שלום לכולם!

shir92

New member
בהצלחה עם הפורום ../images/Emo140.gif

אני שיר, בת 15 (וחודשיים
) מאזור המרכז - ומנויה למעריב לנוער
.

oranitoosh

New member
שיהיה המון בהצלחה עם הפורום ../images/Emo13.gif

אני אורנית, בת 18, ואני מנויה למעריב לנוער כבר 8 שנים בערך.. אחלה עיתון, יש קצת זבל בעיתון, אבל בהסה"כ עיתון טוב.. שיהיה בהצלחה

Lital1989

New member
מזל טוב על הפורום! ../images/Emo39.gif

אני ליטל, מנוייה לעיתון 7 וחצי שנים(!) אבל בקרוב אני אבטל את המנוי כי אני כבר אוטוטו מתגייסת חחח...

mor000

New member
שרשור שאלות למערכת... נא לשרשר [=

ואם אתם לא יודעים מה הכוונה אתם מוזמנים לשלוח לי או לסער מסר...

שלום =]

באו אלינו לבצפר לא ממזמן וחילקו לנו עיתונים שלכם יש לכם אחלה עיתון אבל אני מעדיפה את ראש1(בלי להעליב:)) שמה גם יש יותר חומר על כוכבי הי סקול מיוזיקל ועל כל הכוכבים בכלל

סער ג1

New member
אכן נעלבנו...

לא סתם נעלבנו, אלא עד עמקי נשמתנו [מה גם שאנחנו מפרסמים לא מעט חומר על כוכבים, לא ככה?]. נו, ננסה להתגבר על העלבון...

SpongBobit

New member
מה זה שווה עיתון שרק רכילות ?

מעריב לנוער מכיל הרבה יותר מזה..

לקשמי

New member
בהצלחה

אני אמנם כבר מזמן עברתי את הגיל של קריאת העיתון הנ"ל אבל הפורום הזה באמת מעורר אצלי נוסטלגיה מהימים ההם (לפני חצי חיים בערך) שהייתי קוראת את העיתון, עוטפת מחברות עם ניירות של "זבנג", ממלאת את שאלוני האישיות וסתם קוראת סיפורים מעניינים. חבל שאז לא היה אינטרנט ו/או פורום לתת בו פידבק אונליין והכל נעשה רק דרך "מכתבים למערכת". אח הנוסטלגיה. טוב, שיהיה לכם בהצלחה, תהנו.

סער ג1

New member
תודה

אהלן, תודה על איחולי ההצלחה (ולפעמים צריך להיות קצת נוסטלגיים).

mor000

New member
אם את רוצה עוד....

את מוזמנת לעשות מנוי למעריב לנוער ולחכות שתתפרסם כתבה על גיא..או פשוט לחכות שתראי אותו על אחד השערים שלנו ולרוץ לקנות את העיתון [= לילה טוב

maiky17

New member
../images/Emo182.gifשלום לכולם../images/Emo13.gif

אני מאיה, בת [כמעט] 17, מנויה לעיתון כבר 8 [!] שנים, ומכירה את מנהלי הפורום בשם ובכתבות. התקבלו אותי לפורומכם?

mor000

New member
ברור [=

ברוכה הבאה לפורום... מחמיא לנו שאת באמת יודעת מי כותב כל כתבה, לא הרבה שמים לב לעניין... תהני בפורום ושיהיה שבוע מעולה!

SpongBobit

New member
למה ? אני תמיד מסתכלת מי כתב ![:

ואתה גם יכול לזהות נגיד, את תום אי אפר כ"כ לפספס !

למעלה