שלום לכולם!! חזרנו!

אישון36

New member
מה עשיתם בחדר ?

האומנם גורדי נתן בראש ? גורדי, אתה הבטחת תיאור החוויה. אישון. נותן בראש.

Star_Dust

New member
מה זאת אומרת מה עשינו?

כתוב בפירוט למעלה. שיחקנו בברבי.

גונדרי

New member
לא צריך שום במה ובובות ברבי

הכל צולם בוידאו (למה את חושבת שהארון היה חצי פתוח כל הלילה?) ומחר בבוקר אני מעביר את זה ל DVD. הDVD אצל אמא שלך קורא צרובים? מה שכן, זה כנראה בטעות הוקלט בלי סאונד, אז נצטרך לעשות דיבוב סימולטני. תגידי לה שתכין את הפופקורן

אישון36

New member
גורדי ???????????????????

נתת בראש ? לללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אישון. אני מזועזע.

Star_Dust

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo46.gif

אז עכשיו אני מבינה למה מהיום השני לחופשה צוות המלון היה פתאום כל כך נחמד וחייכני
ברור שה- DVD אצל אמא שלי קורא צרובים, יקירי! פופקורן לא כל כך אוכלים אצלנו אבל אני אגיד להם להכין את קערת הפיצוחים. אתה יודע מה? נראה לי שאני אזמין גם את אבא שלי! הוא בטח ישמח לראות את זה. רק אל תישכח להביא נעלי ריצה טובות... (שלא תגיד שאני לא דואגת לך...
).

למעלה