שלום לכולם!! חזרנו!

belli80

New member
להיפך ../images/Emo13.gif

שמחה לראות שסוף סוף, אחרי שנים של התעמרות מצד התלאביבים מתחילה להיווצר לה אחווה!

belli80

New member
בדיוק!

את ואני! מול כל התלאביבים! הם לא ישלטו עוד זמן רב!!!

Star_Dust

New member
המממ... בעיה קלה

יש איזה בחור אחד בת"א שאני די מחבבת כרגע...
אז זה לא זמן מתאים מבחינתי לצאת נגד כל התל אביבים...

belli80

New member
טוב 'פסדר

לא כל התלאביבים. כי גם אני מכירה איזה ארבעה, חמישה נחמדים. (לכל אחד יש תלאביבי טוב..) תבלי ילדה!

יש לי בפורום...

לא חברה אחת אלא שתיים לצרה הזו שנקראת מלאבאס? ואני לא ידעתי מזה?! הכיצד?! ולעניין תל-אביב... לי דווקא אין אף מכר תל-אביבי צפונבוני. מבחינתי אפשר להחזיר אותם ל-"אחוזת בית". :) :) :)

Star_Dust

New member
למה צרה למה?

את מיטב שנותיי ביליתי בפתח תקווה
עד היום אני מתגעגעת לאקליפטוס הלימוני

magenta73

New member
ומה זה קולולוש?

(אני מתחילה לתהות אם לא הדחקתי את כל הילדות שלי...)

Star_Dust

New member
לפי גרסת פתח תקווה

קולולוש זה מה שצועקים כשזורקים את כל הגוגואים באוויר

ufffnick

New member
אה... זה...

כשאוספים את כל כלי המשחק וזורקים באוויר, אצלנו קראו לזה שה-שה.

belli80

New member
אה, סליחה!

תנו לירושלמים להסביר. קולולוש זה כשנמאס ממשהו- אם מאוסף האג'ואים בסופו של הקייץ, או מכל אוסף אחר שכבר רוצים להיפטר ממנו. אבל בצורה אלגנטית, לחלק אותם לאחרים, במקום לזרוק לפח. אז אוספים הכל, זורקים באווויר, וצווחים "קולולוש!!" זהו. בפעם הבאה- הקשר בין הקיוסק השכונתי לפעילות המינית החביבה.

magenta73

New member
אה, את הקשר הזה אני מכירה טוב מאוד

בעוונותי גרתי איזה חצי שנה פלוס בירושלים. בנחלאות. (אחלה דירה, האמת). הלכתי עם הכלב לקיוסק, והוא אמר שלום למוכר ועלה על הדלפק... ואז שמעתי קול גברי מאחורי... "הוא רוצה מציצה, תני לו"... :-{ מפה לשם, הבנתי...

../images/Emo45.gif

ובקשר לפעילות המינית, כבר אמרנו שסוכריה על מקל זו "מציצה"... או שאת מתכוונת למשו אחר...

סטנגה...../images/Emo99.gif

ולא, מג'נטה, אני לא מדבר על התחתונים שאת אוהבת לקרוא להם ככה...

magenta73

New member
כשאני חושבת על זה...

סטארי לא היתה פה בימי הסטנגה העליזים... מעניין מה היה קורה אם ההתקלות הראשונית שלהם בפורום היתה בזמן השנוי במחלוקת הזה... מה אתה חושב?... היה הולך בכול זאת?...

האמת, אין לי מושג...

אבל אולי גונדרי היה מאבד קצת את הצפון, וסטארי לא היתה נשארת מספיק זמן כדי לגלות שבכל זאת יש בו משהו...

למעלה