שלום לכולם!

מית צאן

New member
שאלה~../images/Emo119.gif

שלום, אני עמית, בת 14 וחצי. אני לא מנויה לעיתון מעריב לנוער, אבל יש לי שאלה: איפה אני אוכל לתקשר עם עורכי העיתון, האנשים שמפרסמים שם כתבות וקטעים קצרים? אני מתנדבת בכלבייה העירונית ת"א, ויש עוד מעט יום אימוץ מיוחד רק של הכלבייה. יום אימוץ זה חשוב כי לכלבים יש צ'אנס גדול שיאמצו אותם, עכשיו כשזה חורף... תודה מראש, עמית (הוספתי תמונה שלי ושל כלב מהכלבייה שעוד לא אומץ, צ'יקו.)

lady parket

New member
תודה למעריב לנוער ש..

ב16.04 לפני 4 שנים בערך.. הטיס אותי להופעה של ביונסה בלאס וגאס!!!...... ברכות על הפורום החדש גלי :)

ronaldiniho3

New member
יש מצב

שתהיה איזה כתבה על קרייג דייויד במעריב לנוער או על האלבום החדש שלו? כי פשוט מוזר שלא רשמו על זה מילה.

SpongBobit

New member
אני מנויה לעיתון, ורק דבר אחד מפריע לי !

אין כמעט חומר על טוקיו הוטל, לא כותבים שום דבר עליהם בככל ! המדורים של תום,יותם ומיכל הם הכי טובים !
אחרי ההופעה הם אפילו לא הזכירו מילה על ההופעה !

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהיי

אני מנוייה כבר שנה לעיתון ויש לי 2 שאלות: 1. לפני בערך שנה היתה כתבתה ענקית על פול אאוט בוי והיא אבדה לי. יש אפשרות לפרסם אותה כאן? 2. כוכב נמלטים וונטוורת מילר מגיע לביקור בארץ, יש אפשרות לארגן איתו מפגש מעריצים?

סער ג1

New member
שלום לכולם!

שלום לכל מי שהספיק להיכנס לפורום, שולח לכם את ההודעה הזאת סער גיט, כ"נ מעריב לנוער ומנהל הפורום החדש, הטרי והחגיגי של "מעריב לנוער"! יחד איתי מנהלת את הפורום גם מור הבדלה. בפורום תוכלו לדבר, לקרוא, לראות ולהתעדכן בכל מה שקשור ומתקשר לעיתון הנוער של ישראל - מעריב לנוער. במהלך התקופה הקרובה תוכלו להיחשף לפינות חדשות, פורום פעיל, תמונות מעניינות והרבה פעילויות חדשות ומגניבות כאחד. בין אם אתם קוראים של "מעריב לנוער" (ומאוד כדאי לכם להיות) ובין אם עדיין לא - אתם מוזמנים להיכנס וליהנות. סער.

Koala Girl

New member
../images/Emo45.gif

מקפיצה(ובהזדמנות מוסיפה עוד תמונה של צ'יקו החמוד)

mor000

New member
שלום לך אביבוש [=

אז קודם כל את ממש ממש מגניבה שיש לך מנוי כבר שנה למעריב לנוער ואנחנו מאד מקווים שאת נהנית לקרוא את העיתון (-: בקשר לשאלותייך, כמו שראית אנחנו מעלים תכנים מסויימים לאתר אך לא כתבות. ל"מעריב" יש בלעדיות על הכתבות הללו וזה לא חוקי לסרוק, לצלם או לעלות אותם לאינטרנט, כך שמה שהייתי מציעה לך לעשות זה לכתוב למייל [email protected] את בקשתך ואולי (אולי אולי אולי) יוכלו לעזור לך... או שפשוט תעשי קצת סדר ותמצאי אותה... בקשר לשאלתך השנייה אני לא יודעת מה בקשר לכוכב הנמלטים עליו את מדברת אבל אנחנו דווקא נשמח לארגן לך מפגש מעריצים הרבה יותר שווה עם נעמה רק... שיהיה יום מצוין!

SpongBobit

New member
גאד ! את נעמה ?!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מגניב ! יש לך מדור מעולה !!!! חוץ מהפעם שאמרת משהו רק על ביל קאוליץ

תודה ^__^ ../images/Emo29.gif מצטערת אם פגעתי ברגשותייך, זה לא אישי. [אבל לדעתי הוא עדיין נראה כמו בחורה.>.>]

SpongBobit

New member
שוש !../images/Emo69.gif

אבל הם להקה מעולה וזה מה שחשוב, זה לא העליב, למען האמת הצחיק
את אפעם לא נעלבת ממה שכותבים לך ?:)

לפעמים../images/Emo29.gif זה לא ממש עושה לי את היום לקבל הודעות כמו "יא מכוערת אין לך חברים אין לך חיים ואת גרועה ואת מעצבנת יא קופה(לכי תאכלי פלאפון!)!!!!!11" ../images/Emo3.gif

SpongBobit

New member
כן, אנשים לקוחים את זה רחוק מדי ..

אני אף-פעם לא שלחתי, אין לי רעיון

SmileyD

New member
הוו נעמה D:

אומ, רק שתדעי שאני באמת אוהבת איך שאת עונה לאנשים {: ואנשים שרושמים לך דברים לא נחמדים זה רק כי הם רוצים שתתייחסי אליהם V.V

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif***שכחתי../images/Emo122.gif

אפשר בבקשה להוסיף כתבות/תמונות/פוסטרים על פול אאוט בוי ופאניק אט דה דיסקו?

mor000

New member
אביבוש...

את מוזמנת לשלוח את בקשותייך לאי-מל [email protected]... מלבד זאת את מוזמנת להיכנס לפורום של "פול אאוט בוי" בתפוז- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1612 ולפורום של "פאניק אט דה דיסקו" בתפוז- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1922 את יכולה לבקש שם תמונות מידע ופוסטרים להנאתך... שיהיה סוף שבוע מעולה!

mor000

New member
היי עמית!../images/Emo13.gif

מה שלומך? אז קודם כל ברוכה הבאה לפורום. תוכלי ליצור קשר עם מערכת העיתון באי-מייל: [email protected] מלבד זאת, הכתבים של העיתון "מעריב לנוער" נמצאים בפורום הזה ותוכלי לשאול אותם כל דבר שתרצי... שיהיה בהצלחה ביום האימוץ!

מית צאן

New member
תודה רבה,../images/Emo119.gif

שלחתי מייל, בקשה לפרסם קטע שכתבתי כדי לפרסם את הכלבייה העירונית (מצורף כקובץ)

למעלה