שלום לכולם! רוצה לשתף אתכם ולקרוא

בסג

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo67.gif (=הוצאת לי את המילים מהפה)

בשורות יקרה, תודה לך על מילותייך

הרבה עידוד שאבתי ממך. כול מילה שלך זה בדיוק מה שרץ לי בראש בשיחת הוידוי עם בעלי. בזוגיות שלי אנחנו מרגישים חופשיים לדבר על הכול ואכן הופתעתי מהגילוי של בעלי גם לרעה וגם לטובה וע`כ הודיתי לו. הרי הוא יכל לא לספר לי! שמחתי לקרוא את זוית הראיה שלך זה בדיוק ההיבט שלי ולא אני לא חיפשתי לשמוע שיהיה טוב פשוט הסתקרנתי לראות אם מישהו יעמיק במחשבתו לחבר את הפאזל של התמונה הכוללת ולא ישר לשפוט את הבעל הבוגדני

../images/Emo24.gif גדול, יקרה

רק הערונת קטנה, אני חושבת שהמילה "בוגדני" לא במקום במקרה זה.... {אבל אם זו התחושה האישית שלך, אני לוקחת את ההערה בחזרה}.

ממש הארת את עיניי בעניין הרגש

והמצחיק הוא שבעלי בוכה מתוך חרטה שאיך הוא נפל ככה וכו`... ואיך הוא לא שלט ברגש שלו?! ואני? -לא נפל לי האסימון..

עלה קטן1

New member
אני מבינה את הלחץ

אבל אצריכה מהר לעשות משהו בנידון ראשית תיגשי ל רב שעוסק בתחום לפי הזרם שלכם ותפרסי לפניו את כל הסיפור. ולהיפך לאחר הלידה למרות שלא נוגעים התשוקה גדולה יותר בין בני זוג. משהו פה אינו תקין מבחינת בעלך אולי הוא יותר מידיי לקח את הלידה קשה. ובנוסף לכ שאתם מתגוררים אצל הורייך. וחשוב כאן אניחושבת מדוע אינכם בקשר עם הוריו? זה גורם משפיע על חיי בני זוג תקינים אם כבר האו מספר לך על זה זה אומר שהוא מספר מה שהיה לאחר שבישל את זה טוב בליבו ובמוחו. אני מבינה את מחשבותייך שרצות בראש זה מאוד לא נעים חברה שלי כרגע במקרה דומה עם בעלה היא באמת פנתה ליעוץ אצל רב וזה מאוד עוזר

ואווווו- הלכת רחוק מידי! לא?

אני רואה את זה מכיוון הבעל... את יודעת מה? גם מנסיון מעברי באותה סיטואציה... הייתי שכיר ולבוס היתה בת שעבדה בעסק והיא בת גילי בזמנו, היה בנינו קשר של שיחות מאוד קרוב, יותר נכון היא יזמה והיתה מספרת לי מה שקורה בזוגיות שלה עם בעלה והיתה מנסה לדעת עלי, אני כמובן סיפרתי לזוגתי שנבהלה ואמרה לי אני מבקשת שזה יפסק אחרת לא אסכים שתלך לעבודה, צודקת! לא? ... אבל ... באמת לא ארך זמן ולא שיתפתי פעולה, וגם סיפרתי לחברי בעבודה על התקרית ולעגו לה ואז היא נפגעה כך שמהר מאוד את כל חיבתה אלי הפכה לשנאה של ממש! גם עם זה לא היה לי קל! ולצד הגברי שבי, יש לכל אדם רגש, ואם הוא מחוזר זה מחמיא וזה כייף ובטח לגבר שמקבל זאת מעלמה (שזה פחות מצוי) זה מאוד מפחיד גבר אם יראה שזוגתו ממש היסתרית בנוגע למה ששיתף אותה ויסגר ולא ישתף אותה בהמשך וכך יסגור את אמצעי ההגנה על עצמו מלהמשיך לאן שלא יהיה. ובמקרה וגבר משתף את זוגתו זה מראה על אמון,,, זוגתו חייבת..." חייבת" לעודד אותו ולא להראות סימני פחד או לחץ או רדיפה שגורמת לו להסגר מפניה, ובאותה הזדמנות לחשוב כיצד לגרום לו להמנע ממגע איתה ולהבהיר לו שזה בעצם פוגע בו ... והכל בנועם ובתבונה!

yuvalmines

New member
אז כל הפחד

אז כל החשש שלך הוא רק ממגע? אמנם אנו אנשים אבל מה עם מחשבות? אתה יכול להבטיח ששני אנשים שמדברים שיחה קרובה לא יחשבו אחד על השני גם בתום השיחה.

