שלום לכולם! רוצה לשתף אתכם ולקרוא

עלה קטן1

New member
תודה על תגובתך

הקטע הנוכחי שלך ושל בעלך מזכיר לי את חברה שלי אולי אצלה זה עוד שלב קדימה לכן עיתי לך כך בחיי האישיים אין כאלה קשיים כי בעליעובד במשרד שכולם גברים אז ... כל אחד מעלה את מחשבותיו בפורם ולא חייבים לקבל אותן בכל מקרה בהצלחה אם תמשיכי בסיפור אנ ישמח...

yuvalmines

New member
צובט בלב

כמה שזה עצוב מצויין שבעלך שיתף אותך בזה אני חושב שחלק מהגורמים כבר נאמרו מגורים אצל הוריכם, ניתוק מהוריו, תקופה ממושכת ללא אינטימיות בנוסף אני חושב שאתם צריכים ליצור לעצמכם את מסגרת הזמן הפרטית שלכם כלומר את הלבד הזה ובמקביל לראות איך גורמים למצב הזה לא להדרדר אם זה ע"י פנייה לגורמים הרלוונטיים, להיות עם יד על הדופק לשינויים רגשיים וכו'

ממש לא קשור!!!

זה יכול לקראת לכל אחד ובכל מצב... כל עוד את\ה עובד בסבביבת עבודה מעורבת ויש כימיה בין אנשים הקליק מגיע ותחושות הערכה והערצה מופיעות. כמובן שזוגיות טובה לא תתן לזה להדרדר. אבל כשמדובר בחיזור אחרי גבר יותר קשה לגבר לבלום ממקרה הפוך... ושוב כפי שכבר כתבתי בתגובה קודמת, חשוב לא להלחיץ אותו ולחשוב ובזהירות איך ומה לומר כדי להרחיק אותו מהסכנה!

אחרית דבר:

בעלי הביע חרטה, הזיל דמעות, ביקש סליחה בכול מיני צורות.. מה שאומר לי שהגבתי נכון כשסיפר לי. (כפי שכתב מ. יוחד) ב`ה בעלי משתף אותי כול יום ובמהלך היום במחשבותיו ובתחושותיו וב`ה אמר לי שהרגשתו לגביה פחתה בהרבה.

ברוך שכיוונתי

וכל הכבוד שקיבלת את זה בסלחנות...ויש כלל ידוע... סליחה לא משנה את העבר אבל משנה את העתיד!

למעלה