ואווווו- הלכת רחוק מידי! לא?
אני רואה את זה מכיוון הבעל... את יודעת מה? גם מנסיון מעברי באותה סיטואציה... הייתי שכיר ולבוס היתה בת שעבדה בעסק והיא בת גילי בזמנו, היה בנינו קשר של שיחות מאוד קרוב, יותר נכון היא יזמה והיתה מספרת לי מה שקורה בזוגיות שלה עם בעלה והיתה מנסה לדעת עלי, אני כמובן סיפרתי לזוגתי שנבהלה ואמרה לי אני מבקשת שזה יפסק אחרת לא אסכים שתלך לעבודה, צודקת! לא? ... אבל ... באמת לא ארך זמן ולא שיתפתי פעולה, וגם סיפרתי לחברי בעבודה על התקרית ולעגו לה ואז היא נפגעה כך שמהר מאוד את כל חיבתה אלי הפכה לשנאה של ממש! גם עם זה לא היה לי קל! ולצד הגברי שבי, יש לכל אדם רגש, ואם הוא מחוזר זה מחמיא וזה כייף ובטח לגבר שמקבל זאת מעלמה (שזה פחות מצוי) זה מאוד מפחיד גבר אם יראה שזוגתו ממש היסתרית בנוגע למה ששיתף אותה ויסגר ולא ישתף אותה בהמשך וכך יסגור את אמצעי ההגנה על עצמו מלהמשיך לאן שלא יהיה. ובמקרה וגבר משתף את זוגתו זה מראה על אמון,,, זוגתו חייבת..." חייבת" לעודד אותו ולא להראות סימני פחד או לחץ או רדיפה שגורמת לו להסגר מפניה, ובאותה הזדמנות לחשוב כיצד לגרום לו להמנע ממגע איתה ולהבהיר לו שזה בעצם פוגע בו ... והכל בנועם ובתבונה!