שלום לכולם

LeAnnDylan

Well-known member
מה שמצחיק זה

שאומנם כתבתי בפורום הזה אבל הצצתי עכשיו בהודעות שלי שם וחוץ מאיזה כמה הודעות במשחק החוליה החלשה כל שאר ההודעות שלי היו על הירוז

shirush3

New member
אני חושבת שבגלל שהיא עצורה

היא דמות דיי חסומה ואנחנו לא באמת מכירים אותה, בגלל זה נוצר מצב שקשה להתחבר אליה

ולפעמים זה כי לא אוהבים את המשחק של ג'ניפר קורה...

ayalam44

New member

או השפ"פ משו כזה שאתם אומרים

אני חושבת שהגלויה הגיעה לאבא של הנרי הרי אוגוסט אמר שהוא ישלח לו גלויה שהמשימה שלה תסתיים..
קיצר כל הסיפור הזה נראלי יפתח אותה..
ובכלל נראלי שיהיה משו ביינה לבין הוק

אז יש למה לצפות

חס וחלילה

רק זה מה שחסר לנו. עוד דמות מרושעת בעלת פוטנציאל תהפוך להיות שלולית של רגשות

אני אהבתי את הוק בקרוקודיל..... אבל הוא נשאר בינוני לדעתי, ובנינו - הוא לא כזה יפה, סתם שודד ים שרמנטי

האייקון הזה מזכיר לי שודד ים, כובע אדום גדול, דגל אדום ביד, חסר רק את הכיסוי עין השחור...

LeAnnDylan

Well-known member
היא התכוונה להוק

היא דאגה שהשידוך שלו עם אמה יהפוך אותו לשלולית של רגשות

ayalam44

New member
נאאא לא נראה לי..

לדעתי זה רק יהפוך את זה ליותר מעניין

Shiri from the block

Active member
האמת שאת צודקת לא חשבתי עליה ככה..
כן הדמות שלה בהחלט מציקה לרוב, אבל אני עדיין מתה על השחקנית. היא הייתה מעולה ב'האוס'.

Macphista

New member
אוי אני ממש לא סובלת אותה!

אני לא יודעת אם זאת היא, או השחקנית, אבל לפעמים יש לה הבעות פנים פשוט...
שפשוט בא להעיף לה סטירה ולצעוק- את שחקנית! תשחקי! זה לא אמין! אהבלה!

כן, אין לי סימפטיה לאמה.
אם תקבל פחות זמן מסך יהיה יותר טוב.

ayalam44

New member
כן הבבט הזה שהשפתיים שלה קצת יורדות למטה

איזה כיף שאת פה

Im All That

New member
אני דווקא אוהב...

שרמפל הוא החיה. גם לו מגיע אהבה.
מה שהפריע לי בעיקר בשינוי שהם עשו באגדה זו בל.
בל בסרט לא התחננה לחיה שיאהב אותה ולא היה לה את הצורך להפוך אותו למישהו טוב (אני מדבר על הסרט מהקורי ולא על השטות של הסרטי המשך). בסרט היא התחילה להיות נחמדה אליו רק כאשר הוא היה נחמד אליה! בסרט היא התנהגה כמישהי שבאמת איבדה את כל מה שהיא רצתה בחיים ואת אביה, היא לא ישר באה אליו ואמרה לו "קל אותי". ופה היא פשוט משליכה את עצמה (פשוטו כמשמעו). והיא כל הזמן "אתה אף פעם לא יכול להשתנות אבל אני בכל זאת אוהבת אותך כי אני אישה מוכה". וזה ממש הרס לי כי אני ממש אהבתי את היפה והחיה של דיסני ובל הייתה אחת הדמויות הכי אהובות עליי, שלא לדבר על כך שהיא הייתה בין הדמויות העגולות היחידות של דיסני. גם הנסיכה הראשונה שהראתה שהיא קצת יותר מסתם בחורה יפה שרוצה את הנסיך. היא תמיד שאפה וחלמה על יותר. ובסדרה הם הרסו אותה לגמרי!

למעלה