניחוש כי אמרת למישהו כאן שאת בדיאטה כי את לא רוצה להשמין> ואת מעירה לי לא בגלל שזה ינסה לעורר כאן ויכוח, כי אני לא מתווכחת , אני מנסה להבין מאיפה זה בא כל האכפתיות שלך נגד הכינוי ~פרה קטנה וחמודה~, ניסיתי להיות רגע בראש שלך, ונניח אם מישהו היה מכנה את עצמו "מחפשת להקניט" או "מניאק מסובב" אז כן, זה בהתחלה יידחה אותי מלרצות להכירו, אבל אני לא אשלול ניסיון. וקרה כבר שיש לי חברים עם כינויים מזוויעים ופשוט אנשים נהדרים ומדהימים (כמעט כמוני
<וצנועים גם...>) מהרבה שיקולים בחרתי בכינוי הזה, היה לי פעם מזמן כינוי אחר, עד שגיליתי שנמאס לי להסתיר את עובדת היותי שמנה, ואני השלמתי עם המצב, ככה יותר קל, במקום שממנו באתי, כן אני שמנה כמו פרה - וגאה בזאת! ולמי שזה צורם, אין לי מה להתנצל, גם לי צורמים דברים בעיניים- רק אני למדתי להסתדר עם כולם.. בהצלחה לך בכל דבר שתעשי, ואל תשנאי, תאהבי!

Deerest

New member
../images/Emo45.gif

נעים היה לי לקרוא את העדינות שבכתיבה אל תעזבי את העיר.

"גאה בזאת"

לא מסתדר לי עם "השלמתי עם המצב" עם הכינוי התפטרת מהמשקל (הסוד) זה מפנה לך מקום לעסוק בעוד נושאים מלבד המשקל? אני משוחחת איתך לא שונאת

Deerest

New member
את שמת לב

השתנה לך סגנון את כותבת אחרת מרגישה? יודעת למה?

דירסט!

זו לא לילך,לדעתי,שכותבת תמיד...לדעתי יש עוד יד על המחשב. לא נראה סביר שאדם אחד יכתוב כל כך שונה,מפעם לפעם! לילך,מה את אומרת? עוזי

Deerest

New member
מי כמוך יודע

האיש בעל אלף הניקים
הגם אתה הבחנת בשינוי בסגנון שלה? משהו יותר בוטח מבעבר כמו... כמו מה שמאפיין עובדים זמניים אחרי שקבלו קביעות. פחות חחחחחחח פחות היסוס פחות אורחת וכנראה יותר אשה.

למעלה