לא אמרתי את זה! ברור שאם נוצר קשר

זה מתכון להמשכיות, ולא קשור למגע, מגע זה כבר חצית כל הגבולות...

yuvalmines

New member
חציית הגבולות

חציית הגבולות הינו עניין אישי כלומר בעיני כל אחד זה זמן אחר. מבחינתי מהרג שיש רגש זו בעיה חמורה בלי שום קשר למגע. זה מתכון מסוכן לכל מי שרוצה חיים נורמליים

עלה קטן1

New member
לכן ציינתי

שקודם שהיא מגיבה תלך להיוועץ עם רב או איש מקצוע כדי שתדע איך להגיב לתופעה ולידיעתך! אומנם כיום יש פתיחות גם בעולם הדתי לגבי יצית קשר נורמלי עם המין השני אבל עדיין צריך גבולות כלומר לשים אותם. ואני חושבת: שמי שאינו יכול לעמוד בזה וזה גורם לו ליצור שני קשרים במקביל אישתו שהוא אוהב מאוד בבית וחברה בבודה אז עדיף שילך לטיפול או לא יעבוד במקום מעורב

אני לא חושבת שאפשר לבחור כיום לא לעבוד במקום

מעורב. מעטים מאוד מאוד ונדירים המקומות שזה אפשרי... לגברים בפרט. ואני גם לא חושבת שזה נכון לברוח מהמציאות. העולם הוא מעורב, ועם זה אנחנו צריכים להתמודד. ולא כל מי שכנה עם אשתו ועם עצמו, לזהות התפתחות ניצני קשר וגם לספר עליהם, צריך ללכת לטיפול, בעיניי. (ואני דווקא מאוד ממליצה ללכת לייעוץ זוגי כשנמצאים במשבר או בקשיים.) אם לשני בני הזוג יש מוטיבציות ללהשקיע בקשר שלהם, ולהכחיד את הקשר הזר שמתחיל להתפתח, הם ימצאו את הכוחות והדרכים שמתאימות להם בעצמם. עירוב גורם זר, כפי שהמלצת, בשלב זה עלול להלחיץ מאוד את בן הזוג הכנה, כפי שמאוד מיוחד הסביר, וזה לא יהיה צעד בריא לקשר שלהם, בעיניי.

עלה קטן1

New member
אולי לא ירדת לסוף דעתי

מסכימה איתך שהיו קשה לברוח מהמציאות של עבודה במעורב אבל עדיף שגבר יעבוד במקום שמכניס פחות 1000 ש"ח והוא יכול לתפקד כבעל אוהב במלא מובן המילה. ויש מספיק עבודות שהנשים הן וותיקות כלומר מבורות ולכן לא יווצר עימן קשר ביעוץ זוגי או רב התכוונתי רק לאישה מבלי הבעל הוא איננו צריך לדעת מזה *********************************************************************************************************************************** סיפור עסיסי אחת מחברתי גננת יש אבא שכדרך קבע חווה דעתו ומשתף את הגננות בהן לפעמים זה מאוד כללי אך לפעמים זה מאוד לא לעניין היום הוא שאל אותה/אמר לה "אני רואה שהשומנים תופחים לך באיזה שבועה את?" היא חטפה שוק ולא ידעה מה לעשות כולה בחוד רביעי מי רואה ועוד אבא של ילד? ת'אמת אני נראה לי הייתי קוברת את עצמי באדמה

זה לא עניין של להרוויח יותר או פחות

ברוב המקצועות הקיימים כיום (למעט חינוך והוראה ועבודה בישיבות) אין מקומות חד-מגדריים. ולכן אי אפשר לבחור מקום לא מעורב. פשוט אי אפשר. (ולהציע שכולם ילכו לעבוד במוסדות חינוך, זה לירות לעצמנו ברגל, בדמות מחנכים לא ראויים). אני גם לא חושבת שמדובר במישהו שהוא לא "בעל אוהב במלא מובן המילה". ונשים מבוגרות הן לא ערובה לכלום... כמדומני. בטח כשמדובר בקשר נפשי. ואת האב מהסיפור צריכה מנהלת המעון להעמיד במקום, לדעתי.

שלום לך עלה קטן!

לא פניתי לרב מכיון שזה נראה לי מיותר בשלב הזה. מכיון שלא היה לבעלי השתוקקות מינית כלפיה והיא לא היתה במחשבתו בתור פנטזיה. תשוקה תודה לה` קיימת אצלינו ובגדול! ובמיוחד אחרי הלידה הזו. זה מה שבתחילה לא הבנתי מבעלי שלא הפסיק לומר כמה הוא אוהב מעריך וכו` ויאללה כבר שאני אטבול כי הוא רוצה רק חיבוק! אני לא חושבת שמשהו לא בסדר אצל בעלי אני יודעת

שאין אוכל בבית מחפשים לאכול בחוץ

בכול המישורים. אם הייתי חושבת שבעלי חיפש ריגוש הייתי דואגת לרגש אותו בביי.. לא רציתי להחנות אמבולנס מתחת לגשר השבור אלא חיפשתי את החור שגורם לאנשים ליפול מהגשר. ואנו לא מדברים עם הוריו בהוראת רב שעירבתי מכיון שהגיעו מים עד נפש. אני לא חושבת שאדם שפוי בוחר להתנתק מרצונו השפוי ממשפחתו. מוכנה להרחיב אם תרצי..

למעלה